Merhaba kızlar şimdi doktordan geldim herşey yolundaymış. Kalp atışını da daha güçlü bir şekilde duyduk sıkıntımız yok 1 ay sonra 2li tarama için gidicem
Evet canm aynıyız satla bebek aynı uyumlu dedi ama karin yağ fazla diye kalp atışı çok çok az duydum aslında 60 kiloyum kilolu sayılmam ama karnım hep sis benim yağlıdır görsen karnım 5-6 aylık gibi duruyor... sen kalp atışını duydun mu canm net ?
Benim senden kilom baya fazla dün muayene oldum bende. Sordum dpktora kaç kalp atışı diye. 120 160 arası dedi. Olması gereken değerlerde yani. Duydum dün çok şükür. Netti yani
Telaş yapmayın lütfen. Bu kan değerleri bağışıklığınızı yüksek tutmanız gerektiğini ifade ediyor. Bence üzülecek bir durum yok. Ama doktor en iyisini bilir. Siz yemenize içmenize dikkat edin. Stres ve üzüntü bağışıklığı düşürür. Bebişinizi de üzer. Sizi en çok rahat ettiren şeylere odaklanın. Tevekkül edin. Olumlu dualar edin. hep olumluya odaklanın. Güzellikleri iyilikleri bu olumlu enerji ile çağırmış olacaksınız zaten. Allah büyük.
Merhaba lenfosit benim de ilk hamileligimde dusuk cikmisti doktor onemsemedi bile :) diger degerlerle birlikte degerlendirilmeli akliniza kotu seyler getirmeyin tadini cikarin
Hepinize şimdiden hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bu konu başlığında gebelik, hastane, muayene ve çocuk tecrübelerimizi paylaşacağız. İnşallah tez zamanda kalabalık bir aile oluruz. Güzel haber alıp listeye eklenmek isteyenler SAT-TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ-YAŞ-ÇOCUK SAYISI-ŞEHİR bilgilerini yazdığı zaman listeye eklenecektir.
normalde 6+4 üm
dün 6+0 gözüküyor dedi dr kalp atışlarını duydum çok şükür 6 hafta sonra gel dedi bir sıkıntı olmazsa
ama nasıl dayanırım bilmiyorum çok yaaaa
normalde 6+4 üm
dün 6+0 gözüküyor dedi dr kalp atışlarını duydum çok şükür 6 hafta sonra gel dedi bir sıkıntı olmazsa
ama nasıl dayanırım bilmiyorum çok yaaaa
Benim cok var canım 3-4 gündür ama farkettimki bu hafta karnımda belirginleşti cevremdekilerde söyledi zaten karnın cıkmaya baslamış diye heralde rahim büyüdüğü için bel agrıları normal bu sürecte