2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım herkes aynı gebelik etkilerini yaşamıyor. Kimi hiç bulantı olmadan doğum yapıyor, kimi ilk 3 ay bulantı kimi de gebelik boyu bulantı yaşıyor. İçin rahat olsun

Ne yiyeceğini de şaşırıyor insan demi hayatta kalmak için yesem yeter sıfır iştah yani yine de şükür yeterki bebeğim sağlıklı olsun herşeye değer o minik fasulyem
Hiç sorma Her şey midemi kaldırıyor. Bugün patates haşladım yedim. Sonra sade makarna yiyebildim. Onları bile zor yedim. Şimdi biraz iştahım geliyor mesela. Ama anlık iştahla karışık bir şey yiyip sonrasında yaşadıklarımı anlatamam bebişi etkilemez dedi doktor kusmadığın sürece

kzlrgn05 canım akıntı için bir dahaki gittiğimde konuşucam. En son gittiğimde unutmuşum. Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz

Birşey olmaz inşallah canım ben iki gündür durmadan kusuyorum bugün sabah iki akşam bir üç defa çıkardım

Birşey olmaz inşallah canım ben iki gündür durmadan kusuyorum bugün sabah iki akşam bir üç defa çıkardım
Geçmiş olsun sen ilacını bırakma hiç. Bende kusma yok ama bulantı beni mahvediyor. En sonunda afedersin tuvalete gidip bekliyorum kusacaksam kusayım diye ama yok kusamıyorumda

Sen kaç haftalıksın canım kesen daha gözükmemiş bemde bekliyorum

Geçmiş olsun sen ilacını bırakma hiç. Bende kusma yok ama bulantı beni mahvediyor. En sonunda afedersin tuvalete gidip bekliyorum kusacaksam kusayım diye ama yok kusamıyorumda
Sagolasin canım ilacı bıraktım hal bu işte aynı devam edicem ilaca ozaman rahat ediyorum

25.11çarşamba 110 sa
cuma 220
pazar 450
salı 900
perşembe 1800
cumartesi3600 keseyi rahat rahat görürsünüz
Benim salı günü yani 24 yapmıştım cumartesiye değerim daha çok olur galiba değil mi ay çok bilgim yok kusura bakma canım

Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye

Yok kuzum beyaz akıntı
kzlrgn05 canım akıntı için bir dahaki gittiğimde konuşucam. En son gittiğimde unutmuşum. Ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. İnşallah bir sıkıntı olmaz
Insallah kuzum ben bi daha 12.Hafta da gidicem

Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye
Bende aynı durumdayım canm ya çok moralim bozuldu benim karnım var biraz etli aslında zayıfım ama karin dokum yağlı sanırım... ama ben ultrason cihazından da kaynaklı olduğunu düşünüyorum sen kaç haftalıksın canm ?

Sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…