2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen haklısınız yüzüme söyleyecek cesaretleri olduğunu sanmıyorum İlk bebeğim olduğu için içimden paylaşmak geldi, o emzikleri tatlılığına bittim Sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah hayırlı evlat olsunlar

Geçmiş olsun kahve ve limon bana çok iyi gelmişti ishal olduğum zaman ama hamile değildim kullandığımda, kötü bir etkisi olacağını pek sanmıyorum bebek için, bilen varsa yazar.. Leblebi de çok etkili onu deneyebilirsiniz sizde de etkili olur inş herhangi biri..
Benim de baş ağrım var 2 haftadır falan son 1 haftadır da sinüzit e döndü kaşlarım göz - burun etrafım ağrıyor çok fazla.. Annem sıcak suya minicik viks koyup buharını solu diyor onu bi denicem...

Ben asla nefes alamiyorum bazen zonklatiyor buhar makinasi kullan bence yoksada sicak suyla buhar yap canim

Aynen ya burnumu günde mikyon kere temizliyorum hala tikali yara olmuş kenarlari temizkemekten krem sürmekten yıldim bugün
Gece yatınca daha çok tıkanıyor burnum yapıyım ama anlık iyi geliyor ya

Buhusepti diye bişey vardı sıcak suya birkac damla damaltiliyordu onu yapınca sinüzit akıyordu bildiginiz ama hamileyken yapilirmi bilmiyorum doktora cikicam sorucam yapılır derse çok iyi geliyor resmen

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim

Viks zararlıymış canım burdan biri söylemişti. Bi arastır istersen

Ayyy asla böyle düşünme. Ben kimseyi umursamıyorum bu konularda. Kim ne deme hakkına sahip ki yani. Sayfa bana ait sonuçta. Bir de bu cümleyi söyleyecek birileri var ise zaten iletişimini koparma zamanın gelmişte geçiyor bile bence. oku üfle sonra istediğini yap. Allah fırsat vermesin kem gözlülere inşallah. ❤

Kızlar burda tecrübeli diye tavsiye edilen bir doktora gittim o herşey normal dedi bebeğin organları gelişimi iyi dedi suyun biraz fazla ama öyle riskli üst sınır durumunda değil şekerli şeylerden uzak dur dikkat et endişelenecek bişi yok dedi biraz olsun rahatladm Rabbime hamdolsun bu hafta kan tahlili werip doktoruma sonuçları atacağım pazartesi de kontrol war kendi doktorumda inşallah iyi olur herşey tatlı ve karbonhidratı bıraktım desem yeridjr az ve sağlıklı olacak şekilde yiyourum 5 gün oldu canım neler çekiyor anlatamam ah bu boğazım bebeğin boyunu hiç sormamsm ama 283 gram 19 haftalıgız daha ilerdeyse filan bişi demedi hiç fikrim yok
Benle birlikte üzülen dua eden yorum yazan destek olan herkese çok teşekkür ederim inşallah daha iyi haberler alrm çok şükür biraz içim rahatladi çok sağolun kızlar

Amin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺

Amin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺
Tam diyecektim herkes kalbinin ekmeğini yer diye. Sen son cümle olarak yazmışsın ❤ öyle gerçekten. Ben o yüzden hi. Umursamıyorum. Ne gerek var kendimi strese sokmaya

Papatya suyuda iyi olur viks yerine papatya ile yap biraz olsa rahatlatir suan icin yok ama bende cok cektim sinuzittten oda cok burun tikanikligi yapiyor

Tam diyecektim herkes kalbinin ekmeğini yer diye. Sen son cümle olarak yazmışsın ❤ öyle gerçekten. Ben o yüzden hi. Umursamıyorum. Ne gerek var kendimi strese sokmaya
Aynen oyle bende artik onemsemiyorum fesatlasmis seytanlasmis insanlari evim esim coluk cocuk yeterli gerisi kapi disi onemsiz ❤☺ strese gerek yok bencede saldim gitti

Aynen bende dedim şişkinlik gibi midenin gurulduma hareketleri gibi dedim ciddi ciddi dinledi beni içinden ne geçirdi bilmiyorum tabi

İnternetten bebek odası alan var mi Mobilya kalitesi vs.

İnternetten bebek odası alan var mi Mobilya kalitesi vs.

ama sende tatlis diyon bize atmiyon kim ne alirsa atsin fikir oluyor bize
burda gordum 1 kac seyi aldim mesela ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…