Belki de öyledir tabi bir yandan çalışıyorum.
İnsan herşey den korkuyor böyle durumlarda.
Akıntı sorunum da var benim doktoruma söyledim ama 12. Hafta bitmeden hic bisey kullanamazsın o yuzden idare edicez dedi.
Belki de öyledir tabi bir yandan çalışıyorum.
İnsan herşey den korkuyor böyle durumlarda.
Akıntı sorunum da var benim doktoruma söyledim ama 12. Hafta bitmeden hic bisey kullanamazsın o yuzden idare edicez dedi.
Çok şükür çok yoğun bir işim yok.
Zaten 3 haftadır sanırım sadece yatıyorum
İşten geri kalan zamanda ya yemek yapıyorum ya yatıyorum. Senin mide bulantıların oldu mu?
Çok şükür çok yoğun bir işim yok.
Zaten 3 haftadır sanırım sadece yatıyorum
İşten geri kalan zamanda ya yemek yapıyorum ya yatıyorum. Senin mide bulantıların oldu mu?
İyi akşamlar canım akşam yemegi(tuzlu çubuk kraker) sonrası çıkardım midem düzelsin diye bekliyorum duşa bile giremedim berbat bir haldeyim prilam içmemeye direndim ama bu gece icicem iki gündür böyleyim sıfır besleniyorum su bile icemedim geri geliyor sabah da yemyeşil çıkarttım boş mide olduğu için
İyi akşamlar canım akşam yemegi(tuzlu çubuk kraker) sonrası çıkardım midem düzelsin diye bekliyorum duşa bile giremedim berbat bir haldeyim prilam içmemeye direndim ama bu gece icicem iki gündür böyleyim sıfır besleniyorum su bile icemedim geri geliyor sabah da yemyeşil çıkarttım boş mide olduğu için
Allah Allah ya ben daha hic kusmadım cok nadiren böyle hafif bir mide bulantım oluyor geçiyor.
Dun kalp atışını duyunca doktorda söyledi artabilir ilac elinin altında olsun diye ama daha almadım.
Olmaması bir garip değil mi kime sorsam nerde okusam var cunku
Allah Allah ya ben daha hic kusmadım cok nadiren böyle hafif bir mide bulantım oluyor geçiyor.
Dun kalp atışını duyunca doktorda söyledi artabilir ilac elinin altında olsun diye ama daha almadım.
Olmaması bir garip değil mi kime sorsam nerde okusam var cunku
Ben kese için Bi gitmiştim kalp atışı için sonra gitmiştim
Mesela keseyi gorunce dış gebelik olmadıgı garanti oldu
Geriye bir tek boş kaygısı kalmıştı.
Ama en azından boş dış kadar tehlikeli değildi.
Zar zor bekledim sonra gittim kalbi de duyunca azıcık Bi rahatladım kuzum.
Bence Bi git kese nerde boyutu normal mi VS