Aaa senin tahmini doğum tarihi 19.07 degilmiydi cnm benimki gibi. Benimki değişti 23.07 oldu seninkide aynı olmuş çok şaşırdımKizlar dua edin bana bugun kalp atışını duyalim veya gorsem bile yeter dualariniza ihtiyacim var
İnşallah miniği görür kalp atışınıda duyarsın çok çok aminKizlar dua edin bana bugun kalp atışını duyalim veya gorsem bile yeter dualariniza ihtiyacim var
Kızlar merhaba bu mesajı dün atmistim 20 kişi görüntülemiş Allah aşkına bir kişi yok mu anlayanKızlar sonuçlarım çıkmış anlayan biri Allah rızası için yorum yapabilir misiniz
Canım cok anlamıyorumda bu neu vs gibi değerlerim benimde referans dısıydı doktorda yakın zamanda bi grip falan gecirdiysen olmus olabilir demişti cok önemsemedi ama senin lenfositte var emin olamadımKızlar sonuçlarım çıkmış anlayan biri Allah rızası için yorum yapabilir misiniz
Günaydınn.. sat larımız aynı sanırım. Bende dün doktora gittim. 7+3 çıktı. Bebek boyu crl değeri diye bildiğim için söylüuorum. 1.23 cm çıktı. Kaç kilosun bilmiyorum ama bende kilololuyum malesefGunaydin kizlar 7+5 haftalık bebekler kaç cm çıktı sizde ? Kalp atışını çok net duyamadik yağ dokum kalın diye çok uzaktan geldi ses normal dedi sizinde öyle oldu mu hiç ?
Tersi olur derler cnm. Bende kız gördüm rüyamda. İlk çocuğun mu?Kızlar günaydınMiniğim bugün beni bi uyandırmadı uykuya doyamadım resmen güne öğlen başladım Normalde bebeği kız gibi hissediyordum kalp atısı kese seklifalanda kız gibi duruyodu ama rüyamda eşime cok benzer bi oğlumuz olmustu kafam karıstı
Bende anlamıyorum maalesef. İçini ferah tut cnm. Stresten uzak durKızlar merhaba bu mesajı dün atmistim 20 kişi görüntülemiş Allah aşkına bir kişi yok mu anlayansizce bu hafta gideyim mi tekrar doktora sonuçlar için. İki hafta sonra gel sonuçlarınla dedi ama ya bu sonuçlarda sıkıntı varsa ki var gibi görünüyor??
Hadi hayır olsun inşallah bence tersi çıkar rüyanın kız olacakKızlar günaydınMiniğim bugün beni bi uyandırmadı uykuya doyamadım resmen güne öğlen başladım Normalde bebeği kız gibi hissediyordum kalp atısı kese seklifalanda kız gibi duruyodu ama rüyamda eşime cok benzer bi oğlumuz olmustu kafam karıstı
Çok aşırı bir referans dışılık yok ama yine de endişelendim neyse hemşire bir arkadaş var ona atıyım yine de sağol canımCanım cok anlamıyorumda bu neu vs gibi değerlerim benimde referans dısıydı doktorda yakın zamanda bi grip falan gecirdiysen olmus olabilir demişti cok önemsemedi ama senin lenfositte var emin olamadım
Teşekkürler canım aynen güzel dusunelim güzel olsunBende anlamıyorum maalesef. İçini ferah tut cnm. Stresten uzak dur
Canım şimdi baktımda. Lenfosit bildiğim kadar enfeksiyon durumunda artıyo. Nötrofilde alerji durumlarında. Hatırladığım kadarı ile tabi söylüyorum. Bence sıkıntılı bi durum yok kan sonuçlarında. Eğet tiroidlerin hemoglabinin hemotocritin plt crp iyiyse. Genel olarak pek bakmıyolar bu kalan değerlere. Ama tabi doktor daha ayrıntılı anlatır tabi. Bence kafanı takcak bişey yokKızlar sonuçlarım çıkmış anlayan biri Allah rızası için yorum yapabilir misiniz
Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah bir sıkıntı yaşamdan atlatırsın bu durumunuSağolun hiç kimse ne yorum yapmiş nede teselli edici birsey söylemiş!
