2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Görürsün canım ben karından 4+6 da gördüm bugünde kalp atışını duycam ultrasona göre 7 haftalık olduk
Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallah benimki ikinci bende kızımda 4+5 de gördüm ama aynı zamanda öğrenmeme ragmen kese yoktu doktor cuma gel dedi ben bugun gitmek istiyorum hem heyecanliyim bir an once gormek istiyorum hem yarin cuma hastaneler yoğun

Günaydın canım
Nasıl çift yastık kullanıyorsun ben hiç duymadım
Ama prilam içip yatıyorum sabaha birşeyin kalmıyor kesin çözüm bulantiyla aramız iyi çok şükür

Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?

Bende 5+1 de gördüm canım. Kalp atışını 2 hafta sonra duyarsın bence çok gerekli değilse gitme kontrole bir daha. Malum corona var
Günaydın canım bugün kalp atışını duymaya gidicem inşallah bebeğim sağlıklıdır dua edin bebeğime
Bebeğin seninledir inşallah bize de haber ver canım

günaydın kızlar. hepimize güzel günler dilerim.
Günaydın canım güzel geçmiyor vallahi bulantılar, lekeler, ağrılar, duygu durum bozukluğu psikolojim bozuldu bozulacak artık.. sorumluluklar aksıyor birde evde çocukta olunca, baba oğul perişan ediyorum onları gibime geliyor

Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?
Ben keseyi ilk gittiğimde vajinal muayenede gördüm canım 4 haftalıktı

Gelir gelmez vericem güzel haberleri inşallah hem heycanlı hem gerginim

Amin canım inşallah hepimiz sağsalim kucağımıza alırız

Günaydın canım
Nasıl çift yastık kullanıyorsun ben hiç duymadım
Ama prilam içip yatıyorum sabaha birşeyin kalmıyor kesin çözüm bulantiyla aramız iyi çok şükür
Canın tamamen psikolojik bir şekilde 2 yastık üst üste koyarak yattım baktım bulantı durumuna iyi geldi. Midem rahat etti. Hiç dümdüz uzanmak istemiyorum midem coşuyor benim doktor kusmuyomuşum diye bana ilaç vermediya Bu süreci aynen böyle atlatacakmışım. Bir dahaki randevuma kadar geçmezse söyliycem valla

Seni çok iyi anlıyorum. Kalkar kalkmaz çıkardım. Kızıma düzgün bakamıyorum biraz iyi olunca yemek yapıyorum ama şuan kötü olduğum için domates ekmek dürüm yapıp verdim eline. Eşim evde olunca o her şeyi yapıp yedirir ama yok valla ben bu halimle anca bu kadar yapabiliyorum.

Canım hamilelikte burun tıkanıklıgı yasanırmıs ondan oluyor olabilir

şaka gübi ama ben hissediyorum canım. ikinci gebelik ama bence yinede erken
Ay ben de istiyorum
Ne güzel bulmuşsun yine de çareni canım inşallah doktorun yazar ama bir yan etkisi yok niye yazmadı bilemedim vardır bir bildigi

Canım hamilelikte burun tıkanıklıgı yasanırmıs ondan oluyor olabilir
Dimi nefesimin sesini asla duymazdim ama şuan duyuyorum eşime de sordum horluyor muyum diye yok dedi ama çok derin uyuyorum kesin horlarim yani bu nefes alış verisle yüz kilo insanlar gibi nefes alıp veriyorum bebiş iyi olsun da önemli değil

Bende yasıyorum hafif bunu cok ciddi rahatsız etmesede

Şansıma doktorum corona oldu başkasına da gitmek istemiyorum. En kötü kendim eczaneden alacağım. Migren bende de var zaten hamilelik insanı zayıf yerinden vururmuş benim de bildim bileli baş ağrılarımla derdim var. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…