Hadi hayirli olsun haber ver canimValla yaptım bugün 9.30 da randevum vardı 6 ya kadar uyuyamadım sonra oturduğum yerde uyumuşum şimdi gidiccem
Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah benimki ikinci bende kızımda 4+5 de gördüm ama aynı zamanda öğrenmeme ragmen kese yoktu doktor cuma gel dedi ben bugun gitmek istiyorum hem heyecanliyim bir an once gormek istiyorum hem yarin cuma hastaneler yoğunGörürsün canım ben karından 4+6 da gördüm bugünde kalp atışını duycam ultrasona göre 7 haftalık olduk
Günaydın canımGünaydın herkese
Benim de uykum bölük pörçük. Bir de çift yastık yatmaya başladım. Bulantıya iyi geliyo çift yastık. Bulantıya da çözüm zenzefil çayı. Ama en fazla iki bardak içiyorum. Bulantılı günler bitsiiin
Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?
Bebeğin seninledir inşallah bize de haber ver canımGünaydın canım bugün kalp atışını duymaya gidicem inşallah bebeğim sağlıklıdır dua edin bebeğime
Günaydın canımgünaydın kızlar. hepimize güzel günler dilerim.
Ben keseyi ilk gittiğimde vajinal muayenede gördüm canım 4 haftalıktıMerhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?
Tesekkurler insallah bende gorurum saglikla kucaginiza alirsiniz insallah5+3de karindan gormustuk kucuk bir kese
Gelir gelmez vericem güzel haberleri inşallah hem heycanlı hem gerginimBende 5+1 de gördüm canım. Kalp atışını 2 hafta sonra duyarsın bence çok gerekli değilse gitme kontrole bir daha. Malum corona var
Bebeğin seninledir inşallah bize de haber ver canım
Günaydın canımgüzel geçmiyor vallahi bulantılar, lekeler, ağrılar, duygu durum bozukluğu psikolojim bozuldu bozulacak artık.. sorumluluklar aksıyor birde evde çocukta olunca, baba oğul perişan ediyorum onları gibime geliyor
Insallah hepimiz saglikla alalim yavrularimizi kucagimizaTesekkurler insallah bende gorurum saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
Amin canım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırızRabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah benimki ikinci bende kızımda 4+5 de gördüm ama aynı zamanda öğrenmeme ragmen kese yoktu doktor cuma gel dedi ben bugun gitmek istiyorum hem heyecanliyim bir an once gormek istiyorum hem yarin cuma hastaneler yoğun
şaka gübi ama ben hissediyorum canım. ikinci gebelik ama bence yinede erkenGünaydın canımHissetmeye basladin mı daha çok erken değil mi
Canın tamamen psikolojik bir şekilde 2 yastık üst üste koyarak yattım baktım bulantı durumuna iyi geldi. Midem rahat etti. Hiç dümdüz uzanmak istemiyorum midem coşuyorGünaydın canım
Nasıl çift yastık kullanıyorsun ben hiç duymadım
Ama prilam içip yatıyorum sabaha birşeyin kalmıyor kesin çözümbulantiyla aramız iyi çok şükür
Seni çok iyi anlıyorum. Kalkar kalkmaz çıkardım. Kızıma düzgün bakamıyorum biraz iyi olunca yemek yapıyorum ama şuan kötü olduğum için domates ekmek dürüm yapıp verdim eline. Eşim evde olunca o her şeyi yapıp yedirir ama yok valla ben bu halimle anca bu kadar yapabiliyorum.Günaydın canımgüzel geçmiyor vallahi bulantılar, lekeler, ağrılar, duygu durum bozukluğu psikolojim bozuldu bozulacak artık.. sorumluluklar aksıyor birde evde çocukta olunca, baba oğul perişan ediyorum onları gibime geliyor
Aynen ben de öyle düşündüm valla. Bebeğe hazırlık mı yaptırıyor bünye nedirBenim de uykum oyle kesik kesik vücut uykusuzlugami alistiriyor acaba diyorum
Canım hamilelikte burun tıkanıklıgı yasanırmıs ondan oluyor olabilirKızlar bu aralar nefesim kesiliyor gibi normal yatarken bile nefesimin sesini duymazdim şuan aşırı bir hassaslık oldu burnumu temizliyorum sürekli ondandir diye ama yok yine nefesim daha derinden böyle nasıl anlatsam bebisime gidiyor galiba oksijenim ondan oluyor sizde de var mı
Ay ben de istiyorumşaka gübi ama ben hissediyorum canım. ikinci gebelik ama bence yinede erken
Ne güzel bulmuşsun yine de çareni canım inşallah doktorun yazar ama bir yan etkisi yok niye yazmadı bilemedim vardır bir bildigiCanın tamamen psikolojik bir şekilde 2 yastık üst üste koyarak yattım baktım bulantı durumuna iyi geldi. Midem rahat etti. Hiç dümdüz uzanmak istemiyorum midem coşuyorbenim doktor kusmuyomuşum diye bana ilaç vermediya Bu süreci aynen böyle atlatacakmışım. Bir dahaki randevuma kadar geçmezse söyliycem valla
Dimi nefesimin sesini asla duymazdim ama şuan duyuyorum eşime de sordum horluyor muyum diye yok dedi ama çok derin uyuyorum kesin horlarim yani bu nefes alış verisle yüz kilo insanlar gibi nefes alıp veriyorum bebiş iyi olsun da önemli değilCanım hamilelikte burun tıkanıklıgı yasanırmıs ondan oluyor olabilir
Bende yasıyorum hafif bunu cok ciddi rahatsız etmesedeDimi nefesimin sesini asla duymazdim ama şuan duyuyorum eşime de sordum horluyor muyum diye yok dedi ama çok derin uyuyorum kesin horlarim yani bu nefes alış verisle yüz kilo insanlar gibi nefes alıp veriyorum bebiş iyi olsun da önemli değil
Şansıma doktorum corona oldu başkasına da gitmek istemiyorum. En kötü kendim eczaneden alacağım. Migren bende de var zaten hamilelik insanı zayıf yerinden vururmuş benim de bildim bileli baş ağrılarımla derdim var.Uff aynı ben işte bu uyandığımda aşırı bir şişlik oluyor kafamda kütük gibi bide migrenim tutacak diye çok korkuyorum ilaç kullanamam çünkübenim progestan hap aşırı baş dönmesi yapıyor sersemlik ondan galiba bu başım. Ama mide bulantısı için mutlaka hap al dünyam aydınlandı resmen çok rahatım şuan. İlacın adı Prilam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?