2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Belirli bi süreleri oluyor diye biliyorum saklamak icin yoksa yaglaniyor anne sütü 🤔 bu konuda tecrübeli anneler aydinlatsa iyi olur kafam iyce karisti benim😅😅😅😅
Bende bi yerden görmüştüm bu yazıyı faydası olur belki

Eklentiler

• Screenshot_20201230-214700__01.webp
    Screenshot_20201230-214700__01.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar kulaklarımın arkasından yüzümün kenarları cenemin altına kadar kasınıyor ve kücük kırmızı pütürcükler cıkıyor kulak mememde kulağımın üstünde bile cktı cok tatlı bi şekilde kaşınıyor neden olabilir acaba bi fikri olan var mı 2 gündür bu şekilde

Yaa doğuranları gördükce bende doğurmak istiyorum benim bebiş dönmüş ama daha kanala girmemiş 3500kg 50cm olmus 37+3üm suan . İlk bebeğim olucak o kadar cok heycanlı ve meraklıyım ki her gece yüzü gözü nasıl olcak diye hayal ederek uyuyorum .. herşeyi hazır bi o eksik Allahım sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize🙏🏻🥰
Canım benim 🤗 yuzunumu merak ediyon kuzum inan bendede o var böyle yüzünü göreyim parmaklarını öpeyim istiyorum hep hayal ediyorum doğduğunu falan çok çok sabirsizim ultrasonda yüzü çok netti bebeğimin 31. Haftamda tabi kilo alıp değildirler çok tatliydi o zaman bile 😍

Belirli bi süreleri oluyor diye biliyorum saklamak icin yoksa yaglaniyor anne sütü 🤔 bu konuda tecrübeli anneler aydinlatsa iyi olur kafam iyce karisti benim😅😅😅😅
Evet bilgilendirme iyi olurdu gerçekten yaaa 🙈
Bende bi yerden görmüştüm bu yazıyı faydası olur belki
Kaydettim canım bunu güzel bilgiymiş teşekkürler 🙏
Kızlar kulaklarımın arkasından yüzümün kenarları cenemin altına kadar kasınıyor ve kücük kırmızı pütürcükler cıkıyor kulak mememde kulağımın üstünde bile cktı cok tatlı bi şekilde kaşınıyor neden olabilir acaba bi fikri olan var mı 2 gündür bu şekilde
Benim de kaşınıyor yüzüm ve vücudum. Sinirim bozuluyor kaşıntıdan 🤭

Canım benim 🤗 yuzunumu merak ediyon kuzum inan bendede o var böyle yüzünü göreyim parmaklarını öpeyim istiyorum hep hayal ediyorum doğduğunu falan çok çok sabirsizim ultrasonda yüzü çok netti bebeğimin 31. Haftamda tabi kilo alıp değildirler çok tatliydi o zaman bile 😍
Evet sürekli hayal ediyorum o mis kokusunu içime bi çeksemmm🥰🥰😍🙏🏻

İçeriği güzele benziyor kuzum bitkisel tamamen. Şeker koymuslar ama ne kadar koyduklarını yazmamıslar, bir bakarsın tadına. Faydası olur inşallah foşur foşur gelir sütler 🥰
Bide pancar şekeri yazıyor. Suni beyaz şeker değil en azından. Ay bilmiyorum aldım bakalım deneyelim 😇 inşallah hepimizin sütler öyle olur bebelerde cukcuklar 😂

Bugün ağdacım anlattı. Ona giden hamile müşterisi haftalık kontrolüne gittiğinde 6cm açılması olduğu farkediliyor ve kız hiç ağrı sancı çekmemiş o ana kadar. Doktor acil yatışını vermiş. Suni sancı vermişler. 4te kontrole gitmiş 6da doğurmuş. Hay maşallah dedim inşallah bizde öyle oluruz 🙏🏻😂

Bugün ağdacım anlattı. Ona giden hamile müşterisi haftalık kontrolüne gittiğinde 6cm açılması olduğu farkediliyor ve kız hiç ağrı sancı çekmemiş o ana kadar. Doktor acil yatışını vermiş. Suni sancı vermişler. 4te kontrole gitmiş 6da doğurmuş. Hay maşallah dedim inşallah bizde öyle oluruz 🙏🏻😂
Ayy ne kadar güzel darısı başımıza inşallah. Doğum hikayelerinin güzel olanı hiç anlatılmıyor bize bunlar lazım 😊

Hastane de 5 tane yeter mi? Çantama ona göre ekleme yapayım?

Sezeryan olan/olacaksınız kızlar epidural mi spinal mı oldunuz/olacsksınız?
Yeterli cnm. Ben spinal oldum. Gayet memnunum. Her şey de bir hayır varmış. Normal doguramazmistim ben . Bir de farkettim ki hastanede normal doğum için saatlerce bekleyenler hep sezeryan oldu . 10 kisidenn 2 si normaldir anca.

Back
X