2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet tamm şimdi anladım. evime yakın bir semt pol. Var. Bir kadın doguma randevu alayım. Hani aklıma yapmaz mı acaba geliyor ama bir sansımı denerim ne olcak. Çok teşekkürler
Yapmaması için bir sebep yok. Yeni hamile olduğunu söyleyip, Aile sağılığı merkezinde yapılayaman testler için hakkınız olarak oraya gidiyorsunuz.
Yapmayan doktor çıkmış mı acaba çok şaşırırım

Herkese merhabalar arkadaşlar ben de bugun ogrendim nasipse temmuz annesi olmaya adayim :) beni de ilk sayfadaki listeye ekleyebilir misiniz SAT 24 EKIm yas 332 3. Cocuk beklenen dogum tarihi 31 temmuz insallah
Benle birebir aynı beta kaç sizin

Şimdi bu tahlilleri benden özel hastanedeki doktorum istedigi icin acaba yapar mı yapmaz mı sorusu gelmişti aklıma

Kızlar bende bi türlü foto yükleyemiyorum. Aslında anlarım azçok bu işlerden ama. Yok olmuyo. Özel bi sebebi var mı ki

Şimdi bu tahlilleri benden özel hastanedeki doktorum istedigi icin acaba yapar mı yapmaz mı sorusu gelmişti aklıma
Aldım canım randevu yarın icin hemde Bu semt poliklinigi evvelden sıklıklada gittiģım bir yerdi aslında dedigin gibi tenha oldugu ve evime yakın oldugu icin çok gittim başka bölümlere. Ama insan bazen akıl tutulması yasayabiliyormus hiç aklıma gelmedi. Tekrardan çok sağol

Bana hepsini semt pol. doktoru kendi sordu. Hangi hastaneye gidiyorsun, doktorun kim, hangi testleri istedi falan bende anlattın. Sonuçta covid kol geziyo her yerde. Onlarda bizimle çok haşır neşir olmak istemiyor bence. Kan testini verip çıkmamıza bile seviniyorlardır. Ne kadar az temas o kadar iyi hesabı

Kızlar bende bi türlü foto yükleyemiyorum. Aslında anlarım azçok bu işlerden ama. Yok olmuyo. Özel bi sebebi var mı ki
Yazı yazarken üstte fotoğraf simgesi var canım ordan atabilirsin dosya ekle yazan yerden de atabilirsin altta ataç seklinde

Ben daha hiçbir kan testi yaptırmadım kızlar ne zaman yapilmali yarın doktora gidicem öğlen randevum ama bunlar sabahtan aç karna mi yapılıyor

Gözün aydın canım çok sevindim eğer ultrason çıktısı verdiyse onda yazar 100lu birseydir benimki 115ti 6+0da gitmiştim. Hangi testleri istedii

Aynen çok haklisın. Bakalım yarın gidip bakıcam. Umarım iyi bir hekime denk gelirim de bundan sonraki testlerimi orda yaptırabilirim

Bende bugün ikinci kez kan verdim katlar inşallah haftaya randevu alıcam şuan 4+5teyim 6ya yakın gidicem heyecan dorukta

Ben daha hiçbir kan testi yaptırmadım kızlar ne zaman yapilmali yarın doktora gidicem öğlen randevum ama bunlar sabahtan aç karna mi yapılıyor
Canım ben daha ilk haftamda aile hekimime hangi testler gerekiyorsa yapalım hocam dedim. O da detaylı kan testi yaptı. Çıktısını alıp özel hastanedekü doktoruma götürdüm randevu günü. O da eksik olanları yazdı verdi. Onlar da Asm’de yapılmıyor biliyordum. Ben de semt polikliniğinde yaptırdım.
Toxoplasma 2farklı, D vit, Rubella

Teşekkürler. Olsun ben oralarıda arayıp bir fiyat alayım en azından. Eğer oralara gitmeye değecek bir fiyatsa neden gidilmesin. Sonuçta istanbuldayım. Denemekte yarar var. Umarım uygun bir yer bulabilirim
İnşallah bulursun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…