- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 53
- 35
O zaman gerçekten şanslıyım ben =)Yok kuzum herkeste olmaz bünyen farkl i olabilir şükret valla haline :)
Kuzum sorun olsa doktor günde 3 kere bile içebilirsin demezdi heralde ya
Ben de gecenlerde kaynanamlara gittim ilacı unutmuşum halime bi üzüldüler:)Aynen bana da öyle dedi canım napayım icicez rabbim korusun bebislerimizi bu sefer iyice düştüm halden yoksa
Evet canım valla şükret:)O zaman gerçekten şanslıyım ben =)
Yo hayır benim doktorum da bulantn olursa içersin diye aynı ilacı yazdı.Öyle zaten çok rahat etmiştim bir hafta kullandım ama anomalilik olabiliyor diye okudum birkaç yerde ama genelde birşey olmamış bilmiyorum direnemedim
Benim uyurken cok değil ama uyandığım an baslıyor. Korkuyorum düşük tehlikesi falan mı var diye bel ağrısı için erken gibi sankiBilmiyorum ama ben çok uykusuz kalıyorum gece doğru düzgün uyumuyorum sabah uyanıyorum yine uyuyamıyorum gözlerim şiş şiş dolanıyorum
Bende çok hafif oluyor. Geçen hafta sıklaşmıştı. Şimdi günde bir iki kere bulanıyor. O da uzun sürmüyor Aç kalınca daha çok hissediyorum sadece. Onun haricinde iyiyim çok şükürAllah Allah ya ben daha hic kusmadım cok nadiren böyle hafif bir mide bulantım oluyor geçiyor.
Dun kalp atışını duyunca doktorda söyledi artabilir ilac elinin altında olsun diye ama daha almadım.
Olmaması bir garip değil mi kime sorsam nerde okusam var cunku
Aynen resmen altın gibi bir hap unutmaya gelmiyor canımBen de gecenlerde kaynanamlara gittim ilacı unutmuşum halime bi üzüldüler:)
Kesinlikle vücut susuz kalıyor bu sefer de o yüzden bol limonlu su içiyorum sizde için kızlar hem idrar yollarında enfeksiyon varsa atıyormuş hem de bebisin suyunu dengeliyormuşYo hayır benim doktorum da bulantn olursa içersin diye aynı ilacı yazdı.
Su içse bile kusanlar var ve bu kesinlikle tehlikeli bisey dedi bencede kendine hic eziyet etme bosuna
Kese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.Iyi haberler alacaksin insallah
Aynen kuzum normal dedi korkma baya kişide var burda yazmislardiBenim de öyle kuzum normalse korkmama gerek yok:)
Canım bende cok yasıyorum, burdan tecrübeli hamişlerden birisi buna bicözüm varsa söylese keskeKızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Bugun basladı dun kalp atışını aldık çok şükür.
BEL AĞRISI yaşayan var mı bemim gibi
Cok gecmis olsun canimKese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.
Cok gecmis olsun canim
Canım 11.hafta ile 13.hafta arası yapılıyor doktorun söyler zaten ama o zamanı kaçırmaman lazım yoksa farklı sıkıntılar yaşanabiliyor tam zamanında yapılmayıncaKizlar 2li taramaya gidince kac günlük olcaksiniz dr unuz ne dedi
Çok geçmiş olsun cnm öncelik senin saglığın sen ii ol yine hamilekalırsın cnmAllah razı olsun.
Doğum Tarihimiz aynıBen dün 7+1 de duydum
Canım ben de bel ve kasık ağrısı yaşıyorumKızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Gözün aydın canımGorduk kalbini pit pit atiyordu
Benim var canım 7. Haftadan itibaren başladı. Biraz iş yaparsam daha fena oluyor.Kızlar ya sizinde bel ağrınız varmı ben ağrıdan duramıyorum çok kötü agriyo gecede agrimdan dolayı uyuyamadım hiccc
BenimdeeeKızlar benim karnım beş aylık gibi o kadar şiş ki. Yani gaz falan da yok . Neden acaba
Canım haftalık değere takılma ileride o fark kapanıyorBen bugub 6+5 ken 6+1 olarak soyledi doktir
Gözün aydın canımMerhaba kızlar şimdi doktordan geldim herşey yolundaymış. Kalp atışını da daha güçlü bir şekilde duyduk sıkıntımız yok 1 ay sonra 2li tarama için gidicem
Akıntı derken lekelenmemi canım ?Kızlar selam , akıntısı olan var mı
BenKızlar 7+2 hamileyim AMA bel ağrılarım var.
Canım zaten corona var doktor da 1 ay sonra gelmemi istedi açıkçası Bi sorun da yaşamadığım için gitmeyi düşünmüyorum. Çok sık gitmek te iyi değil bu dönemdeGözün aydın canımgüzel haberler almaya devam edersin inş.
Benim var canım 7. Haftadan itibaren başladı. Biraz iş yaparsam daha fena oluyor.
Benimdeeebilmiyorum sebebini ama rahatsız ediyor
Canım haftalık değere takılma ileride o fark kapanıyor
Gözün aydın canım1 aya kadar daha kontrole gitmeyi düşünmüyormusun ?
Akıntı derken lekelenmemi canım ?
Ben
Canım çok üzüldümKese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.
Aynı şeyleri yaşamışız. Bugün mahvoldumİyi akşamlar canım akşam yemegi(tuzlu çubuk kraker) sonrası çıkardım midem düzelsin diye bekliyorum duşa bile giremedim berbat bir haldeyim prilam içmemeye direndim ama bu gece icicem iki gündür böyleyim sıfır besleniyorum su bile icemedim geri geliyor sabah da yemyeşil çıkarttım boş mide olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?