- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Agzimi acmaya useniyorum damacana kalaydiDamacanadan su doldurmaya eriniyorum resmen
Agzimi acmaya useniyorum damacana kalaydiDamacanadan su doldurmaya eriniyorum resmen
1bardakla yeterki hapsurmayim gidiyoo şarıl şarılBen üç bardak zor içiyorum. Ona ragmen tuvaletten cıkmıyorum . Suyu arttırmam lazım
Bir sürahiye şu ve yarım kesik limon koy cnm, detoks suyu gibi. Portakal da olur.aromasi değişince buz gibi olmasa da icebilirsin belki. Tansiyon düşükse limon kullanma ama1 bardak iciyosam ne ala oda zorla yine canim istemiyo bu aralar .. soguk olsun istiyorum ilik su icemiyorum dolaba koyuncada bogazim agriyo
Bi ara oyle denedim dedigin gibi tansiyonu cok etkiledi baygin baygin dolasiyodum portakal deneyim bide bi alisamadim suyaBir sürahiye şu ve yarım kesik limon koy cnm, detoks suyu gibi. Portakal da olur.aromasi değişince buz gibi olmasa da icebilirsin belki. Tansiyon düşükse limon kullanma ama
Bende oyleyim su icince ferahliyorumben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Ama azaltmalisin, fazlasi bobrekleri yorarmis. Banada boyle soyledilerben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Şundan aldım indirime girmiş bir deneyeyim en kötü gece uyurken giyer eskitirim dedim o kadar güzel çıktı ki malı harika rengi çok canlı çok güzel duruyor üstünüzde ben bayıldım.Kızlar selamlar nasılsınız nasıl gidiyor lohusa pijema gecelik bakan ya da alan var mı aranızda bakınıyorum ama gönlüme göre bişey bulamadım hala
ay benim de en çok istediğim kıza leopar desenli astronot kışlık tulum aradım bulamadım henüz.Hepsi çok tatlılar
Ben daha ilk kez bsey aldımastronot kışlık tulum.aldim. ya çok tatlı bebe kiyafetleriiii
cikar cikar annesi sen dikkat agir falan kaldirmaBenim ki daha kasiklarimda yukari cikan yok henux
Bak bak çok güzel ip. Sürekli örgü ördüğüm içim her türlü ipi denedim neredeyseTmmdr ona da bakayım . Malesefherşey aldı başını.
Eşim izin vermiyor almama.Fetal kalp atışı ölçen ev tipi cihazlar var cnm.hamilelikte kullanılan 350 500 civarı fiyati
Cybex evet sizin dediğiniz şuan 11 bin seti . Biraz phalı sanki bir de tam yatış yok onda dimi mesela uyurken tam olarak yatay yapamıyoruz ben öyle anladım.Kendinden ana kucaklı satılanlar travel sistem diye geçiyor. Biraz hantal ve ağır oluyorlar genelde. Ben cybes eezy s twist+2 aldım yanınada cybex aton ana kucağı aldım cıkarılıp arabaya takılabiliyor ilk aylar icin. Aynı zamanda sonradanda bir baston bebek arabası gibi kullanabiliyorsun 8.5 kg agırlığındaydı sanırım zaten.
Ben aldım canım. Bu ikisini bir tane daha aldım ama onu ekleyemiyorum. Bu da yeter zaten herhaldeKızlar selamlar nasılsınız nasıl gidiyor lohusa pijema gecelik bakan ya da alan var mı aranızda bakınıyorum ama gönlüme göre bişey bulamadım hala
Bende de sürekli bi baş ağrısı oluyor, sinüzit var aynj şekilde. Doktora sormuştum başım ağrıyor diye normal hamilelikte demiştiKızlar baş ağrısı yaşayan varmı ya sinüzit var bende burun tikanikligindan sağ Kaş çevres ağrı oluyor elleyemiyorum bileyani hiç böyle olmamıştı sinüzit var ama bu derece yaşamadım hiç birkaç gündür böyle sanki orası çürük gibi
Suyu çok içerim ama yani bu hamileliğim beni çok zorladı yaBende de sürekli bi baş ağrısı oluyor, sinüzit var aynj şekilde. Doktora sormuştum başım ağrıyor diye normal hamilelikte demiştietkisi oluyo mu bilmiyorum ama başım ağrıyınca bol su içmeye çalışıyorum hafifletiyor sanki
Ayy Allah yardımcın olsun şimdidenkesinlikle kimse dokunamiyor ya böyle ohh diyorumsadece benim şuan. Doğunca babaanneler filan şap şap öpüyor ya malesef sinir oluyorum ben öpmeye kıyamıyorum minik minik onlar şimdiden çocuğumu severken babaannesi bili bilisini yesin diyor bana geliyor cinnet
Ana kucagında yapamıyosunuz diğerinde oluyor. Beşik ana kucağı ve araba olrak düsünürsek 11 iyi fiyat bence. Tabi herkesin bütçesine göreCybex evet sizin dediğiniz şuan 11 bin seti . Biraz phalı sanki bir de tam yatış yok onda dimi mesela uyurken tam olarak yatay yapamıyoruz ben öyle anladım.
Bende de sürekli bi baş ağrısı oluyor, sinüzit var aynj şekilde. Doktora sormuştum başım ağrıyor diye normal hamilelikte demiştietkisi oluyo mu bilmiyorum ama başım ağrıyınca bol su içmeye çalışıyorum hafifletiyor sanki
TeşekkürlerChicco duo goody plus aldım bebek arabasını, pusetiyle birlikte, arabası hafif 6,9 kg ve pratik bir araba, itiyorsun kendi katlanıyor, puset üstüne takılıyor, ama puset takma aparatı çıkmadan katlanmıyor araba, onu aldıktan sonra fark ettim. Sürekli o aparatları tak çıkar çok sıkıntı olmaz umarım.
Sadece anne yanılar küçük evet yatak odasında yer varsa anne yanı olabilen park yatak mantıklı. Benim yatak odam küçük olduğu için anne yanı aldım onda 6-8 aya kadar yatabiliyor galiba sonrasında odasına basitinden bir park yatak koyarım daha büyüyünce montessoriye geçerim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?