2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Tekrar kan vericek misiniz?
Lekelenme vs olmazsa vermeyeceğim. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim o zaman en yuksek 168 e cikmisti takip için surekli kan verdim cok stresliydi bu sefer o stresi yasamak istemiyorum. Sizin kac cikti ?

Inşallah herşey yolundadır dualarimiz seninle

Lekelenme vs olmazsa vermeyeceğim. 3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim o zaman en yuksek 168 e cikmisti takip için surekli kan verdim cok stresliydi bu sefer o stresi yasamak istemiyorum. Sizin kac cikti ?
Bende tam 3 ay önce kimyasal yaşadım onda hep gittim şimdi biraz büyüsün istiyorum betam artsin oyle. İlki 2497 ikinci gece çıkacak bekliyorum

Bende tam 3 ay önce kimyasal yaşadım onda hep gittim şimdi biraz büyüsün istiyorum betam artsin oyle. İlki 2497 ikinci gece çıkacak bekliyorum
Masallah ne guzel cikmis ayni seyleri yasamisiz. Insallah bu sefer her sey yolunda gider sağlıklaaliriz kucagimiza

Kızlar ben geldim ama durumlar karışık kalp atışı diye gittim daha yolk anca gördü doktorumuz güzel gelişme var korkulacak bişey yok dedi ama sat a göre 8+1 iki hafta önceki ultrasona göre 7 bugünde 5+3 gördü doktor Kafam karıştı valla millet büyütüyo ben küçültüyorum anlamadım bu işi

Aaa çok değişik bi bebiş olucak

Haklısın canım ben duydum kalp atışını onun için ben de farklı bi doktora gitmiştim geçen hafta. Sen de git için rahatlasın sonra yine kendi doktoruna gidersin hem sadece kalp için değil kesenin çevresinde kanama var mı işte büyümesi normal mi gibi şeyleri de öğrenirsin. Bence bu süreçte en önemlisi içinin rahat olması o yüzden kalp atışını duyunca insan bir süre daha rahat hissediyor. İnşallah iyi bir doktor bulursun güzel güzel anlatır her şeyi.

5+3te normal canım benim de sadece kese görünmüştü bir kaç haftaya kalp atışını da duyarsin bebisin

Benimde baya karışıktı 8+0 da artık tam haftasını öğrendim

Inşallah herşey yolundadır dualarimiz seninle

Kızlar çok şükür herşey yolunda çıktı
başta karından göremedi keseyi. Düşük yapmış olabileceğimi söyledi sonra vajinadan baktı geçen hafta bugün keseyi görmüştüm. Bugün vajinadan hem bebeğimi hep kalp atışını gördüm duydum
İğne yazdı bana kalçadan. 5 günlük progestan dozundaymış yan etkisi olurmuş ama yaşayanınız varsa bilgilendirebilir beni. Akşam yaptırayim diyorum o yüzden

Bu da bebeğim değerleri anlayan var mı? Haftasıyla uyumlu olduğunu söyledi. boyu vs kaçtır ki ? Ben bilmiyorumda

Eklentiler

• 38C8EB1D-602C-4A28-8A96-1B24AFA5CF92.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 79
  • 622F130B-C5FD-46CE-9182-86D17F71D3B0.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…