2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım ben de öyle sağlık ocağında yapılabilenleri yaptırdım. Geri kalanları mhrs randevu aldım semt polikliniğinden. Gittiğim doktora dedimki bu testlerim eksik. Sadece testlerin girişini yaptı. Kan vermeye gittim bitti. Sonuçlarım 1 gün sonra çıktı. Pdf ini doktoruma gönderdim.
Semt polikliniği de boştu neredeyse kimse yoktu.
Ben 2 maske, siperlik ve eldivenle gittim bu arada

Bulunduğunuz sehir ve gittiğiniz hastanede vaka coksa sık gitmeyin bence. Su an bazı sehirlerde o kadar arttı ki cünkü

Canım bu sonuçları soranlara hiç cevap veremiyorum ben. Kan testini kendi doktorumda yaptırdım direk bilgisayardan ne istiyorsa aşağıya yolladı oraya gidip kan idrar verdim sonuçlarını da arayıp hepsi çok güzel dedi. Hangi değerim kaç çıktı hiç bilmiyorum o yüzden. Kan testine 141 tl ödedik.

Bağcılar yada Güngören olsaydı bildiğim iki hastane var orda Bağcılar Safa hastanesi çok uygun önceden 17 yıl orda yaşadım o yüzden biliyorum biride Güngören özel ilgili hastanesi oraya fazla gitmedim ama uygun diye biliyorum orayı da

Teşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirim

Teşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirim
Canım benim yazdığımı okudun mu? Ücret vermeden yaptırabilirsin semt polikiniğinde

Bir önceki gebeligimde bende öyleydim. Doktor yazardı ben aynı hastanede yaptırırdım sonra doktorun ekranına gelirdi falan...güzeldi:) lakin pandemi sagolsun herseyi o kadar etkilemiş ki. Hem bizim maddi durumumuzu. Hem de şu özel hastaneleri tam bir ticarethaneye cevirmiş. O yüzden alternatif yollar bulmaya calisiyorum kendimce. Esime kalsa yaptıralım diyor ama bir tahlilede 1000 lira vermek israf gibi geliyor hele ki böule bir dönemde. Allah darda kalan herkesin yardımcısı olsun. Halimize bin şükür

Canım rubellayı devlette yapmıyor.. geçen tahlil verdiğimde öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…