2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bu topiği hiç sevmedim yeni gelenleri çok sallamıyorlar Kasım topiği ne güzel herkes çok samimi

Hoş geldiniz kızlar gözünüz aydın. Bende ilk kasımdan gelince yadırgamıştım bi gözüm kasımdaydı ara ara giriyordum başka kimler hamile bugün acaba diye.. orada ki sohbet farklıydı heyecanlı bekleyiş vardı herkesin derdi ortaktı çünkü. fakat buraya da alışıyorsunuz sonra Zaten herkesin hamileliği yeni kalp atışı, kese, lekelenmeler bunları konuşmakla geçiyor endişeler şu sıra çok yani... Bunlar geçtiktikten bir süre sonra sanıyorum burada olmak isteyen gerçekten olur ve daha düzenli sohbet edilir.

Aramizda bir gun varmis sizinle

Karantina nasıl canım bir belirtin yok değil mi . Bence en güzeli uzun aralıklarla gitmek doktorum gelme desin diye bakıyorum inşallah bir sonrakine cinsiyet için gideriz sorun çıkmasın da yeter ki

Aramizda bir gun varmis si
Takvime göre evet gerçeğe göre kimbilir kaç gün veya hafta olur
Gittin demi doktora canim sen

Aramizda bir gun varmis si

Gittin demi doktora canim sen
Ben normalde idrar testinten sonra aralığın ilk haftası gidecektim. Lekelenmem olunca geçtiğimiz perşembe gittim. Progestanla çok şükür 2 gündür lekelenmem yok. Sadece keseyi ve yolku görmüştü doktor. Sen ne yaptın yakın zamanda gittin mi

Biz sadece kesemizi gorduk bu hafta sonunda kalp atisini duyabilirsek insallah hos olur bizim icin

Geçmiş olsun canım satımiz aynı. Benim de 8+5 bugün. Dün gittim herşey yolunda. Satla uyumlu cıktı çok şükür . Bu arada profildeki sen misin. Ben de sakaryaliyim çok tanıdık geldin
Evet canım profildeki benim ay belki tanırız birbirimizi bebişler sağlıkla gelir arkadaş olurlar negüzel olur 10 yaşındada çocuğum var benim eğer sende varsa belki okullardan tanıdığızdır

Evet canım profildeki benim ay belki tanırız birbirimizi bebişler sağlıkla gelir arkadaş olurlar negüzel olur 10 yaşındada çocuğum var benim eğer sende varsa belki okullardan tanıdığızdır
Neresinden sakaryanın. Ben istanbula yerleştim 3 ay oldu.ama haftasonlari gidiyoruz ailemizin yanına.kizim var martta 4 yaşına girecek inşallah. Senin de büyükmüş masallah

Kızlar çok önemli birsey sorucam. Gebeligimi ilk öğrendiğimde bthcg 2300 progesteron 15 çıktı. Bthcg ye göre ptogesteron düşük değil mi? Açıkçası doktor çok ilgilenmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…