Vücutta kuruma erkek bebek belirtisi derlerÇok şükür canım takılıyoruz benimkiylee. Arada bulantı arada duygusallık derken geçiyor şuan için. Bide ben aşırı tğulendim vücudum aşırı kurudu pul pul dökülüyor. Daha şimdiden böyleyse sonumuz hayr ola.
Canım ben de öyle sağlık ocağında yapılabilenleri yaptırdım. Geri kalanları mhrs randevu aldım semt polikliniğinden. Gittiğim doktora dedimki bu testlerim eksik. Sadece testlerin girişini yaptı. Kan vermeye gittim bitti. Sonuçlarım 1 gün sonra çıktı. Pdf ini doktoruma gönderdim.Kızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Iste vucut tipinden dolayı hemen belli ediyorHııı benimde hiç yok denilecek kadar az vardı
Benim dudaklarım kupkuru olduVücutta kuruma erkek bebek belirtisi derler
Bulunduğunuz sehir ve gittiğiniz hastanede vaka coksa sık gitmeyin bence. Su an bazı sehirlerde o kadar arttı ki cünküKızlar doktor kontrollerine ne sıklıkta gitmeyi düşünüyorsunuz ben çok kararsızım malum corona beni korkutuyor 4+2de keseyi gördük 9 gün sonra yani önümüzdeki perşembe tekrar çağırdı bebeği filan görelim dedim sonrasını da pek karar veremiyorum zorunlu kontroller dışında gitmesemmi diyorum siz ne düşünüyorsunuz acaba ya kararsızım
Canım bu sonuçları soranlara hiç cevap veremiyorum ben. Kan testini kendi doktorumda yaptırdım direk bilgisayardan ne istiyorsa aşağıya yolladı oraya gidip kan idrar verdim sonuçlarını da arayıp hepsi çok güzel dedi. Hangi değerim kaç çıktı hiç bilmiyorum o yüzden. Kan testine 141 tl ödedik.Kızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Bağcılar yada Güngören olsaydı bildiğim iki hastane var orda Bağcılar Safa hastanesi çok uygun önceden 17 yıl orda yaşadım o yüzden biliyorum biride Güngören özel ilgili hastanesi oraya fazla gitmedim ama uygun diye biliyorum orayı daKızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
Elde vücutta diye biliyorum kuzucum ama dudak konusunda bişi duymadımBenim dudaklarım kupkuru oldu
Güzel haberlerle gel inşallahbizde bugün 4+5 deyiz. ultrasın için çağırdı dr. sanırım kese bakacak. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah hepimizin :)
Hayırlısı bakalım tutacak mıı.Vücutta kuruma erkek bebek belirtisi derler
Evet nuba göre kız diyorlar
Sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallahEvet nuba göre kız diyorlar
Teşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirimBağcılar yada Güngören olsaydı bildiğim iki hastane var orda Bağcılar Safa hastanesi çok uygun önceden 17 yıl orda yaşadım o yüzden biliyorum biride Güngören özel ilgili hastanesi oraya fazla gitmedim ama uygun diye biliyorum orayı da
Ay ne güzel dedinBence şanslısın bünyen güçlü olmalıki rahatsın
Canım benim yazdığımı okudun mu? Ücret vermeden yaptırabilirsin semt polikiniğindeTeşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirim
Ben acayip kurudum ya bilmiyorum artik cinsiyetini bekleyip hep beraber gorecegizVücutta kuruma erkek bebek belirtisi derler
Aloa verayı bilemedim bitkisel ya bi zararı olur mu olmaz mı, hindistan cevizi daha mantıklı geldi bana ama gene bi araştır benceHayırlısı bakalım tutacak mıı.ama bir şey kullanmazsam resmen deri değiştiricem. Hindistan cevizi yağımı sürsem aloa vera jeli mi
Bir önceki gebeligimde bende öyleydim. Doktor yazardı ben aynı hastanede yaptırırdım sonra doktorun ekranına gelirdi falan...güzeldi:) lakin pandemi sagolsun herseyi o kadar etkilemiş ki. Hem bizim maddi durumumuzu. Hem de şu özel hastaneleri tam bir ticarethaneye cevirmiş. O yüzden alternatif yollar bulmaya calisiyorum kendimce. Esime kalsa yaptıralım diyor ama bir tahlilede 1000 lira vermek israf gibi geliyor hele ki böule bir dönemde. Allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun. Halimize bin şükürCanım bu sonuçları soranlara hiç cevap veremiyorum ben. Kan testini kendi doktorumda yaptırdım direk bilgisayardan ne istiyorsa aşağıya yolladı oraya gidip kan idrar verdim sonuçlarını da arayıp hepsi çok güzel dedi. Hangi değerim kaç çıktı hiç bilmiyorum o yüzden. Kan testine 141 tl ödedik.
Canım rubellayı devlette yapmıyor.. geçen tahlil verdiğimde öğrendimKızlar rubella toxplazma cmv hsv tahlillerinizi nerede yaptırdınız acaba. Ben diger gebelik rutinlerimi saglık ocaginda yaptirdim ama bunları yapmadılar orada. Devlet hastaneleri yapıyormuş istanbulda yasadigim icin bütün devlet hastaneleri pandemi hastanesi konumunda devlet hastanesine girmem imkansız duruyor açıkçası korkuyorumda. Gittigim özel hastanede aşırı pahalı. Özel saglik sigortam olmadigi icin ordada yaptiramıyorum. Farkli bir yerden aldığım fiyat 1000tl civarı. Sizler ne kadara yaptirdiniz acaba. Kadıköy pendik arası veya anadolu yakasında bildiginiz uygun bir yer varsa paylasirsaniz cok sevinirim
İnşallah iyi geçer. 3:30 da gireceğiz nasipse. tabiki çıkınca haber vereceğim inşallah :) umarm sizin de herşey yolunda çok güzel geçer. :)Merhaba ben de bugun 4+5 im. Insallah kontrolünüz cok güzel gecer. Bize de haber eder misiniz donunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?