Lekelenme vs olmazsa vermeyeceğim. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim o zaman en yuksek 168 e cikmisti takip için surekli kan verdim cok stresliydi bu sefer o stresi yasamak istemiyorum. Sizin kac cikti ?
Bana yanlış bilgi verilmiş o zaman ben çoğu istediğimi zaten yaptıramadım tahlil isteyen doktorum dışarıdandı. Devletteki doktorda aşırı gıcık biriydi kendi bildiğimi yaparım dedi
kızlar benim lekelenmem arttı sancılarım kasılmalarım var dayanamıyorum doktora geldim şimdi
Lekelenme vs olmazsa vermeyeceğim. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim o zaman en yuksek 168 e cikmisti takip için surekli kan verdim cok stresliydi bu sefer o stresi yasamak istemiyorum. Sizin kac cikti ?
Kızlar ben geldim ama durumlar karışık kalp atışı diye gittim daha yolk anca gördü doktorumuz güzel gelişme var korkulacak bişey yok dedi ama sat a göre 8+1 iki hafta önceki ultrasona göre 7 bugünde 5+3 gördü doktor Kafam karıştı valla millet büyütüyo ben küçültüyorum anlamadım bu işi
Kızlar ben geldim ama durumlar karışık kalp atışı diye gittim daha yolk anca gördü doktorumuz güzel gelişme var korkulacak bişey yok dedi ama sat a göre 8+1 iki hafta önceki ultrasona göre 7 bugünde 5+3 gördü doktor Kafam karıştı valla millet büyütüyo ben küçültüyorum anlamadım bu işi
Aynen. 10 gün önce muayene olmuştum. Allah tan olmadı dediğin gibi. Sen kalp atışlarını duymuştun dimi. Ben daha duyamadım. O yüzden içim rahat değil. Yarına merkezden randevu aldım. Hiç olmazsa kalp atışlarını duysaydım. Beklerdim bende
Haklısın canım ben duydum kalp atışını onun için ben de farklı bi doktora gitmiştim geçen hafta. Sen de git için rahatlasın sonra yine kendi doktoruna gidersin hem sadece kalp için değil kesenin çevresinde kanama var mı işte büyümesi normal mi gibi şeyleri de öğrenirsin. Bence bu süreçte en önemlisi içinin rahat olması o yüzden kalp atışını duyunca insan bir süre daha rahat hissediyor. İnşallah iyi bir doktor bulursun güzel güzel anlatır her şeyi.
Benim de 7. Hafta başladı bir iki haftaya başlar sende de belki. Göğüste hassasiyet olduğu sürece diğer tüm belirtiler anneden anneye değişiyormuş. Endişe etme lütfen
Canım ben inanıyorum hiç bı sıkıntı cikmiycak doktorlar bazen korkutuyo insanlar özellikle acildekiler benim kanamam oluyodu belki sana söylemişimdir çamaşırım hiç temiz kalmiyodu ped takmaya başlamıştım düşün ve kaç hafta sürdü bu durum Allah'a şükür şuan hiç bişey yok çamaşırım hep temiz hiç lekelenme de kalmadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere eğer acile gidersen kötü bişey söylerse kendi doktoruna gitmeden hiç bişey yapma kendine sıkıntı yapma
Mutlaka bize haber ver cnm inşallah bebisinde sende iyisindir
Kızlar çok şükür herşey yolunda çıktı
başta karından göremedi keseyi. Düşük yapmış olabileceğimi söyledi sonra vajinadan baktı geçen hafta bugün keseyi görmüştüm. Bugün vajinadan hem bebeğimi hep kalp atışını gördüm duydum
İğne yazdı bana kalçadan. 5 günlük progestan dozundaymış yan etkisi olurmuş ama yaşayanınız varsa bilgilendirebilir beni. Akşam yaptırayim diyorum o yüzden
Bu da bebeğim değerleri anlayan var mı? Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. boyu vs kaçtır ki ? Ben bilmiyorumda