2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Öyle zaten çok rahat etmiştim bir hafta kullandım ama anomalilik olabiliyor diye okudum birkaç yerde ama genelde birşey olmamış bilmiyorum direnemedim
Yo hayır benim doktorum da bulantn olursa içersin diye aynı ilacı yazdı.
Su içse bile kusanlar var ve bu kesinlikle tehlikeli bisey dedi bencede kendine hic eziyet etme bosuna

Bilmiyorum ama ben çok uykusuz kalıyorum gece doğru düzgün uyumuyorum sabah uyanıyorum yine uyuyamıyorum gözlerim şiş şiş dolanıyorum
Benim uyurken cok değil ama uyandığım an baslıyor. Korkuyorum düşük tehlikesi falan mı var diye bel ağrısı için erken gibi sanki

Bende çok hafif oluyor. Geçen hafta sıklaşmıştı. Şimdi günde bir iki kere bulanıyor. O da uzun sürmüyor Aç kalınca daha çok hissediyorum sadece. Onun haricinde iyiyim çok şükür

Ben de gecenlerde kaynanamlara gittim ilacı unutmuşum halime bi üzüldüler:)
Aynen resmen altın gibi bir hap unutmaya gelmiyor canım
Yo hayır benim doktorum da bulantn olursa içersin diye aynı ilacı yazdı.
Su içse bile kusanlar var ve bu kesinlikle tehlikeli bisey dedi bencede kendine hic eziyet etme bosuna
Kesinlikle vücut susuz kalıyor bu sefer de o yüzden bol limonlu su içiyorum sizde için kızlar hem idrar yollarında enfeksiyon varsa atıyormuş hem de bebisin suyunu dengeliyormuş

Kızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Bugun basladı dun kalp atışını aldık çok şükür.
BEL AĞRISI yaşayan var mı bemim gibi
Canım bende cok yasıyorum, burdan tecrübeli hamişlerden birisi buna bicözüm varsa söylese keske Normalde 20. Haftalarda baslarmıs ben kaç gündür öldüm bel sırt agrısından

Gorduk kalbini pit pit atiyordu
Gözün aydın canım güzel haberler almaya devam edersin inş.
Kızlar ya sizinde bel ağrınız varmı ben ağrıdan duramıyorum çok kötü agriyo gecede agrimdan dolayı uyuyamadım hiccc
Benim var canım 7. Haftadan itibaren başladı. Biraz iş yaparsam daha fena oluyor.
Kızlar benim karnım beş aylık gibi o kadar şiş ki. Yani gaz falan da yok . Neden acaba
Benimdeee bilmiyorum sebebini ama rahatsız ediyor
Ben bugub 6+5 ken 6+1 olarak soyledi doktir
Canım haftalık değere takılma ileride o fark kapanıyor
Merhaba kızlar şimdi doktordan geldim herşey yolundaymış. Kalp atışını da daha güçlü bir şekilde duyduk sıkıntımız yok 1 ay sonra 2li tarama için gidicem
Gözün aydın canım 1 aya kadar daha kontrole gitmeyi düşünmüyormusun ?
Kızlar selam , akıntısı olan var mı
Akıntı derken lekelenmemi canım ?
Kızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Bugun basladı dun kalp atışını aldık çok şükür.
BEL AĞRISI yaşayan var mı bemim gibi
Ben

Kızlar siz hamileliğinizi Bt kaç değerinde öğrendiniz benim 110,25 sizce kaç haftalık Cumartesi gidicem dr

Eklentiler

• D570192B-EDF7-46CA-97FB-022EAD0CCD28.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 39
Canım zaten corona var doktor da 1 ay sonra gelmemi istedi açıkçası Bi sorun da yaşamadığım için gitmeyi düşünmüyorum. Çok sık gitmek te iyi değil bu dönemde

Kese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.
Canım çok üzüldüm aklım sende kalmıştı ne yaptın diye inşallah önce kendi sağlığına kavuşursun sonra rabbim tez zamanda sağlıkla bebek nasip etsin inşallah

Aynı şeyleri yaşamışız. Bugün mahvoldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…