2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım ben çok anlamıyorum ama bence normal. Hepsi normal değerde olacak diye bir şey yoktur bence. Benim de düşük bi kaç şey vardı. Doktor çok ciddiye almadı. Demir ve Dvit yazdı o kadar
Demi inşallah öyledir kafama gore yorum yapmayayim en iyisi iki hafta bekliyim doktor kontrolünü
İnşallah hayırlısı olsun canım benim kesinlikle herkesin gönlünden geçen vardır tabii ama ne önemi var hayırlı evlat olsunlar yok canım benim öyle bir sorunum yok lekelenmem var progestan hap iğne kullanıyorum
Bende hemşireyim. Hastanede çalışırken bile doktorlara özel olarak sadece saydıklarımı söylerdik. Diğerlerine doktor kendi bakar genelde bişey demezdi. O yüzden çoktaaan unutmuşum ne olduklarını
Aa bak bı tane bulduk hemşire ne güzel olsun anlıyorsunuz yine de ya benim de görümcem hemşire ama soramiyorum söylemedik daha crp aslında çok önemli benim bildiğim ama sonuçlarda o yok

Aa bak bı tane bulduk hemşire ne güzel olsun anlıyorsunuz yine de ya benim de görümcem hemşire ama soramiyorum söylemedik daha crp aslında çok önemli benim bildiğim ama sonuçlarda o yok
Benimde bakmadı doktor. Hatta bende kimse toksoplazma rubella vs de istemedi. sormadımda esasen. Gerekli görürse bakarlar diye düşünüyorum

Kızlar ben uygulamadan giremiyorum. Telefonum ios. Sağolsun kadınlarklübü ios’a göre bi uygulama yapmamış. O yüzden safariden girip bakıyorum buraya. Her bir sayfanın yenilenmesi niyeyse 20 saniyeyi falan buluyor. Bu da çok sıkıyor beni artık. Sanırım sitenin arayüzünden kaynaklı. Sayfanın açılma hızını sabırla bekleyip girebildiğim kadar yazıp çiziyorum. Hepinize güzel Cumartesiler

Aynen canım ciddi bir değer farkında yok. Hiç endişelenme için rahat olsun

Merhaba kaç haftalıkti doktora gittiğinizde. Yani haftaya göre çok fark ediyor

Kızlar ya sizinde bel ağrınız varmı ben ağrıdan duramıyorum çok kötü agriyo gecede agrimdan dolayı uyuyamadım hiccc

Kızlar ya sizinde bel ağrınız varmı ben ağrıdan duramıyorum çok kötü agriyo gecede agrimdan dolayı uyuyamadım hiccc
Benim cok var canım 3-4 gündür ama farkettimki bu hafta karnımda belirginleşti cevremdekilerde söyledi zaten karnın cıkmaya baslamış diye heralde rahim büyüdüğü için bel agrıları normal bu sürecte

Kızlar sonuçlarım çıkmış anlayan biri Allah rızası için yorum yapabilir misiniz
Telaş yapmayın lütfen. Bu kan değerleri bağışıklığınızı yüksek tutmanız gerektiğini ifade ediyor. Bence üzülecek bir durum yok. Ama doktor en iyisini bilir. Siz yemenize içmenize dikkat edin. Stres ve üzüntü bağışıklığı düşürür. Bebişinizi de üzer. Sizi en çok rahat ettiren şeylere odaklanın. Tevekkül edin. Olumlu dualar edin. hep olumluya odaklanın. Güzellikleri iyilikleri bu olumlu enerji ile çağırmış olacaksınız zaten. Allah büyük.

Merhaba lenfosit benim de ilk hamileligimde dusuk cikmisti doktor onemsemedi bile :) diger degerlerle birlikte degerlendirilmeli akliniza kotu seyler getirmeyin tadini cikarin

Evet canm aynıyız satla bebek aynı uyumlu dedi ama karin yağ fazla diye kalp atışı çok çok az duydum aslında 60 kiloyum kilolu sayılmam ama karnım hep sis benim yağlıdır görsen karnım 5-6 aylık gibi duruyor... sen kalp atışını duydun mu canm net ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…