2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar aşırı baş ağrısı yaşıyorum başımın iki yanı ve enseden doğru uyudum uyandım geçmedi mide bulantısı yorgunluk üzerine bi de baş ağrısı eklendi. Yıkılmadım ayaktayım ama yıkılacak gibiyim

Sağol canım haftaya perşembe randevum bekleyeceğim mecbur Allahım hepimizi korusun

Günaydın anneler mutlu günler dilerim bebislerin nasıl iyilerdir inşallah
Benimki bana rahat vermiyo uyutmuyo beni doguncadami böyle olucak çok merak ediyorum

Haftaya persembeye randevu verdi doktor,5+4 okucam. Insallah kalp sesinide duyarim. 2. Hamilelegim ama sanki ilk gibi. 7 yasinda oglum. Ilk gebeligim asiri kotu gecmisti ,umarim bu kolay gecer
Hayırlı olsun Perşembe günü gittiğinde 5+4 olacaksan karından duyulmaz canım vajinadan da duyurmak istemeyebilir. Daha erken seninki beklemen gerekecek 2 hafta kadar

Haftaya persembeye randevu verdi doktor,5+4 okucam. Insallah kalp sesinide duyarim. 2. Hamilelegim ama sanki ilk gibi. 7 yasinda oglum. Ilk gebeligim asiri kotu gecmisti ,umarim bu kolay gecer
Canım ben 5+4te bebeği de gorememistim kalp atışı da yoktu otomatikman ama belki vajinal ultrasonda görünür benimki servikaldi yukarıdan yani. İnşallah duyarsın burdan güzel haberleri paylaşırsın ama duyamazsan da endişelenme çok normal çünkü

Uff aynı ben işte bu uyandığımda aşırı bir şişlik oluyor kafamda kütük gibi bide migrenim tutacak diye çok korkuyorum ilaç kullanamam çünkü benim progestan hap aşırı baş dönmesi yapıyor sersemlik ondan galiba bu başım. Ama mide bulantısı için mutlaka hap al dünyam aydınlandı resmen çok rahatım şuan. İlacın adı Prilam

Kızlar bu aralar nefesim kesiliyor gibi normal yatarken bile nefesimin sesini duymazdim şuan aşırı bir hassaslık oldu burnumu temizliyorum sürekli ondandir diye ama yok yine nefesim daha derinden böyle nasıl anlatsam bebisime gidiyor galiba oksijenim ondan oluyor sizde de var mı

Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?

Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?
Ben 4+5te gorebilmistim canım 6700du betam bence görürsün ama goremezsen de endişelenme daha sonra görenler olabiliyor bebeğin dollenmesine bağlı
günaydın kızlar. hepimize güzel günler dilerim.
Günaydın canım

Görürsün canım ben karından 4+6 da gördüm bugünde kalp atışını duycam ultrasona göre 7 haftalık olduk

Günaydın herkese
Benim de uykum bölük pörçük. Bir de çift yastık yatmaya başladım. Bulantıya iyi geliyo çift yastık. Bulantıya da çözüm zenzefil çayı. Ama en fazla iki bardak içiyorum. Bulantılı günler bitsiiin

Benim de uykum oyle kesik kesik vücut uykusuzlugami alistiriyor acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…