2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Sagol cnm bnmde ayni 2 dusugum var ilkinde normaldir saglikli bebekler dusmez dedi doktorum 4 5ay sonra tekrar hamile kldim onunda kalbi durdu sonra test yptrdim
Geçmiş olsun canım. Nasıl farkettin peki kan pihtilasmasi sorununu. Benim bebeğimin kalbi durmuştu öyle test yapınca çıktı. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Kızlar acile gittim kan vermeye cihaz bozukmuş pzt günü gelin dediler gelirken eve iki test aldım. dün yaptığım teste daha belirgindir bu aldıklarım dan biri zaten bozuk çıktı diğerinde ise hayalet çizgi çıktı

Eklentiler

• IMG-20201128-WA0006.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 44
Ayy bana bir de mide bulantıları eklendi hiç bişey yiyemiyorum bütün yemeklerden tiksiniyorum. Sanirim en zor dönemdeyiz su ilk 3 ayı bir atlatabilsek sonra rahatlayacağız insallah

Merhaba,

Sat : 8 ekim
Doğum tarihi 15.07.2021
Yaş 30
Çanakkale beni de ekleyebilir misiniz

Kızlar drbana diofol yazdı yani yazdı derken ismini verdi bunu al diye folik için ve içinde az miktarda d3ve iyot var . Kullanan var mı bundan

Kızlar drbana diofol yazdı yani yazdı derken ismini verdi bunu al diye folik için ve içinde az miktarda d3ve iyot var . Kullanan var mı bundan
Bn kullaniyorum cnm memnunum bi problemim yok sukur hatta kndi dr um degil baska dr yazdı bir kac gun sonra kndi doktoruma gittim hocam diofol var elimde dedim cok ii kullanmaya devam dedi hatta 35 tanesini kullndim bile

Benim canım ya baya fazla beyaz sarı arası senin nasıl

Kızlar benim de beyaz akintim var acaba bir sorun mu bu yoksa normal mi
Merhaba,

Sat : 8 ekim
Doğum tarihi 15.07.2021
Yaş 30
Çanakkale beni de ekleyebilir misiniz
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tabi listeyi hafta ici düzenleyeceğim
kzlrgn05 Mrb cnm beni eklememişsin?
Merhaba canım hoşgeldin, listeyi hafta ici düzenleyeceğim

Kızlar benim de beyaz akintim var acaba bir sorun mu bu yoksa normal mi

Hoşgeldin canım hayırlı olsun tabi listeyi hafta ici düzenleyeceğim

Merhaba canım hoşgeldin, listeyi hafta ici düzenleyeceğim
Hosbulduk cnm

Kızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Bugun basladı dun kalp atışını aldık çok şükür.
BEL AĞRISI yaşayan var mı bemim gibi
Kuzum ben 2 gün önce misafir ağırladım gece bel ağrısından uyuyamadım, regl gunlerim normalde bi de bu ikisine yordum sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…