2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Ben hiçbirini kullanmıyorum. Ne demir ne magnezyum ne kan..

Günaydın.Siyatik ağrılarınız başlamış sanırım.Ben henüz 29.haftamdayim Bu yüzden pek ağrı hissetmiyorum.Gerçi haftada üç gün reformer pilates yapıyorum.Belki o da ağrı olmasına engel oluyordur bilemiyorum.Yalniz ben hiç yürümüyorum.Sevmem hiç yürümeyi.Şu yürüme işini de rayına oturtsam muhteşem olur.Malesef bende kansızlık had safhada.Günde iki kez venaturanın demir ilacını kullanıyorum.Düzenli magnezyum da alıyorum.Hayirlisiyla çok ağrı hissetmeden bitirsem şu hamileliği muhteşem olacak

Ben hiçbirini kullanmıyorum. Ne demir ne magnezyum ne kan..
Cnm kan bebek için çok çok önemli bi kan ver baktır kan onun için hayat senin içinde doğumda doğumdan sonra bide kan kaybın çok olabilir baya kotulesirsin bir arkadaşım öyle oldu kan takviyesi yapıldı yataklara düştü doğumuna az kalmis bide

Her ay tahlil yaptırıyorum kuzum hamileliğimin başından beri. doktoruma gösteriyorum. Doğal yollarla almaya çalışıyorum. En son dün gösterdim. Sorun yok devam böyle dedi. 3 hafta sonra vericem Bidaha kan.

Her ay tahlil yaptırıyorum kuzum hamileliğimin başından beri. doktoruma gösteriyorum. Doğal yollarla almaya çalışıyorum. En son dün gösterdim. Sorun yok devam böyle dedi. 3 hafta sonra vericem Bidaha kan.
Ha iyi bari cnm o zaman sevindim adınıza benimde düşük pekmeze basliycam bakalım kan ilaçları kanın fazlalığı bebeğe kiloda yapiyo lütfen kimse ihmal etmesin

Kızlar ben bi tane de elektrikli pompa almaya karar verdim. Lansinohtan çok memnuniyet var gibi. Daha uygun fiyatlı memnun kaldığınız markalar varsa söyleyebilir misiniz

Kantaron yağı iyi diyorlar

Tekrar günaydın kızlar Tavsiyelerimiz için teşekkür ederim ama bi çoğunu denedim zaten . Ferrum kullanıyordum maltofer şuruba geçtim. Ki ben 6. Ayıma kadar hiç bi ilaç kullanmadım keçiboynuzu pekmezi ile idare ettim meyve bol yerim zaten yemek ayırt etmem. Sonra kan sınırda çıkınca doktor depoların 7. Aydan itibaren hızlı boşalacak diye baslatti ki 1 tik altına düşmüş değerlerim . En önem verdikleri kan değeri doğuma hazırlık diyorlar hatta. Bugün kuru kara üzüm alacağım. Mandalina armut yeşil elma en çok tukettiklerim zaten. Muz u ac karnına deneyeceğim. Okadar kabızlığa zorlamaya bende de hemoroid baş göstercek gibi oldu zeytinyağ çay ağacı yağ ile geçti şükür.

Bugun kontrolüm var bakalim bizim bıdık ne yapıyor Çatı muayenesi yapacak mi corona testi pozitif çıkarsa napiyorlar sehir hastanesine mi sevk ediyorlar ücreti ne ?Bak bir suru sey soracaktim bu ikisi aklimda kalmis. Not defteri taşısam iyi olacak

Bende doktora şunları da sorayım diyorum, sormadan unutup dönüyorum not almamız lazım valla

ben hep not alip gidiyorum esime veriyorum soracaklarimi ben heyecanlaniyorum diye o okuyup soruyor

Arkadaşlar kan için pekmez yazmış herkes. Benim gibi şeker problemi olanlar varsa aşağıdakileri tavsiye ediyorum. Tabi şeker problemi olmayanlar da tercih etmeli çünkü daha sağlıklı. Soğuk sıkım

Eklentiler

• BD590D23-8079-482D-AD07-A911F6F40F9F.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 36
  • 925DD013-5060-4526-B021-8DEAFBB1B35B.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 31
En hic zorlanmiyordum belim agriyordu ama oda normal geliyordu ... bakalim sali günü randevum var doktorum ne diycek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…