2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
offff baya fazlaaa yaa

Kuzum bana da doktor sık gelme dedi 6. Hafta da gitmiştim en son bi daha 12. Hafta da ikili test ve cinsiyet tahmini icin gidicem , en iyisi sürekli gitmemek bence de , yarın özelde guzelce bakarlar kuzum icin rahat eder iyice :)

Doktordan geldim artık temmuz annesi olmadığım kesinleşti. 25 Haziran son doğum tarihi Allah hepimize sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ^-^

Kızlar bende bi türlü foto yükleyemiyorum. Aslında anlarım azçok bu işlerden ama. Yok olmuyo. Özel bi sebebi var mı ki
Canım ben de yükleyemiyordum şöyle bir yöntem buldum büyük ihtimal sen de uygulamadan giriyorsundur telefondan. Tarayıcıdan girersen fotoğraf yüklenebiliyor

Merhaba kizlar tup bebekle 7+2 olduk çok şükür ama benim nasıl uykum var bir bilseniz göz kapanlarımı açamıyorum bir de halsizlik bu haftalarda normal sanırım sizdede var mı.

Bende kullanıyordum kutuyu bitir dedi dün de gittim dedim leke yok bitti ilacta bitti eger sancın yoksa kullanmana gerek yok dedi 8. Haftaya girdim suanlık yok lekelenme
Ne güzel canım inş tekrar yaşamazsın

Canım benim Rubella yapıldı devlette

Ben yapılıyor diye biliyorum. Sanırım tam teşekküllü devlet hastanelerinde yapılıyor. Egitim araştırma üni hastanesi gibi
Bana yanlış bilgi verilmiş o zaman ben çoğu istediğimi zaten yaptıramadım tahlil isteyen doktorum dışarıdandı. Devletteki doktorda aşırı gıcık biriydi kendi bildiğimi yaparım dedi

kızlar benim lekelenmem arttı sancılarım kasılmalarım var dayanamıyorum doktora geldim şimdi

Ne guzelll masallah daris hepimizin basina inşallah

Merhaba kizlar tup bebekle 7+2 olduk çok şükür ama benim nasıl uykum var bir bilseniz göz kapanlarımı açamıyorum bir de halsizlik bu haftalarda normal sanırım sizdede var mı.
Bende öyleyim ben geceleri uyuyamıyorum o yüzden çok uykum oluyo ve çok halsizlesiyorum

Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?

Merhaba ben ilk defa gittiğimde doktor 6+3 demişti. İlk önce sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilinde görülmüştü ama oradaki ebe iki hafta sonra git hem kalp atışını da duyarsın dedi. Pandemiden dolayı sık sık gitmek istemediğim için bende öyle yaptım. 6+3 de kalp atışını da duyup çıktım doktordan çok şükür :)
Bence bir hafta daha bekleyin öyle gidin

Canım ben inanıyorum hiç bı sıkıntı cikmiycak doktorlar bazen korkutuyo insanlar özellikle acildekiler benim kanamam oluyodu belki sana söylemişimdir çamaşırım hiç temiz kalmiyodu ped takmaya başlamıştım düşün ve kaç hafta sürdü bu durum Allah'a şükür şuan hiç bişey yok çamaşırım hep temiz hiç lekelenme de kalmadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere eğer acile gidersen kötü bişey söylerse kendi doktoruna gitmeden hiç bişey yapma kendine sıkıntı yapma
Mutlaka bize haber ver cnm inşallah bebisinde sende iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…