2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kızlar benim sürekli lekelenmem var .Kalp sesini gördük. Doktor iğne verdi ayrica progestan da verdi. Ikisini de alıyorum. Fakat halen devam ediyor. 7. Haftadayım böyle olup da hamileliği devam eden oldu mu ?
Hayırlı uğurlu olsun öncelikle Nasıl lekelenme vae canım bende de var 7. Haftadayim 4. Haftadan beri var. Hem iğne hem hap alıyorum. Kese durumun nasılmış doktor normal dediyse korkma

ne yalan söylüm suan gayet relaxsım ilk hedefim adet tarihinin geçmesi ardından 6. haftada kalp ayısı için gitmek bakalım hayırlısı ilk bebeğe hamile olan annelerin heyecanları ı da korkularından yakından çok iyi biliyorum rabbim herkese saglıklı hamilelik ler ve evlatlar nasip eder inş

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle Nasıl lekelenme vae canım bende de var 7. Haftadayim 4. Haftadan beri var. Hem iğne hem hap alıyorum. Kese durumun nasılmış doktor normal dediyse korkma
Bi hafta ince gittiğimde kesenin etrafında çok az kanama var demisti .Dört gün ince kesenin etrafındaki kanama gitmiş bebek sağlıklı dedi .Kese de düzgün fakat bu lekelenme beni korkutuyor .Ilk hamileligim biraz tecrübesizlik diyelim

Yok canım şimdi söyle anlatayım. Aspirini genelde 32. Haftada biraktiriyo doktorlar. Iğne de doğuma kadar devam. Doğumdan sonra da emboli olmasın yani beyne pıhtı atmasın diye bi müddet daha kullandirtiyolar.

Kızlar mesajlara bakmaya çalışıyorum ama bazen yetişemiyorum eşim çok kızıyor işten geldi geleli telefon elimdeymis hafta sonu telefon orucu var bana bebisinize radyasyon gidiyormuş hep ben kacar
bütün kızmalar, kaçmalar boyle olsun görüşürüz

İnşallah canım çok iyi yapıyorsun en güzeli aslında bebek anlıyor herşeyi onun gelişimi için rahat olmak lazım ben de öyle olmaya çabalıyorum

Kızlar benim sürekli lekelenmem var .Kalp sesini gördük. Doktor iğne verdi ayrica progestan da verdi. Ikisini de alıyorum. Fakat halen devam ediyor. 7. Haftadayım böyle olup da hamileliği devam eden oldu mu ?
Ben varım dün iğnede vuruldum yine geçmedi. Çıldırcam artık. Ama doktorum bana iğneyi vurulunca ilacı kullanma dedi. Seninki ikisini birden nasıl kullandırdı ki ? Bende korkuyorum şuan ilaç içsem diyorum. Günde kaç tane içiyorsun

korkuların çok normal sakın olmaya çalıs ve çok yorma kendini lekelenmem geçene kadar yat dinlen herşey yoluna girer

Benim de ilk gebelik canım aynen tecrübesizliği ve endişe bunlar birbiriyle kanka zaten. Doktorunla hep irtibatta ol biz ne desek de en doğrusu onun dediği. Ben hala korkuyorum sürekli peceteye bakmaktan yoruldum m ama normal deyince içim rahatlıyor iste ne yapalım. Kesenin normal olması önemli bildiğim. Şarıl şarıl kanama yoksa ped dolduracak kadar endişelenme

Ikisini birlikte kullanıyorum . Progestan 100mg sabah-akşam alıyorum .

Bend
Bende doktorla iletişim halindeyim .Doktor korkacak bi durum yok diyor da valla ben gene korkuyorum

Tatlım bende aynı durumdayım bugün 7 haftaya girdim lekelenmem devam ediyor iğnede vuruldum Protestan da kullanıyorum devam ediyor uzanınca dinlenince azalıyor . Doktor kesede küçük bir kanama olduğunu söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…