2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Bana da aynı şeyi söylediler... Ağlamaktan mahvoldum 2 gündür. Bir kaç yere yazdım yukarı çıkar falan dediler. Sizin son durumunuz nedir? Bide bana düşük önleyici ilaç falan vermediler size vermişler miydi? Umarım mesajımı görürsünüz...

Hayır garip değil canım benim de bir gün olsa 3 4 gün olmuyor oğlumdada böyleydim hiç kusmadım 12. Haftada da hiç kalmadı zaten

Aynıyız canım seninle ne zaman çağırdı şimdi ? Benimde kafama çok takıldı

Kese donuyormus canim bebek kalp atisi basladikca gezinir mis

Yok canm ya herkesin var ama kalp çok derinden duyuldu bence ondan
Sen aklına kötü birşey getirme Hepimiz bazı sıkıntılar yaşıyoruz malesef ilerleyen haftalarda son bulacak inşallah Şimdi bazılarımız riskli haftaları atlatana kadar dua edip sabırla bekleyeceğiz Allah büyük. İnşallah güzel haberler duyarsın. Kalbi atıyor en önemlisi bu değil mi zaten

İnsallah canım benim aminn 2 kaybım olunca kalp durması her gittiğimde dogana kadar aynı korku ve üzüntüyü yasiycam Allah kimsenin basına vermesin

Bende dün kan verdim 73 çıktı pazartesi kadın doğuma gidicem ama korkuyorum dış gebelik olursa diye sağlıklı mıdır diye tecrübelerinizle bana da yardımcı olabilir misiniz adete göre 4 hafta falan

Bende dün kan verdim 73 çıktı pazartesi kadın doğuma gidicem ama korkuyorum dış gebelik olursa diye sağlıklı mıdır diye tecrübelerinizle bana da yardımcı olabilir misiniz adete göre 4 hafta falan
Canım beta değerini ne zaman yaptın bilmiyorum ama aklını böyle şeylerle meşgul etme. Benim adet günü yaptığım beta degerim 50iydi bakıldığında çok düşüktü ama kişiden kişiye değişiyor ve ben 2. Kere yaptırma gereği bile duymadım. Herşey Allahtan sen güzel düşün güzel ilerlesin Daha önce burada adetten sonra günlük ve yumurtlamadan sonra günlük beta değeri paylaşmıştım. Onu bulabilirsen yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…