2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Magnezyum da gunde 2 kere kullaniyorum banamisin demiyor. Muz ac karnina denemedim ama normalde kabızlık yapıyor.
Magnezyum u 2 kere iç sende sor tabi de ağrı ve kasılmaları rahatlatiyo baya cnm.
Muzu düzenli şekilde alirsan canm kabizlik yapmiyo ki bebegin icin de iyi olur kilo alır oda ve muzdan sonrada ben bi bardak su iciyom benm bağırsaklarında calisturiyo ya da armut da aynı şekilde tüketirsen bağırsakları calisturiyo oda benm ferro sanol kullanıyorum demir ilaci hic kabizlik yasamiyorm ki normalde sindirim sistemim cok da iyi degildir

Günaydın herkese
Sabah sabah b.K muhabbeti olacak ama arkadaşlar ben kabız değilim. Yani günde 1 kez bile olsa tuvalete çıkıyorum ve normal bir şekilde çıkıyorum. Ama hemoroid olmaya başladım. Nedendir ki? Veya doğal bi çözüm bilen var mı? Zeytinyağı sürmek gibi falan

Sağa sola yatmaktan yanlarım çürük gibi ağrıyor. Belimin ağrısıda cabası. Sırtüstü yatamıyorum ki belim dinlensin. Kalktım oturdum bu satte
Günaydın canım. Beni de gece eşim çevirdi bi taraftan diğer tarafa. Sesime uyanmış uykum açıldı gitti zaten o vakitten sonra. Uykular haram oldu cidden

Günaydın canım. Beni de gece eşim çevirdi bi taraftan diğer tarafa. Sesime uyanmış uykum açıldı gitti zaten o vakitten sonra. Uykular haram oldu cidden
Benimki söylenip duruyo dönüp durma diye keyfimden dönüyorum sanki. Uygun pozisyon bulana kadar sana da rahat yok dedim alışsın paşam uykusuzluğa diyor oğlanı hazır büyüttük şimdi tekrar başa saracak herşey diye.. Napalım kuzular sağlıklı olsunda. Sen yinede uyumaya çalış canım ilk bebeğin uykusuzluğu daha bir zor oluyor. Ben yine alışkınım

Ahhh Ahhh basur 7 aydır geçmedi bazen hafifliyor bazen dünyayı zehir ediyor. Bebek baskılıyor haliyle oda ordan pörtlüyor. Pamuğa zeytinyağı sür koy oraya cnm. Dayanılmaz olursa progtolog krem kullanabilirsin ben ilk3 ay onu kullandım bazende ara ara kullanıyorum

Magnezyum da gunde 2 kere kullaniyorum banamisin demiyor. Muz ac karnina denemedim ama normalde kabızlık yapıyor.
Magnezyum u 2 kere iç sende sor tabi de ağrı ve kasılmaları rahatlatiyo baya cnm.
Muz tokken kabız yapıyor sabah aç yersen güzel bağırsak çalıştırıyor. Sabah açken yine tatlı şeyler yersende bağırsaklar yumuşuyor. Mutlaka işe yarar bir çözümü vardır deneye yanıla bulmaya çalış canım bende çok çektim kabızlık tan. Bol suyu ihmal etme

Kızlar günaydın bugün sabah kontrolüm vardı doktorumu hastahaneye kaldırmışlar sebebini de söylemiyorlar başka birine verelim diyorlar ben de yok dedim kalsın böle işte noldu acaba üzüldüm de doktoruma inşallah düzelir hemen

Ayyy çok geçmiş olsun canım zeytinyağını yapayım ben geçmezse ay sonu kontrolüm var doktora söylerim, o kremi verir belki de ama tabi kreme falan gerek kalmaz inşallah
Ya doğal doğumda hemoroid çok artıyormuş. Bide o yüzden korkuyorum. Şimdiden böyleyse doğumdan sonra ne olur diye

Günaydın hay aksi ne olmuş acaba inşallah iyidir Korona değil ama kendi rahatsızlığı mı? O konuda bilgi verdiler mi

Günaydın kızlar çatı ağrısı bendede çok oluyor ya özellikle uzun süre oturup yatarsam o ilk kalktigim an çok fena.erken doğum olmasindan çok korkuyorum inşallah vaktinde sağlıkla doğar bebisler

Günaydın kızlar. Çalışabilir raporu 32. Hafta bitince alınıyor değil mi? Ben şuan 31+1 haftalığım haftaya pazartesi 32+1 de doktor randevum var o gün raporu alıp şirketin ik sına teslim etmek edeceğim. Başka bir işlem yok değil mi sisteme girilip girilmediğini nasıl kontrol edeceğiz acaba ?

Evet ıkınma yla çoğalabilir ama o ileri hemoroidlerde tabi. Sen yolun başındayken tedavi etmeye bak bebek çıkınca baskı azalır oda gider zaten

Günaydın kızlar çatı ağrısı bendede çok oluyor ya özellikle uzun süre oturup yatarsam o ilk kalktigim an çok fena.erken doğum olmasindan çok korkuyorum inşallah vaktinde sağlıkla doğar bebisler
Erken doğuma sebep olmaz o doğal bir ağrı kemikler açılıyor bebeğe yol yapıyor öyle düşün.

Günaydın güzel anneler
Haftasonu bebişin kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirmeye basladım. Ütüden ne kadar nefret ettiğimi bir kez daha anladım cocuğumun hevesiyle bile zevk alamadım odasını yerlestirmek cok keyifliydi ama. Yalnız kıyaferleri sadece 1 tane cekmece kapladı fazla az mı alısveris yaptım acaba diye düsünmedim değil. O bir cekmecede 0-3 aydan 6-9 aya kadar kıyafetler var. Neyse artık doğduktan sonra giydirecek sey bulamazsam babası gider alısverise çok kalın bişey almamısım onu farkettim. Böyle önünde dizilince daha iyi anlıyor insan.

Evet canım 32+1 de vereceğim dedi bana da doktor. Sen ik ya teslim etmekle sorumlusun, gerisi şirketin işi. Sonra 37+1 de de calısamaz raporu alacaksın, bir de dogumun gerceklestigi gün tekrar rapor alıp onu da gönderiyormussun ik ya

Cnm o zaman soğuk pres keçi boynuzu alsabah aç karnına bir kaşık iciliyo benim bir ara depolar boşaldı iğne verdiler onu içtim düzeldi bende bugün eşimden istiycem

Günaydın cnm gule güle giysin kuzucuk

Tabiki cnm benim bir ay önce ful doluydu şimdi düşmüş kan ilacı içiyorum keçi boynuzu pekmezi alcam bide kan için üstüne yok Aralık'ta kan değerine bakılacak bir daha

Sağa sola yatmaktan yanlarım çürük gibi ağrıyor. Belimin ağrısıda cabası. Sırtüstü yatamıyorum ki belim dinlensin. Kalktım oturdum bu satte
Sorma ya sola yatmaktan bunaldım vücudum katır kutur ediyo resmen bir dk sırt üstü uzansam bebeğim tekme atmaya basliyo anne kalk diyo sanki hemen degistiriyorum mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…