Allah Allah ya ben daha hic kusmadım cok nadiren böyle hafif bir mide bulantım oluyor geçiyor.
Dun kalp atışını duyunca doktorda söyledi artabilir ilac elinin altında olsun diye ama daha almadım.
Olmaması bir garip değil mi kime sorsam nerde okusam var cunku
Canım herkes aynı gebelik etkilerini yaşamıyor. Kimi hiç bulantı olmadan doğum yapıyor, kimi ilk 3 ay bulantı kimi de gebelik boyu bulantı yaşıyor. İçin rahat olsun
Ne yiyeceğini de şaşırıyor insan demi hayatta kalmak için yesem yeter sıfır iştah yani yine de şükür yeterki bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer o minik fasulyem
Kese olarak gördüğü şey duruyor. O ya yalancı kese yada iç gebelik oda büyümüş. Dış gebelikte var. Hem iç gebelik hem dış gebelik kısaca. Pazartesi gel dedi iğne vurcak.
Ne yiyeceğini de şaşırıyor insan demi hayatta kalmak için yesem yeter sıfır iştah yani yine de şükür yeterki bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer o minik fasulyem
Hiç sorma Her şey midemi kaldırıyor. Bugün patates haşladım yedim. Sonra sade makarna yiyebildim. Onları bile zor yedim. Şimdi biraz iştahım geliyor mesela. Ama anlık iştahla karışık bir şey yiyip sonrasında yaşadıklarımı anlatamam bebişi etkilemez dedi doktor kusmadığın sürece
Hiç sorma Her şey midemi kaldırıyor. Bugün patates haşladım yedim. Sonra sade makarna yiyebildim. Onları bile zor yedim. Şimdi biraz iştahım geliyor mesela. Ama anlık iştahla karışık bir şey yiyip sonrasında yaşadıklarımı anlatamam bebişi etkilemez dedi doktor kusmadığın sürece
Geçmiş olsun sen ilacını bırakma hiç. Bende kusma yok ama bulantı beni mahvediyor. En sonunda afedersin tuvalete gidip bekliyorum kusacaksam kusayım diye ama yok kusamıyorumda
12 gündür kese gorunecek mi sağlıklı gebelik mi dış gebelik mi kimyasal mi diye diye bekledim şimdide cumartesiye kaldı keseden emin olmak için bidaha bakcakmis insanı çok yoran bir süreç bende 7 aylığım heyecan ve bekleyiş daha zor oluyo
Geçmiş olsun sen ilacını bırakma hiç. Bende kusma yok ama bulantı beni mahvediyor. En sonunda afedersin tuvalete gidip bekliyorum kusacaksam kusayım diye ama yok kusamıyorumda
Evet canm aynıyız satla bebek aynı uyumlu dedi ama karin yağ fazla diye kalp atışı çok çok az duydum aslında 60 kiloyum kilolu sayılmam ama karnım hep sis benim yağlıdır görsen karnım 5-6 aylık gibi duruyor... sen kalp atışını duydun mu canm net
Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye
Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye
Bende aynı durumdayım canm ya çok moralim bozuldu benim karnım var biraz etli aslında zayıfım ama karin dokum yağlı sanırım... ama ben ultrason cihazından da kaynaklı olduğunu düşünüyorum sen kaç haftalıksın canm ?