2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 bardak iciyosam ne ala oda zorla yine canim istemiyo bu aralar .. soguk olsun istiyorum ilik su icemiyorum dolaba koyuncada bogazim agriyo
Bir sürahiye şu ve yarım kesik limon koy cnm, detoks suyu gibi. Portakal da olur.aromasi değişince buz gibi olmasa da icebilirsin belki. Tansiyon düşükse limon kullanma ama

Bir sürahiye şu ve yarım kesik limon koy cnm, detoks suyu gibi. Portakal da olur.aromasi değişince buz gibi olmasa da icebilirsin belki. Tansiyon düşükse limon kullanma ama
Bi ara oyle denedim dedigin gibi tansiyonu cok etkiledi baygin baygin dolasiyodum portakal deneyim bide bi alisamadim suya

ben sanirim su aseriyorum yani su icince cennete gitmis gelmis gibi oluyorum
zararlidir fazlasi azaltamiyorum
Bende oyleyim su icince ferahliyorum Esim hergun 1,5 luk siselerden tasiyor eve. Surekli su kalmadi diyorum baslarda mide yanmasindan dolayi kendime suya vermistim. Ama oldum olasi su cok icen biriydim. Kardesimle 1 damacanayi 3 gunde bitirirdik. Simdi kendimi frenlemeye calisiyorum 3,5lt’ye ayarlamaya calisiyorum.

Kızlar selamlar nasılsınız nasıl gidiyor lohusa pijema gecelik bakan ya da alan var mı aranızda bakınıyorum ama gönlüme göre bişey bulamadım hala
Şundan aldım indirime girmiş bir deneyeyim en kötü gece uyurken giyer eskitirim dedim o kadar güzel çıktı ki malı harika rengi çok canlı çok güzel duruyor üstünüzde ben bayıldım. Bu kadar uygun fiyata hiç beklemiyordum şimdi yine indirime girmiş almak isteyenlere tavsiye ederim

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-14-17-43-49-603_trendyol.com.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 86
Hepsi çok tatlılar

Ben daha ilk kez bsey aldım astronot kışlık tulum.aldim. ya çok tatlı bebe kiyafetleriiii
ay benim de en çok istediğim kıza leopar desenli astronot kışlık tulum aradım bulamadım henüz.
Oğlumun her şeyini saklamısim burdaki arkadaşlar çıkardık baktık yıkadık falan deyince ben de dayanamayıp 0-3 3-6 aylıkları ayırdım çıtçıtlı badyler takımlar tulumlar hep beyaz gri almışım beyazlar çok işime yarayacak ama şuan 3 bebeklik eşya çıktı meğer oğluma ne çok almışız ya gereksiz işde ilk çocuk olunca bilinçsizce sapıtmışım.

Kızlar baş ağrısı yaşayan varmı ya sinüzit var bende burun tikanikligindan sağ Kaş çevres ağrı oluyor elleyemiyorum bile yani hiç böyle olmamıştı sinüzit var ama bu derece yaşamadım hiç birkaç gündür böyle sanki orası çürük gibi

Tmmdr ona da bakayım . Malesef herşey aldı başını.
Bak bak çok güzel ip. Sürekli örgü ördüğüm içim her türlü ipi denedim neredeyse eskiden baya uygundu bu marka ama işte çok tutulunca da sıkıntı oluyor
Fetal kalp atışı ölçen ev tipi cihazlar var cnm.hamilelikte kullanılan 350 500 civarı fiyati
Eşim izin vermiyor almama. iyice panik olurum diye. Ama haftaya sağlık ocağına gideceğim aşı in orda baktıracağım kalp atışlarına.

Cybex evet sizin dediğiniz şuan 11 bin seti . Biraz phalı sanki bir de tam yatış yok onda dimi mesela uyurken tam olarak yatay yapamıyoruz ben öyle anladım.

Kızlar selamlar nasılsınız nasıl gidiyor lohusa pijema gecelik bakan ya da alan var mı aranızda bakınıyorum ama gönlüme göre bişey bulamadım hala
Ben aldım canım. Bu ikisini bir tane daha aldım ama onu ekleyemiyorum. Bu da yeter zaten herhalde

Eklentiler

• Screenshot_20220314-180147_Trendyol.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20220314-180100_Trendyol.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 84
Bende de sürekli bi baş ağrısı oluyor, sinüzit var aynj şekilde. Doktora sormuştum başım ağrıyor diye normal hamilelikte demişti etkisi oluyo mu bilmiyorum ama başım ağrıyınca bol su içmeye çalışıyorum hafifletiyor sanki

Suyu çok içerim ama yani bu hamileliğim beni çok zorladı ya elleyince bile aciyor resmen her hamilelik farklı derlerdi gerçekten ilk hamileliğim prensesler gibi geçmiş

Ayy Allah yardımcın olsun şimdiden Ben biraz kırıcı olabilirim yapı itibariyle o yüzden sanırım öyle şeyler yaşamayacağım annem bile sen bana bırakıp gitmezsin bir yere diyo bana pimpirim yaparım diye kayınvalidem de aynı fikirde bence

Cybex evet sizin dediğiniz şuan 11 bin seti . Biraz phalı sanki bir de tam yatış yok onda dimi mesela uyurken tam olarak yatay yapamıyoruz ben öyle anladım.
Ana kucagında yapamıyosunuz diğerinde oluyor. Beşik ana kucağı ve araba olrak düsünürsek 11 iyi fiyat bence. Tabi herkesin bütçesine göre

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…