Evet gerçekten çok uçmuş fiyatlar. Ben kızımın dogumunu yapan doktorumu bırakmak istemedim çok güveniyorum kendisine. Ama bir yanımda çok kararsiz degistirsem mi nerden bulucam yeni bir doktor falan gibi düsüncelerim de yok degil. Sıkıştım kaldım valla ne yapsam bilmiuorum. muayene 300 dogum 12bin
Kuzum bana da doktor sık gelme dedi 6. Hafta da gitmiştim en son bi daha 12. Hafta da ikili test ve cinsiyet tahmini icin gidicem , en iyisi sürekli gitmemek bence de , yarın özelde guzelce bakarlar kuzum icin rahat eder iyice :)
Canım ben de yükleyemiyordum şöyle bir yöntem buldum büyük ihtimal sen de uygulamadan giriyorsundur telefondan. Tarayıcıdan girersen fotoğraf yüklenebiliyor
Merhaba kizlar tup bebekle 7+2 olduk çok şükür ama benim nasıl uykum var bir bilseniz göz kapanlarımı açamıyorum bir de halsizlik bu haftalarda normal sanırım sizdede var mı.
Bende kullanıyordum kutuyu bitir dedi dün de gittim dedim leke yok bitti ilacta bitti eger sancın yoksa kullanmana gerek yok dedi 8. Haftaya girdim suanlık yok lekelenme
Bana yanlış bilgi verilmiş o zaman ben çoğu istediğimi zaten yaptıramadım tahlil isteyen doktorum dışarıdandı. Devletteki doktorda aşırı gıcık biriydi kendi bildiğimi yaparım dedi
kızlar benim lekelenmem arttı sancılarım kasılmalarım var dayanamıyorum doktora geldim şimdi
Kızlar hastaneden geliyorum kalbini duyduk cok sukur ama dakikada kaç attığını söylemedi dr bi de bugün ayrıntılı kan ve idrar testi yaptı 2 hafta sonra çıkacakmış . kızlar ayrıntılı kan testinde neye bakıyo ki ben 12 .haftaya kadar cagirmaz saniyodum
Merhaba kizlar tup bebekle 7+2 olduk çok şükür ama benim nasıl uykum var bir bilseniz göz kapanlarımı açamıyorum bir de halsizlik bu haftalarda normal sanırım sizdede var mı.
Merhaba kızlar keselerinizi kaçıncı haftada görebildiniz ben 5+4 oldum bügün gitsem mi doktor cuma gel dedi ama cuma gunü hastane cok kalabalık bugün ögleden sonra gitsem görebilir miyim acaba?
Merhaba ben ilk defa gittiğimde doktor 6+3 demişti. İlk önce sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilinde görülmüştü ama oradaki ebe iki hafta sonra git hem kalp atışını da duyarsın dedi. Pandemiden dolayı sık sık gitmek istemediğim için bende öyle yaptım. 6+3 de kalp atışını da duyup çıktım doktordan çok şükür :)
Bence bir hafta daha bekleyin öyle gidin
Bana yanlış bilgi verilmiş o zaman ben çoğu istediğimi zaten yaptıramadım tahlil isteyen doktorum dışarıdandı. Devletteki doktorda aşırı gıcık biriydi kendi bildiğimi yaparım dedi
kızlar benim lekelenmem arttı sancılarım kasılmalarım var dayanamıyorum doktora geldim şimdi
Canım ben inanıyorum hiç bı sıkıntı cikmiycak doktorlar bazen korkutuyo insanlar özellikle acildekiler benim kanamam oluyodu belki sana söylemişimdir çamaşırım hiç temiz kalmiyodu ped takmaya başlamıştım düşün ve kaç hafta sürdü bu durum Allah'a şükür şuan hiç bişey yok çamaşırım hep temiz hiç lekelenme de kalmadi inşallah güzel haberler verirsin bizlere eğer acile gidersen kötü bişey söylerse kendi doktoruna gitmeden hiç bişey yapma kendine sıkıntı yapma
Mutlaka bize haber ver cnm inşallah bebisinde sende iyisindir