2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Masalsss canım selam Gyno ferro sanol yanında folik asitte alıyo musun? Doktor bana bir şey demedi al ya da alma diye. Kafama takıldı yarın arayıp sorucam.
Folbiol kullanıyordum önce ama baktım gyno da var folik dr a sordum ikisini kullanirsam fazla gelir mi diye fazla gelir folbiol u bırak dedi. Sadece gyno alıyorum

Aynen bende de öyle oldu alismistim oraya hala cogunlukla oradayim merak ediyorum bende hamile kalan var mi falan diye burayi da takipteyim tabi alisirim buraya da

13. Günde test yapmadık 5+5 te kalp ve plasentayı görmeye gittik plasentayı gördük ama kalp için erkendi 6+ 3 te kalp atışlarını duyduk

Benim ikinci çocuğum ama ilkinde çok rahattım 2,5 sene geçti ama herşeyi unuttum sanki, bu hamileliğim bambaşka geçiyor Kasık ağrısı, yerleşme kanaması, mide bulantısı, halsizlik ne ararsan var ben de sizinle birlikte öğreniyorum sanki. Bir de kızlar evde küçük çocuk olunca telefonu çok bakamıyorsun, üstünkörü okuyorum geçiyorum. Bazı arkadaşlar konuşulan konuları tekrar tekrar soruyorlar o sayfa kirliliği oluyor benim düşünceme göre. Elimden geldiğince bildiğim konularda yazmaya çalışıyorum. İlk tremester bitince biraz olsun halsizlik geçer diye umut ediyorum o zamn daha aktif olunur.

O değil de kızlar şaka maka adama yaklasmayali bir ay oldu ya valla kuruttum resmen hem adamı hem kendimi tecrubeliler bir akıl versin ne kadar daha duralım

O değil de kızlar şaka maka adama yaklasmayali bir ay oldu ya valla kuruttum resmen hem adamı hem kendimi tecrubeliler bir akıl versin ne kadar daha duralım
Doktoruna sor canım eğer risk görmezse ilişki hamileliğin her dönemi olabilir, hatta sona doğru doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor

Doktoruna sor canım eğer risk görmezse ilişki hamileliğin her dönemi olabilir, hatta sona doğru doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor
Hep unutuyorum ilkinde cekinip soramadım en son kalp atışını duyunca heyecandan aklıma bile gelmedi. Ama biz çok uğraştık 2.5 yılın sonunda aşılamayla oldu riske atmayız ya en iyisi ilk üç ay geçmesi demi

İlk 3 ay hamilelikte en önemli dönem doğru bebeğin tutunması rahmin gelişmesi vs çok önemli sonrası için çok korkulacak bişey yok. Eğer sağlıklı bir hamilelikse bundan sonrası çok daha rahat geçer.

Herkese merhabalar arkadaşlar ben de bugun ogrendim nasipse temmuz annesi olmaya adayim :) beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz SAT 24 EKIm yas 332 3. Cocuk beklenen dogum tarihi 31 temmuz insallah

Ben doktoruma sordum tedaviyle elde edilen gebelikler kıymetli gebelik bizim için o yüzden seyrek bi şekilde devam edebilirsiniz kendiniz ayarlayın sıklığını dedi. Çok sık olmasın dedi yani.

Ben doktoruma sordum tedaviyle elde edilen gebelikler kıymetli gebelik bizim için o yüzden seyrek bi şekilde devam edebilirsiniz kendiniz ayarlayın sıklığını dedi. Çok sık olmasın dedi yani.
Doğrudur sizin de mi tedaviyle oldu. Biz öğrendiğimizden beridir yapmıyoruz zaten lekelenmem de var riske atmak istemeyiz ama tabii insanız

Merhaba ben de avusturyadayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…