Benim sanki bı karpuzun yarısı kesilmiştir göbeğime konulmuş gibi baya fark ediyo 6. Haftamda mont alicaktim magazdaki bayan hamileliğiniz diye sordu o kadar belli oluyo yani
Aa çok erken değil mi. Benim de dün akşam oldu belli aralıklarla peşpeşe pıt pıt attı. Benim de ikinci gebelik ama yine de bağırsak hareketidir dedim kendi kendime
ben kızımı 14 haftalıkken hissetmiştim. ama bu çok erkenden anlık olarak hissettirdi. bağırsak hareketlerinden çok farklı zaten. bazen bir şey içinde kayıyor yada karnına anlık bir dokunma oluyor gibi. ama tabi güçlü bir hissetme değil varla yok arası ondan anlıyorum işte.
Çok şükür canım takılıyoruz benimkiylee. Arada bulantı arada duygusallık derken geçiyor şuan için. Bide ben aşırı tğulendim vücudum aşırı kurudu pul pul dökülüyor. Daha şimdiden böyleyse sonumuz hayr ola.
Çok şükür canım takılıyoruz benimkiylee. Arada bulantı arada duygusallık derken geçiyor şuan için. Bide ben aşırı tğulendim vücudum aşırı kurudu pul pul dökülüyor. Daha şimdiden böyleyse sonumuz hayr ola.