2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhabalar aranıza yeni katıldım sat 25 Ekim 3.çocuk gaziantep deyim ve 36 yaşındayım herkese güzel sağlıkla bir hamilelik diliyorum

Bende gittim bugün kalp atışı için malesef doktorum korona olmuş. Ve ilçede tek doktordu. Merkeze gitmeye çalışcam bakalım. Ya da doktoru beklicem

şaka gübi ama ben hissediyorum canım. ikinci gebelik ama bence yinede erken
Aa çok erken değil mi. Benim de dün akşam oldu belli aralıklarla peşpeşe pıt pıt attı. Benim de ikinci gebelik ama yine de bağırsak hareketidir dedim kendi kendime

Kızlar bulantısı arada kaybolup geri geleniniz var mı ilaç kullanmadan?
Evet benim ara ara oluyor çok uzun sürmediği için doktora söyleme gereği duymadım ama mesela temizlik yaparken (çoğunlukla yerdeki oyuncakları toplarken) eğilip kalmadan sanırım midem çalkalanıyor bulanıyor ama sonra geçiyor

Ben varım. Arada artıyo. Bazen kayboluyo. Aç kalınca çok artıyo ama onu farkettim. İlaç kullanmıyorum bende
İyi bari yalnız değilmişim

Ben de ilaç kullanmıyorum ama bulantı gece gündüz var.doktorum sabredebilirsin ilaç kullanmanı önermem dedi.ozellikle yatarken çok oluyo o yüzden çift yastık kullanıyorum ben de
Bende 2 gün önce uyutmayacak kadar coktu dün hiç yoktu mesela gece bi var bi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…