2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Ne güzel benim doktorum direkt sağlık ocağına git 10 günde 1 yazdır dedi. Savdı resmen. Pahalı da bi iğne. O zaman pıhtılaşma sonucumu alip başka doktora gideyim
Her 10 gune bi ugrasilir mi yaa bunu surekli kullancaz bn carsamba günü gittigmde sordum hocam ne zmna kdar kullancam die dogumdan sonraki 1 aya kdar dedi bna

Çok tuhaf. Istemesi lazımdı. Dis gebelik olmasın da. En azından kimyasal daha masum. Korunma bile vermiyolar kimyasalda.
Benimde şuan düşüncem böyle. İşte ben bilmiyordum bunu bana yeni söyledi biri ondan o doktoru bıraktım ablamın doktoru var Kübra boynu kalın diye meşhur bir doktormus dün ona gitmiştim ultroson için keseye baksın diye

Allah bağışlasın oğlunuzu

İnsAllah canım benim insaAllah

Ben zaten takıntılıyımdr. Kendi rahatsızlıklarimin üstüne bi de bu virüs belası gelince inşallah bu hamilelikte kafayı yemem.

Her 10 gune bi ugrasilir mi yaa bunu surekli kullancaz bn carsamba günü gittigmde sordum hocam ne zmna kdar kullancam die dogumdan sonraki 1 aya kdar dedi bna
Aynen canim dogumdan sonra 10 gun daha kullandim ben kızımda.neden zorluyorlar neden yardımcı olmuyorlar anlamiyorum.bakalim inşallah ben de en kısa zamanda çıkartabilirim rapor. Cevap yazdigin için çok teşekkür ederim bu arada

Herşey nasip şu hayatta rabbim herşeyin hayırlısıni versin inşallah hep duam böyleydi böyle olacak çok zor günler geçirmiş sin canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsım bu bebisini de inşallah benim bebisim de sağlıkla ilerler buradan güzel haberleri paylaşırız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…