2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Kuzum ben 2 gün önce misafir ağırladım gece bel ağrısından uyuyamadım, regl gunlerim normalde bi de bu ikisine yordum sebebini
Belki de öyledir tabi bir yandan çalışıyorum.
İnsan herşey den korkuyor böyle durumlarda.
Akıntı sorunum da var benim doktoruma söyledim ama 12. Hafta bitmeden hic bisey kullanamazsın o yuzden idare edicez dedi.

Belki de öyledir tabi bir yandan çalışıyorum.
İnsan herşey den korkuyor böyle durumlarda.
Akıntı sorunum da var benim doktoruma söyledim ama 12. Hafta bitmeden hic bisey kullanamazsın o yuzden idare edicez dedi.
Kendine dikkat et canım eve gelince bari dinlen ayaklarını uzat

Aynen benim de öyle.
Zaten tavşan uykuları uyuyorum sürekli.
Bu aralar eşimle çok ilgilenemiyorum ona cok uzuluyorum
Valla bu aralar ilgiler bizim üzerimizde olmalı kuzum :)) Boşver o seninle ilgilensin
Çok şükür çok yoğun bir işim yok.
Zaten 3 haftadır sanırım sadece yatıyorum
İşten geri kalan zamanda ya yemek yapıyorum ya yatıyorum. Senin mide bulantıların oldu mu?
Ben mahvoluyordum kusmaktan doktor bi ilaç verdi 2 kere onu içiyorum günde 1 kez falan çıkarıyorum yoksa ayakta bile duramıyordum canım

Iyi akşamlar hanımlar keyifler nasıl:) Yemek yedikten sonra bana bir halsizlik bir uyku çöküyor ki anlatamam
İyi akşamlar canım akşam yemegi(tuzlu çubuk kraker) sonrası çıkardım midem düzelsin diye bekliyorum duşa bile giremedim berbat bir haldeyim prilam içmemeye direndim ama bu gece icicem iki gündür böyleyim sıfır besleniyorum su bile icemedim geri geliyor sabah da yemyeşil çıkarttım boş mide olduğu için

Kuzum boşa direniyorsun böyle halsiz kalırsın kusmak berbat bi sey ilacı içince kendime neden eziyet ettim diyeceksin

Allah Allah ya ben daha hic kusmadım cok nadiren böyle hafif bir mide bulantım oluyor geçiyor.
Dun kalp atışını duyunca doktorda söyledi artabilir ilac elinin altında olsun diye ama daha almadım.
Olmaması bir garip değil mi kime sorsam nerde okusam var cunku

Kızlar drbana diofol yazdı yani yazdı derken ismini verdi bunu al diye folik için ve içinde az miktarda d3ve iyot var . Kullanan var mı bundan
Ben kullanıyorum canım memnunum ben ikinci kutudayım hiç bir yan etki de yapmadı bana.

Kuzum boşa direniyorsun böyle halsiz kalırsın kusmak berbat bi sey ilacı içince kendime neden eziyet ettim diyeceksin
Öyle zaten çok rahat etmiştim bir hafta kullandım ama anomalilik olabiliyor diye okudum birkaç yerde ama genelde birşey olmamış bilmiyorum direnemedim

Yok kuzum herkeste olmaz bünyen farkl i olabilir şükret valla haline :)
Öyle zaten çok rahat etmiştim bir hafta kullandım ama anomalilik olabiliyor diye okudum birkaç yerde ama genelde birşey olmamış bilmiyorum direnemedim
Kuzum sorun olsa doktor günde 3 kere bile içebilirsin demezdi heralde ya

hayır gitmedim daha doktora gitmişken kalp atışı da duyarım ikisi bir arada çıksın demiştim ama böyle de beklemek zor oldu
Ben kese için Bi gitmiştim kalp atışı için sonra gitmiştim
Mesela keseyi gorunce dış gebelik olmadıgı garanti oldu
Geriye bir tek boş kaygısı kalmıştı.
Ama en azından boş dış kadar tehlikeli değildi.
Zar zor bekledim sonra gittim kalbi de duyunca azıcık Bi rahatladım kuzum.
Bence Bi git kese nerde boyutu normal mi VS

Yok kuzum herkeste olmaz bünyen farkl i olabilir şükret valla haline :)

Kuzum sorun olsa doktor günde 3 kere bile içebilirsin demezdi heralde ya
Aynen bana da öyle dedi canım napayım icicez rabbim korusun bebislerimizi bu sefer iyice düştüm halden yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…