2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnş cnm kalp atısını dinledin mi cnm?

O doktoru değiştirmekte geç bile kalmışsın.insallah herşey gönlünce olur. Inşallah herşey yolundadır. Kimyasal olursa da genetik testini mutlaka yaptır. Ayrıca düşük yaşayan arkadaşlara sübyan muskasi takmalarını öneririm.

Rica ederm cnm bnm dusuklerden sonra ilk gebeligim yani daha yeni kullaniyorum igneyi ama dogum sirasinda zor olmuyor mu yani normalde herhangi bir ameliyattan once asprin veye kan sulandiruci kullniyorsan 1 hafta once biraktiriyolar yuksek kan kaybi olmasin die ama biz sonrada kullancakmisiz kan kaybi riskimiz olmaz mi

E
İnş cnm kalp atısını dinledin mi cnm?
Evet geçen hafta cuma dinlemiştik ilk. Şimdi bide bugün dinledik Rabbime binlerce kez şükür iki buçuk yıldır bu anın hayaliyle yaşadık mutluluktan ağladık eşim normalde çok serttir ama o bile gözleri cam gibi oldu yaştan birbirimize bakıp hem güldük hem ağladık rabbim daim etsin inşallah tamamına erdirsin cümlemizin

Kızlar bişey sorucam 6+2 de kalp atışı duyulur mu acaba cuma ya randevu alacaktım ama dolu görünüyor çarşamba var sadece alsam mı bir hafta daha mı beklesem sürekli gitmekte istemiyorum hastalık var diye
Aslında duyulur canım da bence de sürekli gitme gerçekten en azından haftaya cuma yoksa pazartesi yani bir hafta on gün geçsin ben de iki hafta sonra gidicem valla rahatladım her hafta bazen haftada iki gittiğim oldu pimpirikligimden

Maşallah cnm çok çok sevindim adına saglıkla kucagina alırsın inş bende 6. haftaya kadar gitmeyi düşünmüyorum gittiğinde kalp atısını da duymak için bu hastalık beni korkutuyor üstelik hamileyken yakalanma korkusu var. hata mi yapıyorum bilmiyorum

Kızlar benim sürekli lekelenmem var .Kalp sesini gördük. Doktor iğne verdi ayrica progestan da verdi. Ikisini de alıyorum. Fakat halen devam ediyor. 7. Haftadayım böyle olup da hamileliği devam eden oldu mu ?

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bence de bir anormallik sezmiyorsan kendinde biraz bekle 7.hafta çok iyi gitmek için bence herşey tam net belki oluyor testlerini de ister en güzeli. Zaten senin ilk değil benim gibi çok daha tecrübelisin kanaman yoksa hiç gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…