2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Umarım Allah'ım gönlüne göre versin takip de kal biz burda birbirimize yoldaş oluyoruz doktorluk yapmıyoruz canım doktorunla dikkatli dinle o ne yapacağını söyler olmadı mutlaka başka doktora git tavsiyem

Benzer sorunu ben de yaşıyorum, kese gorundu mu? Doktorla gorusebildiniz mi bu değer uzerine?
Dün görüştüm kese benzeri bişey var ama kanamada bazen kese gibi gorunebiliyormus cumartesi gel kontrol edelim dedi bugünde kan testi yaptırcaktim yarın için ama bu değer artışı beni yordu artik

1741 çıktı 4 günde iki katına çıkmamış salı 1200 du bilmiyorum Allah büyük Allah razı olsun Allah seninde dualarını kabul etsin
Evet istenilen gibi artmamis canım dur bakalım yarın ola hayrola Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah senden de razı olsun ne demek kimin duası tutar hiç belli olmaz

Canım keseyi gördüğün için bence için rahatlayabilir, inşallah sorunsuz sağlıkla ilerlersin

Tersi olur derler ama hadi hayırlısı. Bende, kuzenimde kız gördük (hata kuzenime hamile olduğumu bilmiyor daha , rüyasında 3. Kızımın olacağını söylemisiz)
aa bende rüyasında görenler olmuştu erkek görüyorlardı oğlum oldu ilki :)
kısmet tabi hayırlısı

Kızlar göğüs agriniz devam ediyor mu bende sızı seklinde oluto cokca. Ayrica sabahları bulantı olmuyor da bitkinlik bi sersemlik baş ağrısı oliyo sizde de oluyo mu bunlar
normalde evde çamaşır takamazdım ruhum daralırdı. ama şimdi duşta bile sütyen takıcam nerdeyse. öyle müthiş dolgunluk hissi :S ve aşağıya doğru çekilme hissi.
sanki 2 gündür çocuğumu emzirmemişim de süt dolmuş gibi:S

Normal hurma ve yaş hurma, yeşil çaylar bitki çayları kuzum ilk aylarda uzak dur

oyyy. bende 10 gündür ne yeşil çay ne kirazsaplı çay. hiçbirşey içemiyorum. bağırsaklarım tıkandı tıkanacak:S

Evet istenilen gibi artmamis canım dur bakalım yarın ola hayrola Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah senden de razı olsun ne demek kimin duası tutar hiç belli olmaz
Allah razı olsun rabbim kalbimizden geçeni omrumuze hayırla nasip etsin insaAllah Yarın olsun diye bekliyorum herşey yarın belli olucak

Eki Görüntüle 2729017
Instagram’da şöyle bir bilgi paylaşılmış.

ay inanmıyprum en sevdiğim şeyler zencefil zerdeçal kekik
ama tabi aramıza mesafe koyduk 10 gündür

bu arada ben ilk gebeliğimde doktor bana zencefilli bir ilaç önermişti. mide bulantısı için. eğer düşük riski yapsa önermezdi heralde yaa :/

Benimde öyle. Şimdilik sadece günde 2-2 bardak zencefil çayına mecburi devam

Şimdi geldim eve 1741 çıktı burda'da dört gün önce 1200 du
Cnm hiç üzülme 2. 3. bebişe hamile olan annelerin bile bir önceki hamilelik arasında fark çok oluyor. değerlerde hamilelikte kişiden kişiye fark ediyor. Sen içini ferah tut kalp atısını da aldın mi saglıklı bir ilerleme olur inş öncelik sen
sen iyi ol ki bebişin de sana sıkı sıkı tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…