2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Iç karnın dardır büyük ihtimalle. Bazılarının çok erken belli oluyo o sebeple
Ben bizde genetik olduğunu düşünüyorum anne tarafı hep böyle bizde
Ben önümüzdeki hafta hamilelik pantolonları almaya baslicam düğün alışverişinde hepsini bı beden bol almamıza rağmen bana dar oluyo

Ayy benim kide ne zaman gelecek diyor anlatıyorum biraz sonra bir daha hadi gelsin artık diyor. O da tuvalete yapacak dimi diyor yok annem o bebek altına yapacak senin gibi büyüyünce tuvalete yapacak diyorum ama pis olur diyor
Nerde dediğinde karnım da dediğimde çocuğun manasız bakışı bebek ve karında bişwy yok hiç anlamlandıramıyor keşke daha geç söyleseydim diyorum somut olarak anlayacağı ayda şimdi ısrarla görmek istiyor

Bu konuda bende erken mi davrandık acaba diyorum. Çok sabırsız bizim kii. Ama olsun inşallah çok sever çok benimser.

Keşke bizim akraba çocuklarıda böyle olsa anlamıyorlar yaşları biraz büyük olmasına rağmen gelip karna hemen vuruyorlar

6.hafta başladı ve sanki her geçen gün artarak devam ediyor. Gözünü korkutmak istemem bazıları sıfır bulantıyla devam ediyor. Bünyeye göre fark ediyor belliki
Bende kızımda çok fazla yaşayıp serum falan alınca her gün korku ile uyanıyorum canım senin de bi an önce geçer inşallah çok zor seni anlıyorum ama bebişleri alacağımız günü düşünelim

Cnm zaten ilk haftalar kalp atışı kese bebeği görme falan onun için cagiriyolar ben şuan 9+0 im benim kontrolum 12.haftada oda ikili test ve tekrar kan testi almak için çağırma sebebleri zaten kontrol etmek bebeği sıkıntı varmı yokmu diye ben ilk haftalarimda her hafta gidiyodum 8. Haftamda artık doktor ayda 1 e çıkarabiliriz dedi

Geçecek elbet Bu günler birazcık sabir.ilk gebeligimde 15. Haftada bıçak gibi kesilmişti bulantılar. Inşallah bu sefer de uzun sürmez. Hem bulantılar minnakimizin iyi olduğuna bi işaret öyle düşün
Aynen zaten şikayetim yok kuzum ama kesilmesinden bazen korkuyorum bebişime bişey mi oldu neden bulanmıyor diye biraz pinpiriğim

Kızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim

Dikkatli ol aman haaa
Ben sadece bı kere yaşadım oda daha 1 yaşındaki yeğenim vurdu çok az bı ağrım oldu ama geçti benim korkum diğer yeğenim daha 5 yaşında ama o çok sert vuruyomus ablam hamileyken onunda karnına vurmuş hiç beklemedik bı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…