2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar doktor kontrollerine ne sıklıkta gitmeyi düşünüyorsunuz ben çok kararsızım malum corona beni korkutuyor 4+2de keseyi gördük 9 gün sonra yani önümüzdeki perşembe tekrar çağırdı bebeği filan görelim dedim sonrasını da pek karar veremiyorum zorunlu kontroller dışında gitmesemmi diyorum siz ne düşünüyorsunuz acaba ya kararsızım

Ne güzel işte tadını çıkar hamileliğin. Ben bulantılar geçene kadar gün hemen bitsin diye yaşıyorum resmen.
Ben de öyle. Ama zencefil çayı iyi geldi. Günde 1-2 bardak minik bir parça zencefil kaynatıp içiyorum şimdi. Yoksa hiç yemek yiyemiyordum. Şimdide çok yediğim yok ama en azından ağzıma bi şeyler atabiliyorum

O kadar kotu demekki hiç yaşamadım bilmiyorum
Şimdi şöyle düşün ben bebekde o maneviyatı hissetsin diye hatim okuyorum her gün bir cüz. Namazları ve cüzü iyi olduğumu hissettiğim an okuyup kılıyorum ama onun dışında hep yatıyorum. Sürekli bir bulantı hali var ve namazlarımı kılabilmek için ezan okununca bir şeyler yemeğe çalışıyorum ki kılarken midem bulanmasın. Şaka gibi bir hayat yani. Bulantım geçse daha güzel geçirebilsem vaktimi diye hayal kuruyorum.

Onu da denedim ama ben de pek işe yaramadı. Tatlı su yapıyorum o daha iyi geliyor. Benim gibi var mı bilmiyorum ama çikolata falan yemek iyi geliyor. Normalde tuzlu bulantıya iyi gelir ama yok ben çikolata yiyince rahatlıyorum

Rabbim namazlarinida dualarını da kabul etsin inşallah

Ben en son 7.haftada gittim. Sonraki 1 ay sonra. Allah bi sıkıntı yaşatmasın hiç birimize ama covid tehlikesi varken ne kadar az o kadar iyi bence.

Ben de 16 haftalikken hissetmiştim. Ama dün ki çok farklıydı. Çok tanıdık geldi. Mısır patliyomus gibi pıt pıt attı üç defa. Bakalım yine olursa anlarım ki bebiş hareketi

Ben dün zencefil çayından sonra ilk kez isteyerek pilav yedim ama içine bir limonu sıktım bilmiyorum öyle istedi canım. Arkasından bisküvi ve nutella yaptım sonra dua ettim Allah’ım nolur midem bulanmasın diye.

Hadi biraz da gülelim kızıma bu ultrason resmini gösterdim ve dedim ki kızım (4 yaşında) bak kardeşin burada kızım cevabı bu gözümü tabi verecek cevap bulamadım kızım tamamı bu dedim sadece oda anlamsız gözlerle bakıp hımmm gözüyse diğer gözü nerede dedi

Eklentiler

• 16063839522328359994982687168196.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 64
Rabbim namazlarinida dualarını da kabul etsin inşallah
Amiinn birtanem çok sağol. Hepimize güzel bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin Rabbim. Keyifle hevesli ve hep mutluluk dolu olalım. Ne sıkıntı ne kaza bela bizi bulmasın. Ben kızımda da en baştan bile doğum için dualar okurdum. Meryem süresi inşirak süresi kolay doğum için okunuyor mesela. Çok faydasını gördüm. Çok şükür dualarımız yerini buluyor.

Ayy benim kide ne zaman gelecek diyor anlatıyorum biraz sonra bir daha hadi gelsin artık diyor. O da tuvalete yapacak dimi diyor yok annem o bebek altına yapacak senin gibi büyüyünce tuvalete yapacak diyorum ama pis olur diyor

Maşallah ikisine de

Ya cok seker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…