Evet tamm şimdi anladım. evime yakın bir semt pol. Var. Bir kadın doguma randevu alayım. Hani aklıma yapmaz mı acaba geliyor ama bir sansımı denerim ne olcak. Çok teşekkürler
Yapmaması için bir sebep yok. Yeni hamile olduğunu söyleyip, Aile sağılığı merkezinde yapılayaman testler için hakkınız olarak oraya gidiyorsunuz.
Yapmayan doktor çıkmış mı acaba çok şaşırırım
Herkese merhabalar arkadaşlar ben de bugun ogrendim nasipse temmuz annesi olmaya adayim :) beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz SAT 24 EKIm yas 332 3. Cocuk beklenen dogum tarihi 31 temmuz insallah
Yapmaması için bir sebep yok. Yeni hamile olduğunu söyleyip, Aile sağılığı merkezinde yapılayaman testler için hakkınız olarak oraya gidiyorsunuz.
Yapmayan doktor çıkmış mı acaba çok şaşırırım
Aldım canım randevu yarın icin hemde Bu semt poliklinigi evvelden sıklıklada gittiģım bir yerdi aslında dedigin gibi tenha oldugu ve evime yakın oldugu icin çok gittim başka bölümlere. Ama insan bazen akıl tutulması yasayabiliyormus hiç aklıma gelmedi. Tekrardan çok sağol
Bana hepsini semt pol. doktoru kendi sordu. Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim, hangi testleri istedi falan bende anlattın. Sonuçta covid kol geziyo her yerde. Onlarda bizimle çok haşır neşir olmak istemiyor bence. Kan testini verip çıkmamıza bile seviniyorlardır. Ne kadar az temas o kadar iyi hesabı
Bana hepsini semt pol. doktoru kendi sordu. Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim, hangi testleri istedi falan bende anlattın. Sonuçta covid kol geziyo her yerde. Onlarda bizimle çok haşır neşir olmak istemiyor bence. Kan testini verip çıkmamıza bile seviniyorlardır. Ne kadar az temas o kadar iyi hesabı
Kızlar hastaneden geliyorum kalbini duyduk cok sukur ama dakikada kaç attığını söylemedi dr bi de bugün ayrıntılı kan ve idrar testi yaptı 2 hafta sonra çıkacakmış . kızlar ayrıntılı kan testinde neye bakıyo ki ben 12 .haftaya kadar cagirmaz saniyodum
Kızlar hastaneden geliyorum kalbini duyduk cok sukur ama dakikada kaç attığını söylemedi dr bi de bugün ayrıntılı kan ve idrar testi yaptı 2 hafta sonra çıkacakmış . kızlar ayrıntılı kan testinde neye bakıyo ki ben 12 .haftaya kadar cagirmaz saniyodum
Canım ben daha ilk haftamda aile hekimime hangi testler gerekiyorsa yapalım hocam dedim. O da detaylı kan testi yaptı. Çıktısını alıp özel hastanedekü doktoruma götürdüm randevu günü. O da eksik olanları yazdı verdi. Onlar da Asm’de yapılmıyor biliyordum. Ben de semt polikliniğinde yaptırdım.
Toxoplasma 2farklı, D vit, Rubella
Teşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirim