- 4 Mart 2020
- 768
- 1.013
- 113
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
- #25.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim suyum azar azar geldiği için doğum öncesinde çok işime yaradı hepsini kullandımHastane de 5 tane yeter mi? Çantama ona göre ekleme yapayım?
Sezeryan olan/olacaksınız kızlar epidural mi spinal mı oldunuz/olacsksınız?
Şeker yoksa zararı olmaz benceKızlar bu gün 38+0 günlük olduk hurma yemeğe başladım 10 tane falan yedimabartmamışım dimi
Belirli bi süreleri oluyor diye biliyorum saklamak icin yoksa yaglaniyor anne sütüBen sağdıklarımı buzlukta saklamayı planlıyorum. Daha sonra mamasına vs katarım diye düşündüm![]()
Bende bi yerden görmüştüm bu yazıyı faydası olur belkiBelirli bi süreleri oluyor diye biliyorum saklamak icin yoksa yaglaniyor anne sütübu konuda tecrübeli anneler aydinlatsa iyi olur kafam iyce karisti benim
![]()
Evet, gelmeyecekler. Bir yandan eşimle hallederiz diyorum, bir yandan çok korkuyorum.Senin ailendemi gelemiyo canım üzülme napalım sağlık olsun canım
Canım benimYaa doğuranları gördükce bende doğurmak istiyorum benim bebiş dönmüş ama daha kanala girmemiş 3500kg 50cm olmus 37+3üm suan . İlk bebeğim olucak o kadar cok heycanlı ve meraklıyım ki her gece yüzü gözü nasıl olcak diye hayal ederek uyuyorum .. herşeyi hazır bi o eksik Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize![]()
Abartmissin cnm altı tane yada yedi tane bende bir ocakta basliycamKızlar bu gün 38+0 günlük olduk hurma yemeğe başladım 10 tane falan yedimabartmamışım dimi
Evet bilgilendirme iyi olurdu gerçekten yaaaBelirli bi süreleri oluyor diye biliyorum saklamak icin yoksa yaglaniyor anne sütübu konuda tecrübeli anneler aydinlatsa iyi olur kafam iyce karisti benim
![]()
Kaydettim canım bunu güzel bilgiymiş teşekkürlerBende bi yerden görmüştüm bu yazıyı faydası olur belki
Benim de kaşınıyor yüzüm ve vücudum. Sinirim bozuluyor kaşıntıdanKızlar kulaklarımın arkasından yüzümün kenarları cenemin altına kadar kasınıyor ve kücük kırmızı pütürcükler cıkıyor kulak mememde kulağımın üstünde bile cktı cok tatlı bi şekilde kaşınıyor neden olabilir acaba bi fikri olan var mı 2 gündür bu şekilde
Evet sürekli hayal ediyorum o mis kokusunu içime bi çeksemmmCanım benimyuzunumu merak ediyon kuzum inan bendede o var böyle yüzünü göreyim parmaklarını öpeyim istiyorum hep hayal ediyorum doğduğunu falan çok çok sabirsizim ultrasonda yüzü çok netti bebeğimin 31. Haftamda tabi kilo alıp değildirler çok tatliydi o zaman bile
![]()
YaaaAbartmissin cnm altı tane yada yedi tane bende bir ocakta basliycam![]()
İçeriği güzele benziyor kuzum bitkisel tamamen. Şeker koymuslar ama ne kadar koyduklarını yazmamıslar, bir bakarsın tadına. Faydası olur inşallah foşur foşur gelir sütlerBende bugün o işlerimi hallettim![]()
Bide pancar şekeri yazıyor. Suni beyaz şeker değil en azından. Ay bilmiyorum aldım bakalım deneyelimİçeriği güzele benziyor kuzum bitkisel tamamen. Şeker koymuslar ama ne kadar koyduklarını yazmamıslar, bir bakarsın tadına. Faydası olur inşallah foşur foşur gelir sütler![]()
Ayy ne kadar güzel darısı başımıza inşallah. Doğum hikayelerinin güzel olanı hiç anlatılmıyor bize bunlar lazımBugün ağdacım anlattı. Ona giden hamile müşterisi haftalık kontrolüne gittiğinde 6cm açılması olduğu farkediliyor ve kız hiç ağrı sancı çekmemiş o ana kadar. Doktor acil yatışını vermiş. Suni sancı vermişler. 4te kontrole gitmiş 6da doğurmuş. Hay maşallah dedim inşallah bizde öyle oluruz![]()
Sancı yapiyo cnmYaaaneyse çabuk açılmam olur bari tabi işe yararsa
![]()
Aynen sabreden derviş sabirdan gebermis o hale geldimEvet sürekli hayal ediyorum o mis kokusunu içime bi çeksemmm![]()
Yeterli cnm. Ben spinal oldum. Gayet memnunum. Her şey de bir hayır varmış. Normal doguramazmistim ben . Bir de farkettim ki hastanede normal doğum için saatlerce bekleyenler hep sezeryan oldu . 10 kisidenn 2 si normaldir anca.Hastane de 5 tane yeter mi? Çantama ona göre ekleme yapayım?
Sezeryan olan/olacaksınız kızlar epidural mi spinal mı oldunuz/olacsksınız?