2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
İnsaAllah canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur

Doktorum bana kabızlığa kabak çok iyi geliyor dedi bir dene istersen canım

Bir de her hamilenin değerleri aynı olmuyormuş bazıları yüksek bazıları düşük hcg ile tamamlıyormuş hamileliği kalbinizi ferah tutun .
Evet bi sinirin bi tik ustu olsa takmayacagim ama biraz altinda, doktor da şupheli konuşunca, bilemedim surekli kan vermek ve sonuc beklemek cok stresli oldu
Umarım Allah'ım gönlüne göre versin takip de kal biz burda birbirimize yoldaş oluyoruz doktorluk yapmıyoruz canım doktorunla dikkatli dinle o ne yapacağını söyler olmadı mutlaka başka doktora git tavsiyem
Amin insallah takip etmeye devam ediyoruz tabii ki, ama belki ayni süreci yasamis birisi vardır diye merak ettim. Beta takibi cok stresli gercekten.
Dün görüştüm kese benzeri bişey var ama kanamada bazen kese gibi gorunebiliyormus cumartesi gel kontrol edelim dedi bugünde kan testi yaptırcaktim yarın için ama bu değer artışı beni yordu artik
Haklısın, benim de bi yuzde yuz artiyor bi yuzde 50 bile degil anlayamadik durumu insallah saglikla atlatiriz bu sureci
Canım keseyi gördüğün için bence için rahatlayabilir, inşallah sorunsuz sağlıkla ilerlersin
Haklısın ama öncesi biraz sorunlu oldgu icin doktor suan şüpheli. Yani bi yuzde yuz bi yuzde 50 bile degil, 2 kere bu sekilde bi dongu oldu ve sagliksiz olabilir dedi doktor
Kese göründükten sonra hiç beta bakılmadı ki bana.
Bana da normalde bakilmayacakti ama öncesi sorunlu olduğu için ptesi tekrar bakalim dedi doktor. Hem kan hem kese kontrol edilecek. Bakalim insallah saglikla ilerler

İnsaAllah canım Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…