Ne güzel benim doktorum direkt sağlık ocağına git 10 günde 1 yazdır dedi. Savdı resmen. Pahalı da bi iğne. O zaman pıhtılaşma sonucumu alip başka doktora gideyim
Ne güzel benim doktorum direkt sağlık ocağına git 10 günde 1 yazdır dedi. Savdı resmen. Pahalı da bi iğne. O zaman pıhtılaşma sonucumu alip başka doktora gideyim
Her 10 gune bi ugrasilir mi yaa bunu surekli kullancaz bn carsamba günü gittigmde sordum hocam ne zmna kdar kullancam die dogumdan sonraki 1 aya kdar dedi bna
Benimde şuan düşüncem böyle. İşte ben bilmiyordum bunu bana yeni söyledi biri ondan o doktoru bıraktım ablamın doktoru var Kübra boynu kalın diye meşhur bir doktormus dün ona gitmiştim ultroson için keseye baksın diye
İnşallah sende atlatırsın canım benim sen ne zaman doktora gideceksin
Oy ne güzel Allah size bağışlasın onu. Benimde 2016 lı oğlum var O da 2 tur boynuna kordon dolanmıştı. Son dönemlerde riskli oluyor malesef
Öyle olsa dahi yine de Üzülme canım kimyasal gebelik, sağlıklı gebelik olması için ortam hazırlıyormuş. Ama 4 kere üst üste kimyasal nedeninin belkide araştırılması lazım. Yarın doktorunla inşallah bunları konuşmana gerek kalmaz bebeğin seninle olur
İnşallah sende atlatırsın canım benim sen ne zaman doktora gideceksin
Oy ne güzel Allah size bağışlasın onu. Benimde 2016 lı oğlum var O da 2 tur boynuna kordon dolanmıştı. Son dönemlerde riskli oluyor malesef
Öyle olsa dahi yine de Üzülme canım kimyasal gebelik, sağlıklı gebelik olması için ortam hazırlıyormuş. Ama 4 kere üst üste kimyasal nedeninin belkide araştırılması lazım. Yarın doktorunla inşallah bunları konuşmana gerek kalmaz bebeğin seninle olur
Rabbim hakkimizda en hayirlisi neyse onu versin cnm rabbimden gelene her zmn razi olalm bnde iki bebegimi kaybettim zor oldu ama hakkimda hayrlisi boyleymis rabbim boyle uygun gormus
Nasip canım benim ama gerçekten içini ferah tut o hissi çok net yaşadım seni çok iyi anlıyorum ama bak dediğim ihtimal gerçekten önemli sen testini yaptır içini ferah tut
Ne demek içinizi rahat tutun hep olumlu düşünün hissediyor bence onlar Bilimsel araştırmalara göre de hamileliğini stressiz, mutlu, pozitif geçiren annelerin bebekleri çok mutlu ve güleryüzlü oluyormuş O yüzden ben hep iyiye yoruyorum herşeyi.
Her 10 gune bi ugrasilir mi yaa bunu surekli kullancaz bn carsamba günü gittigmde sordum hocam ne zmna kdar kullancam die dogumdan sonraki 1 aya kdar dedi bna
Aynen canim dogumdan sonra 10 gun daha kullandim ben kızımda.neden zorluyorlar neden yardımcı olmuyorlar anlamiyorum.bakalim inşallah ben de en kısa zamanda çıkartabilirim rapor. Cevap yazdigin için çok teşekkür ederim bu arada
Sagol cnm suan 3 yasında Bi oğlum var cnm şimdi de hamileyim inş saglıklı Bi şekilde ilerler ilk bebegi 38. haftada kordon dolanması dan dolayı kaybettim yanilmiyorsam 8yada 11. haftalarda lekelenmem olmustu ama öyle pembe si değildi yerleşme kanaması gibiydi 1 hafta yatarak ve iğne olduktan sonra 38. haftaya kadar geldi ama işte kaybettim o yüzden hakkında hayırlısı cnm inş bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Herşey nasip şu hayatta rabbim herşeyin hayırlısıni versin inşallah hep duam böyleydi böyle olacak çok zor günler geçirmiş sin canım rabbim sağlıkla kucağına aldırsım bu bebisini de inşallah benim bebisim de sağlıkla ilerler buradan güzel haberleri paylaşırız artık