2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ay inşallah ya daha çok erken çünkü. Bu haftalarda rahim kendini hazirlamak için bu tarz kasılmalar normal yaziyo genelde ama sürekli yaşadığımız bişey olmadığından tedirgin ediyor insanı
Yani birde otururken yatarken oluyor bende demin pazarcılık oynuyorduk oğlanla otururken belimden ağrı geldi kasığıma sola yayıldı uzandım valla yata yata geçti bu sefer mecbur evle uğraşıyorum ama soğanı yarım doğrayıp uzandığımı biliyorum hamileliğimi özlemiştim ama böyle olabiliceği aklıma gelmemişti

Arkadaşlar doğum çantasına mama koydum diyenleriniz vardı süt gelmezse falan nolur nolmaz adına. Bu mu dediğiniz mama? Yani anne sütü yazanlar mı? Ben hiç bilmiyorum da..

Eklentiler

• C98ED3A4-43D8-4BDA-8A58-F852E88BB058.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar doğum çantasına mama koydum diyenleriniz vardı süt gelmezse falan nolur nolmaz adına. Bu mu dediğiniz mama? Yani anne sütü yazanlar mı? Ben hiç bilmiyorum da..
Evet bu ama aptamil alma çok şekerli bi mama

Evet bu ama aptamil alma çok şekerli bi mama
bana da bebelac gold önerdiler ama almayacağım, eğer emmese hastanenin yanı hep eczane illa ki alınır, sanki o mamayı oraya koyarsam nasılsa yanımda mama var emmese de olur güveni gelirmiş geliyor. emzik ve biberonda aldm ama çantaya koymucam. ev hastane yakın zatn yine bi koşu alınır gümüş kapak aldm son eksiğimi de tamamlamş oldum e bebekte 119₺ internette 350₺ ye bile var o kdr fazlasna gerek var mı bilemedim

Ben 11.11 indiriminde 100 liraya silverlinda marka aldim. Marka çok önemli değildir, gümüş gümüştür diye düşünüyorum, inşallah öyledir

ben sırf bebek kıyafetlerini hızlı kurutmak için kurutma aldım yıkadım kuruttum renkleri değişen hiç yok, ama ütülemeye çok üşeniyorum

Ben kurutamadim ya. Bende düşünüyorum üst üste atcm galiba hala makinada duruyor çamaşırlar yer yok diye asamadim

Bende koymayacağım çantaya. Hastanenin etrafında eczane vae inşallah ihtiyaç olmaz olursa gider alır eşim.
Gümüş kapağı da silverlinda aldım 120 liraydı gümüş gümüştür diye düşünüyorum

Bende almadım koymiycam son çare benim için mama ama alırsam smilac alirim küçük kızımda ve 2 numaraMDA onu kullanmistim içinde nişasta ve palm yağı yoktu şeker oranda çok azdı Gümüş kapakta son zmanlarda çıktı önceki doğumlarima çok kötü olmamıştı inş şimdi de olmaz gerekirse alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…