2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Merhaba herkese. Ben de 5+4 günlük hamişim sat 20 Ekim. Tahmini doğum tarihi 27.07.2021 Ankaradayım. İlk gebelik ve 30 yaşındayım. Bütün kan testlerini yaptırdım. Her şey normal ama 4+5 te keseyi görmedik. Ben de 7. Haftayı bekliyorum. Kalp atışı falan da duyayım diye. Sık sık hastaneye girip çıkmak istemiyorum kasıklarımda hafif sızlama, göğüs uçlarım da sızlıyor tabi. Halsizlik falan var. Bir de dün akşam ishal oldum bu sabah hafif vardı. Normal mi bu durumlar

Gunaydin kizlar 7+5 haftalık bebekler kaç cm çıktı sizde ? Kalp atışını çok net duyamadik yağ dokum kalın diye çok uzaktan geldi ses normal dedi sizinde öyle oldu mu hiç ?

Hangi genlerde pıhtılaşma var canm benimde varda bende kullanıyorum
Hic hatrlamiyorum cnm genetik testi 2 yil önce yptrmistim cnn yaa o sonucla gittim o zmn ki doktorumda cok yuksek dedi smdiki doktrumda cok yuksek dedi hatta vucuttaki kani komple bosaltip yeni kan veremeyecgmize gore bu ilaclari kullnman lazm ama 100 luk asprin yetersz gelir gebelik disida aspirin kullansan ii olur dedi

Bende çok merak ettim bende 100 luk kullanıyorum da acaba genlerimiz benzerse bende 150 lik kullanayım diyecektim öğrenirsen mutlaka yaz bana canm

Sağolun hiç kimse ne yorum yapmiş nede teselli edici birsey söylemiş!
Herkese hayirli dogumlar,hoscakalin....

Acaba yeşil kabak mı? Yoksa turuncu balkabağı mı.
Dün yeşil kabaktan yemek yaptım, biraz fayda eder inşallah :)
Balkabağı canım lifli olduğu için hemen çıkartıyor kabızlık sorununu hayatım boyunca yaşadım ordan biliyorum hem mevsimi her yerde bulursun

Sağolun hiç kimse ne yorum yapmiş nede teselli edici birsey söylemiş!
Herkese hayirli dogumlar,hoscakalin....
Çok üzüldüm nasıl gözden kaçmış Canım öyle şey olur mu bence arada kaynadı senin yorumun ben gördüğüm herşeye cevap vermeye çalışıyorum bilgim dahilinde. Bazen benim de cevap verilmediği oluyor birazdan paylasicam yineBurada çok şeyler paylaştık paylaşacağız da kusurumuza bakma arada kaynamış senin mesajın. İnşallah herşey yolundadir bence duyulur kalp atışı benim de öyle olmuştu hatta başka bir doktor boş gebelik olabilirsin demişti. Mutlaka bir doktora daha git bazen makineden bazen de doktorun tecrubesiyle alakalı sorun olabiliyor. Pirinç tanesi kadar gördüyse şimdi bir kaç mm büyümüş pıt pıt arıyordur kalbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…