2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Ben kalın olarak şu ikisinden aldım birini bi beden birini başka beden, ama benimki kız tabi erkekse olmaz bu renkler.

Eklentiler

• Screenshot_20201116_135635.webp
    14 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_20201116_135925.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 67
Benim kiz yine göstermedi dönmüş arkasını yatiyodu prensesim 33+5 ız 45 cm 2300 gr boya vermişiz biraz oyy annesi yesinn Çatı için de baktiracan mi ki dedi vajinusmusum ya hani e dedim normal doğurursam gelip ikide bir bakmicaniz mi açılma var mı yok mu diye yoo diyo kafasini görürsem doğuma alicam hahaha alem adam ben daktır 1 ay sonra geldiğinde hazır olursan bakariz sana bırakıyorum dedi . 2 hafta sonra nst ye girmeye başlayacağım. Korona için de sordum ayrı bi ücret almıyorlarmış benden havadisler bunlar kızlar

Kızlar elimde bi akrabamin verdiği kıyafetler var birde benim aldiklarim ikisini bir mi yikayim yoksa yenileri ayrımı yikayim 3 gruba ayırdım kiyafetleri kafam durdu resmen

Kızlar elimde bi akrabamin verdiği kıyafetler var birde benim aldiklarim ikisini bir mi yikayim yoksa yenileri ayrımı yikayim 3 gruba ayırdım kiyafetleri kafam durdu resmen
bence hepsini bir yika ne olacakki bana da eltim bikac sey vermisti hepsini bir yikadim ben

Bende şuan o işlemi yapiyorum hepsini bir yıkadım. Biraz sandık lekesi vardı birkac şeyde inş çıkar

Bugün çok sık oluyo sanki benim, o yüzden biraz gerildim herhalde
Bende de son haftalarda çok oluyor doktor da mübarek ta geçen ay 21 inden bu ayın 21 ine verdi gün can yakıyor aynen aşağıma baskı yapıyor ve karnım kasıklarım çok acıyor son 3 4 gündür de belimle kasığım birlikte 2 dakika ağrıyo bende geriliyorum öyle olunca. Daha eksiklerim var almaya çıkıcam gözüm kesmiyor ağrıyacak diye yürürken acıyacak diye İnşallah yalancı kasılmadan başka bişi değildir bunlar

Bende şuan o işlemi yapiyorum hepsini bir yıkadım. Biraz sandık lekesi vardı birkac şeyde inş çıkar
Benimde vardı lekeler üzerine bimde satılan asperox diye bi deterjan var onu sıktı beklettim attım ilk postayi 4 makine çamaşır çıkardım nasıl kurutucaz bunları bilemiyorum kurutma var ama renklerini alir diye atmaya kiyamiyorum

Ay inşallah ya daha çok erken çünkü. Bu haftalarda rahim kendini hazirlamak için bu tarz kasılmalar normal yaziyo genelde ama sürekli yaşadığımız bişey olmadığından tedirgin ediyor insanı

Ay inşallah ya daha çok erken çünkü. Bu haftalarda rahim kendini hazirlamak için bu tarz kasılmalar normal yaziyo genelde ama sürekli yaşadığımız bişey olmadığından tedirgin ediyor insanı
Valla ben ilkinde 32 33 ten sonra yaşadım bunları ama bunda 20 den beri var bi ara ne olur ne olmaz diye progestan yazmıştı bi süre geçti sonra yine başladı bazen oturamıyorum pelvik kemiklerim ayrılcak gibi baskı görüyor bebekten orada sanki sıkışıcak gibi oluyor huylanıp uzanıyorum hemen doktora gidince soracağım inşallah anlatacağım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…