2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler ben de elele park yatak anne yanı dA oluyor onu alacağım

Dediğiniz ana kucağını bulamadım oto koltuğu yazıyor yanında. Ama arabayı beğendim herkes travel alıyor şıksa bu ben de böyle bir şey alabilirim

Canim sende - Janna - sende eger ishaliniz gecmezse gazoz ve leblebiyi deneyin aninda geciriyor gerci asitli icecek icmemek tercih meselesi

Ben asla nefes alamiyorum bazen zonklatiyor buhar makinasi kullan bence yoksada sicak suyla buhar yap canim
bu ayin hastaligi burun tikanikligi
Aynen ya burnumu günde mikyon kere temizliyorum hala tikali yara olmuş kenarlari temizkemekten krem sürmekten yıldim bugün

Benim görümcem de arzum ateş ölçerden çok memnun fakat artık piyasada yok sanırım

Kizlar bende bunlari begendim yatagi tek kişilik baza ölcüsünde ha bire yatak alamam malum bir mobilyaci eve asla mobilya getirmez dolabi da kapaklari boyle özel ölcü büyük yapticam bu cok kücük ilerde kardeş gelirse büyükçe kullansınlar diye kocama siparişi yaziyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220223-200330_Instagram.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20220223-200325_Instagram.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 83
Dediğiniz ana kucağını bulamadım oto koltuğu yazıyor yanında. Ama arabayı beğendim herkes travel alıyor şıksa bu ben de böyle bir şey alabilirim
Evet 1 yaşa kadar oto koltuğu olarak kullanılıyor ben çok beğenerek ve araştırarak aldım

ben de çok heyecanlıyım cumartesi ayrıntılıya gireceği kısmetse mirune canım senin tahmini dopum 2 ağustos değil miydi?
Evet ama 5 gun gec dolllenmeydi. Bebek birazdan ilerden gittigi icin qrayi kapatiyordu ama bebegin ileride gitmesi gercekten 1 hafta ileride oldugunu gostermediginden, ileride sezaryende 38. haftada alicaz diye 37de falan almis olurlar erken olur diye doktordan rica ettim. 14 Kasimda yaptik biz bi cocugu benim satimi 1 Kasim olarak guncelleyin lutfen dedim. o resmi olarak degistirince ben de guncelledim. Zorla sat guncelletenlerde bugun bennn

Ben de anneme bile bırakmam öyle takıntılıyım. Kırıcı olamıyorum fazla naifim ama doğum öncesi konuscam yavaş yavaş birşeyler söylemeye başladım yani yaş aldıkça.

Sevgili dostlar

Chicco next to me forever kullananlar kimlerdi? İndirim var şu an, almayı düşünüyorum. 2 konuda danışmak istiyorum;

bunu alıp ne park yatak ne başka yatak almayacağım. Beni 2 yasa kadar idare eder mi? 2 yaş olunca montessori istiyorum Allah nasip ederse

Park yataktan biraz daha ağır bir ürün kurması, çekmesi rahat mı,?

Bilgilendirirseniz sevinirim

Bugün vodafonedan inidirimli aldığım ezikler gelmiş. O kadar tatlılar ki dayanamadim instangramda paylaştim. Sonradan pişman oldum sanki insanlar gök görmedik gibi paylaşmış der diye düşünürken buldum kendimi. Nazardan da korkuyorum okuyup üflüyorum kendimi. Ne yapayım rabbime emanet sonuçta...
Var mı benim gibi düşünen

Orasi senin ozel sayfan ne paylasacagin sana kalmis. Herkesin evladi da kendine kiymetli. Yiyosa gok gormemis diyenler acikca yuzune soylesinler. Bosver milleti icinden nasi geliyosa oyle davran. Ilkinde dunyaya yayin yapmistim bunda kmseye soyleyesim yok arkadaslarim bile bilmiyo dusukten sonra onlar aramadilar ben de soylemedim mesela. Icinden geleni yap gitsin

Mamas papasları büyüyünce kullanamıyorlar mı neden bastona geçiliyor bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…