Herkese hayirli dogumlar,hoscakalin....
Çok sevindim senin adinaGördük kalp atisini sukurler olsun
Sağolasın canim aynen hemşire arkadaş da yazmış sivilcen falan arttı mı diye evet dedim o notrofille alakalıymis. Lenfositim düşük çıkmış o da kanserle alakalı ama onu düşünmek istemiyorum doktorum yapar yorum bakalım güzel düşünmek istiyorumCanım şimdi baktımda. Lenfosit bildiğim kadar enfeksiyon durumunda artıyo. Nötrofilde alerji durumlarında. Hatırladığım kadarı ile tabi söylüyorum. Bence sıkıntılı bi durum yok kan sonuçlarında. Eğet tiroidlerin hemoglabinin hemotocritin plt crp iyiyse. Genel olarak pek bakmıyolar bu kalan değerlere. Ama tabi doktor daha ayrıntılı anlatır tabi. Bence kafanı takcak bişey yok
İnsaAllahIyi haberler alacaksin insallah
Hakkını helal et. Bu haftalarla ilgili pek bilgim yok. Benimde ilk gebeliğim. Yanlış şeyler söylemekten sakınmak için yazmamıştım. Söylemesi kolay bize ama. Allah a teslim ol. Rabb im en hayırlısını versin. Ne evlat verip imtihan etsin nede aratsın. Biz isticez o vercek. Eğer ki seninde sıkıntılı bi durum olursa kalbini ferah tutmaya çalış. İnşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde büyür. Aksi bi durum olursada inşallah en yakın zamanda tekrar Rabb im sağlıklı evlat verir..Sağolun hiç kimse ne yorum yapmiş nede teselli edici birsey söylemiş!
Herkese hayirli dogumlar,hoscakalin....
Aynen kuzum ilk cocugum olcak Allah nasip ederseTersi olur derler cnm. Bende kız gördüm rüyamda. İlk çocuğun mu?
Hiç bir sıkıntım yokBelki de ilk beta yanlıştır beta dısında bir sıkıntın var mı?
Canım ben çok anlamıyorum ama bence normal. Hepsi normal değerde olacak diye bir şey yoktur bence. Benim de düşük bi kaç şey vardı. Doktor çok ciddiye almadı. Demir ve Dvit yazdı o kadarKızlar merhaba bu mesajı dün atmistim 20 kişi görüntülemiş Allah aşkına bir kişi yok mu anlayansizce bu hafta gideyim mi tekrar doktora sonuçlar için. İki hafta sonra gel sonuçlarınla dedi ama ya bu sonuçlarda sıkıntı varsa ki var gibi görünüyor??
Rabbim sağlıklısını versin ama gönlüm kızdan yana benimdeHadi hayır olsun inşallah bence tersi çıkar rüyanın kız olacak
Çok aşırı bir referans dışılık yok ama yine de endişelendim neyse hemşire bir arkadaş var ona atıyım yine de sağol canım
Teşekkürler canım aynen güzel dusunelim güzel olsun
Bende hemşireyim. Hastanede çalışırken bile doktorlara özel olarak sadece saydıklarımı söylerdik. Diğerlerine doktor kendi bakar genelde bişey demezdi. O yüzden çoktaaan unutmuşum ne olduklarınıSağolasın canim aynen hemşire arkadaş da yazmış sivilcen falan arttı mı diye evet dedim o notrofille alakalıymis. Lenfositim düşük çıkmış o da kanserle alakalı ama onu düşünmek istemiyorum doktorum yapar yorum bakalım güzel düşünmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?