2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
7+4 haftalık. 6+0’da gittiğimde karından ultrasonla bebeği görememişti doktor. Boş gebelik mi acaba diye düşünerek 6+4’te başka doktora gittim zor da olsa bebeği gördü ama baya aradı. Kesenin arka tarafında bebek dedi. Bugün de derinden geliyordu kalp atışı. Doktor iyi olduğunu söyledi ama aklıma takıldı yine de

Benim bugün beta hcg de 2470 cıktı karından kese gozukmedi bakalım pazartesi test tekrarı yapıcaz bat 24 uydu 2 katı artıcak mi daha önceden dış gebeliğim oldugu için stresiyim bakalım hayirlisi

Seaslug .!.. hay maşallah ben de haftaya mı gitsem acaba 23 ekim bat sizinkine göre hesaplayınca haftaya duyulur heralde
Benimde bat 23 ekimde seninle aynı gidiyoruz canım 5+1 misin sende keseni falan gördün mü

Bugün kontrole gittim. Kilolu değilim karnım dümdüz ama kalp atışları çok derinden geliyordu nedenini anlayamadım. Doktor dokulardan kaynaklıdır dedi ama kafama takıldı neden böyle diye

Kızlar ben 6+2 de gittim karından benimde kese de dahil görmedi. Gaz varmış güya.. vajinadan bakınca herşey göründü kalp atışıda öyle duyuldu. Evham yapmayın. göbekli olup olmamak pek fark yok sanırım bununla ilgili takılmayın o yüzden sağlıklı olsunlarda. birgün gittiğinizde öyle olur diğer gittiğinizde olmaz..

Alttan bakmadı mi canım. Benimkini de 5+5 te alttan bakarak gördü. Haftaya da kalp atışı için çağırdı

Doğru diyorsun

149du canim bir kere baktirdim sonra bir hatfa bekleyip doktora gittim keseyi gorduk sukur
Bende cumartesi gidicem doktora inşallah görürüm bende keseyi kalbini duymam erken galiba değil mi ? 5.1 şuan Cumartesi ye kadar 6+1 olucak

Kızlar 7+5 ken gittiğinizde dr bi daha ne zaman çağırdı sizi beni haftaya çağırdı ? Normalde 15-20 günde bir çağırması lazım degilmiydi kafama takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…