- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
Teşekkürler ben de elele park yatak anne yanı dA oluyor onu alacağımben mamas papas urba 2 travel sistem aldım, letgodan çok uyguna temiz bulmuştum. Zaten ileride çocuklar bastona biniyormuş diye böyle tercih ettim, değiştiririm büyüdüğünde. Yatak olarak prego miami park yatak aldım. Altında hem sallanma aparatı var beşik gibi sallanıyor. Hem ilk doğduğunda hemde 3 yaşına kadar kendi odasında onu kullanmayı düşünüyorum. Sonra montessori yatak alırım diyorum
Dediğiniz ana kucağını bulamadım oto koltuğu yazıyor yanında. Ama arabayı beğendim herkes travel alıyor şıksa bu ben de böyle bir şey alabilirimMeraba biz bebek arabası joie signature aldık ana kucağında takılıyordu ana kucağında baby plus snung aldık 4000 tl tuttu..
Bebek odası için 90:190 montessori yatak yaptırıyoruz bide anne yanı park yatak alacağız elele ve unibaby ikisinde güzel
Aynen yaa baktikça çıldırıyorumHepsi çok tatlılar
Ben daha ilk kez bsey aldımastronot kışlık tulum.aldim. ya çok tatlı bebe kiyafetleriiia
Canim sendeIKi saatcik uyyim dedm kac sayfa okudum
Ben de o karin agrisina uyandim su gibi ishalim. Kahve falan da yiyip icemem ben. Muz yedim bekliyorum
Ben bundan ogluma ormustum yumus yumus ama aralari cok bosluk kaliyo aliskin oldugumuz battaniyelerin cok uzaginda
Baze tuvalete zor yetisiyorum korkuyorum sokakta gelecek diye1bardakla yeterki hapsurmayim gidiyoo şarıl şarılbenimde artirmam lazim ama gozum yemiyo
Ben asla nefes alamiyorum bazen zonklatiyor buhar makinasi kullan bence yoksada sicak suyla buhar yap canimKızlar baş ağrısı yaşayan varmı ya sinüzit var bende burun tikanikligindan sağ Kaş çevres ağrı oluyor elleyemiyorum bileyani hiç böyle olmamıştı sinüzit var ama bu derece yaşamadım hiç birkaç gündür böyle sanki orası çürük gibi
Aynen ya burnumu günde mikyon kere temizliyorum hala tikali yara olmuş kenarlari temizkemekten krem sürmekten yıldim bugünbu ayin hastaligi burun tikanikligi
Benim görümcem de arzum ateş ölçerden çok memnun fakat artık piyasada yok sanırımÇok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
Braun en iyisi ama fiyatları baya pahalı. Ben oğluma alışveriş yaparken mağazadaki adam microlife önermişti. Tıbbi cihaz markası sonuçta uzmanlık alanları bu demişti bana da mantıklı gelmişti. Ama sonradan Arzum'un hem alından hem kulaktan ölçen modelini aldım, uyurken kulağına cihazı sokunca uyanıyordu bazen. Alından ölçtüğü için Arzum'dan çok memnun kaldım. Uyanıkken kulaktan da ölçüp kıyaslıyordum, ölçümleri doğru çıkıyordu hep.
Gecmedi bide senin dediğini denicem mahvoldjm bugn vallaCanim sende- Janna - sende eger ishaliniz gecmezse gazoz ve leblebiyi deneyin aninda geciriyor gerci asitli icecek icmemek tercih meselesi
O biraz hantal gibi geldi banaben de bunu düşünüyorum bir dahaki ay araştracağım giderek.
Evet 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılıyor ben çok beğenerek ve araştırarak aldımDediğiniz ana kucağını bulamadım oto koltuğu yazıyor yanında. Ama arabayı beğendim herkes travel alıyor şıksa bu ben de böyle bir şey alabilirim
Evet ama 5 gun gec dolllenmeydi. Bebek birazdan ilerden gittigi icin qrayi kapatiyordu ama bebegin ileride gitmesi gercekten 1 hafta ileride oldugunu gostermediginden, ileride sezaryende 38. haftada alicaz diye 37de falan almis olurlar erken olur diye doktordan rica ettim. 14 Kasimda yaptik biz bi cocugu benim satimi 1 Kasim olarak guncelleyin lutfen dedim.ben de çok heyecanlıyım cumartesi ayrıntılıya gireceği kısmetse mirune canım senin tahmini dopum 2 ağustos değil miydi?
Ben de anneme bile bırakmam öyle takıntılıyım. Kırıcı olamıyorum fazla naifimAyy Allah yardımcın olsun şimdidenBen biraz kırıcı olabilirim yapı itibariyle o yüzden sanırım öyle şeyler yaşamayacağım annem bile sen bana bırakıp gitmezsin bir yere diyo bana pimpirim yaparım diye kayınvalidem de aynı fikirde bence
Onun sapı yok sanki var mı ? Sadece oto koltuğu sandım onu ben.Ana kucağı da şart ya hastane çıkışı puset olarak lazım.Evet 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılıyor ben çok beğenerek ve araştırarak aldım
Yok sapıda var hem puset hem oto koltuğuOnun sapı yok sanki var mı ? Sadece oto koltuğu sandım onu ben.Ana kucağı da şart ya hastane çıkışı puset olarak lazım.
Orasi senin ozel sayfan ne paylasacagin sana kalmis. Herkesin evladi da kendine kiymetli. Yiyosa gok gormemis diyenler acikca yuzune soylesinler. Bosver milleti icinden nasi geliyosa oyle davran. Ilkinde dunyaya yayin yapmistim bunda kmseye soyleyesim yok arkadaslarim bile bilmiyo dusukten sonra onlar aramadilar ben de soylemedim mesela. Icinden geleni yap gitsinBugün vodafonedan inidirimli aldığım ezikler gelmiş. O kadar tatlılar ki dayanamadim instangramda paylaştim. Sonradan pişman oldum sanki insanlar gök görmedik gibi paylaşmış der diye düşünürken buldum kendimi. Nazardan da korkuyorum okuyup üflüyorum kendimi. Ne yapayım rabbime emanet sonuçta...
Var mı benim gibi düşünen
Hem nasil icerimCanim sende- Janna - sende eger ishaliniz gecmezse gazoz ve leblebiyi deneyin aninda geciriyor gerci asitli icecek icmemek tercih meselesi
Mamas papasları büyüyünce kullanamıyorlar mı neden bastona geçiliyor bilginiz var mı?ben mamas papas urba 2 travel sistem aldım, letgodan çok uyguna temiz bulmuştum. Zaten ileride çocuklar bastona biniyormuş diye böyle tercih ettim, değiştiririm büyüdüğünde. Yatak olarak prego miami park yatak aldım. Altında hem sallanma aparatı var beşik gibi sallanıyor. Hem ilk doğduğunda hemde 3 yaşına kadar kendi odasında onu kullanmayı düşünüyorum. Sonra montessori yatak alırım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?