2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Doğrudur sizin de mi tedaviyle oldu. Biz öğrendiğimizden beridir yapmıyoruz zaten lekelenmem de var riske atmak istemeyiz ama tabii insanız
Lekelenme varsa hiç riske atmayın. Benim de yumurta takibi ve catlatma iğnesiyle oldu. Benim lekelenmem yok şükür ama yine de dikkatli davranıyoruz

takmiyolar diyen kizceler soyle dusunun. belki kimilerinin agir derdi vardir. bakin mesela ben bu saatte girdim. surekli topikte gezemiyorum. bi bakiyorum 10 sayfalik mesaj birikmis. ilk cocugum ozel bir cocuk. ve ne kadar zorlandigimi Allah biliyor. surekli onunla ilgilenmek durumundayim. ev isi yemek cocugun egitimi nasil yetistirdigimi bilemiyorum. o yuzden insanlarin gorunen bir yonu varsa gorunmeyen yonleri neler acaba diye dusunun. benim yazdigim seye de cok yorum yapilmadigi oldu. belki o yazmiyosa ben de yazmiyorum banane diyen oldu derdini tasami bilmeden onyargiyla... belki de goremediler onlarin da sikintisi vardi atlanildi gecildi. hayat kisa saglik olsun yeter ki.... bunu yurekten soyluyorum yeter ki sizin ve bebislerinizin sagligi yerinde olsun.

Beni de ekler misin canim listeye
Sat:20.10.2020 - tahmini d.t.: 27.07.2021 - yas: 24 - cocuk sayisi: ilk - sehir: avusturya/linz

Merhaba
Ben konuya daha önce de yazdım ama arada kaynadı sanırım mesajım. İlk mesajda alıntı olarak yapmamıştım tabi ondan da olabilir

Son adet tarihi : 20 Eylül
Tahmini doğum tarihi: 13 Temmuz
Yaş 27
İkinci çocuğum

Listeye eklerseniz sevinirim

Allah kolaylık versin. İlk yavrunuzun sıkıntısı ne acaba?

Sat 22 ekim
2. çocuk
Yaş 29
Siirt

Merhabalar, geçen Cumartesi 5+1 de gittik vajinal ultrasonla keseyi gördük. İçindede nokta kadar bir ışık 3 aralık ta kalp atışı duymaya gitcez inşallah. Benim daha mide bulantım olmadı ama bu haftalardan sonra olursa olurmuş galiba. Heyacanlı bekleyiş

Günaydın arkadaşlar
Progestan kullandıktan sonra 2 gün lekelenmem kesilince ilacıda bıraktım. Doktor bırakabilirsin demişti. Şimdi takrar lekelenme yaşıyorum. Ne yapmam lazım ilaca tekrar başladım kutu bitene kadar mı kullanılacak ? Ne zaman bu lekelenme son bulacak

Günaydın canım ben hem iğne hem ilaç çok düzenli saati saatine kullanmama rağmen her tuvalete gittiğimde pecetede oluyor leke sürekli değiştiriyorum. Ultrasonda bir sorun görünmediği için doktor normal görüyor kırmızı pıhtı şekilde olmadığı için önemsemiyor ama bu hafta yine çağırdı yarın kontrolüm var. Lekelenmem hala da kesilmedi. Genetik bence annem de böyleymiş. Eğer Şarıl şarıl akmiyorsa sikinti yok demişti bir hemşire arkadaş inşallah senin de normaldir. Çok özeniyorum hiç lekelenme yaşamayanlara inan ki son bat tarihinden beri sürekli leke. Sürekli endişe

Canım benim de progesteron hormonum düşük çıktı . Doktor hap verdi . Senin ilacın adı ne

Acaba tamamen düşük riski son bulduğunda mı kesilir. Ben ilk gebeliğimde böyle birşey yaşamamıştım ilk kez böyle birşey yaşıyorum ve tedirgin ediyor gerçekten zaten ilaçta çok ağır.. sürekli yatıyormusun peki yoksa aktifmisin belki o yüzden kesilmemiştir senin. Ben ilaç kullanmaya başlayınca hep dinlendim 4 gün sonra kesildi ama ayaklanıp ilacı kesince yine başladı annen o dönem ilaç kullanmış mı acaba

Canım ben full yatıyorum bir kilo aldım şu son haftada mide bulantısı hapını da içmeye başladım baya iştahım açıldı. Yemeği falan eşim yapıyor temizlik de supurmeyi o yaptı ben üstten topluyorum sadece yani hicbisi yapmıyorum desem yeri. Aktifsen ondan olabilir. Annem kardeşime hamileyken hastanede yatmıştı o baya baya adet gibi gördü ilk iki ay. Bendeki de kimse dememiş hastaneye gidelim diye otuz sene önce tabii öyle geçirmiş ayakta. Ama düşük tehlikesi zannetmiyorum ben ya kanama alanı olsa söylerdi doktor. Tabi yine çok dikkatli olmak gerekir sen de çok dikkatli et en kısa sürede doktoruna danış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…