2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım bende sata göre öyle yapmıştım inşallah senin istediğin gibi herşey yolunda gider ben sata göre 6. Haftada gittim 5 haftalık dediler iki hafta sonra gittim yine 5+3 dediler şimdi iki hafta daha beklicem bakalım ne dicekler bu defa yine farklı söylerse bidaha doğuruncaya kadar gitmem valla

Geç döllenme olmus olabilir cnm inş bu gidişinde saglıklı Bi şekilde hatasıyla uyumlu olur

dinlenmeye ve yatmaya devam et inş o kanama da durur

Merhaba iyi aksamlar herkese. Bayadir yazamadim da buraya Bugun doktor kontrolune gittik cok sukur bugun ilk defa kalp atisini duyduk bebisimizin .bu cok onemli dedi doktor .ancak gelisimi geride dedi.10 kasimda progesteronum 17.54 du haftama gore normaldi bugun doktora gittik bebegin gelisimi biraz gec geliyor demist daha once doktor bugun tekrar ultrasonda 6+2 cikti doktor progestrn bakalim tekrar dedi sonuc 10.53 tabi daha doktorumla gorusemedim e nabizdan baktim sonucuma yarin sabah gorusucem tabi intrnette arastirdim icim karardi bu sekilde yasayan varmi yani progesteronu normalken dusmeye baslayan ben kendimi hic iyi hissetmiyorum.

Benimde yüksek çıktı ilaç verdi aç karnına . Bi ay sonra kontrol. Korkma bişey yok
Boğazımda sol tarafta kist varmış ama önemli değil dedi sağ tarafta da hücre bozulması varmış onunla ilgili istediği test çıkmamış. 2 gün sonra ona göre ilaç veririm veya vermem dedi

Arkadaslar, kese görünüp, boyutu normal olup, betasi 2gunde bir yuzde 50nin bir tık altinda artan oldu mu?

Kese göründükten sonra beta istemiyor doktorlar aslında seninki neden istiyor
Öncesinde artışta dengesizlik olduğu için, yani az artıyor, sagliksiz bir gebelik olabilir dedi. Normalde 2gunde 2 kat artış, en az da yeni yayinlanan yazilara gore yuzde 50ye kadar normal olarak karşılanirken, benim yuzde 50 de degil, bir tık altinda artış oldu 2 kere (diğer 2 ölçüm normaldi). Boyle olunca da tekrar beta istedi. Bizi arada bırakıyor bu deger dedi

Şimdi yaptırdım hep yaptığım yerde 1741 çıktı salı günü 1200 du az yukselmis

Ck tatlısın çok güzel yorumlar yapmışsın . Senin ilk bebek mi

2 günde en fazla iki katı ama yüzde 60 artması yeterli olacaktır
Iste bendeki sorun, 2 gunde yuzde 50nin bir tık altinda artmasi. 2 kere tam 2kati arttı, 2 kere de yuzde 50nin braz altinda artti. Kese gorundu bugun, boyut iyi, ama kan degeri düşündürüyor beni, sagliksiz olabilir dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…