2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Asistanı ile konuştum iptal ettirmiş randevuları neyi var hani uzun süren bişeyse ona göre ayarlayalım kendimizi dedim bizim bi bilgimiz yok diyor ve o hastahanede yatıyor bu adam yani nasıl haberleri olmaz ki

Bence insanlar ayaklanmasın diye söylemiyorlardır. Sıkıntı olur yoksa. Düşünsene belki doktor farkında olmadan kaç kişiyi tedavi etti korona lı haliyle. Allah korusun

Kızlar bence benim doktorum koronavirüs oldu
Benim doktorumun sekreteri pozitif olduğu için doktorum da 14 gün karantinadaydi, karantinası uzatıldı. Pozitif olduğunu düşünüyorum. Haftaya kontrolümüz var kendisiyle ama zaten iyileşmeden göreve dönmüyolar canım. Bunca gebeyi onlar da riske atmak asla istemezler eminim

Ayhan Yılmaz a mı gidiyordun canım sen

Ne zamandır kontrole gitmiyorsun canım benim 14 gün oldu bugün

Merhaba Günay hanımdan memnun musunuz ? İletişimi nasıl?
Merhaba memnun sayılırım, iletişimi iyi güleryüzlü, hastasını kapıya kadar geçiren bir doktor. ama geçen gün izinli olduğundan rapor almak için mecburen Fuat Karatepe'ye gittim, kesinlikle daha işinin ehli bir doktordu. Günay hanım ne tansiyon ne kilo ölçümü yapıyor, ne de ultrasonla bebek dışında başka organlara da bakıyor. Ama Fuat hoca daha ilgili geldi bana. Yani yolun başındayken ikisini de deneyin derim. Ben bu kadar ileri haftada olmasam değiştirebilirdim doktorumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…