- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
Aynen haklısınız yüzüme söyleyecek cesaretleri olduğunu sanmıyorumOrasi senin ozel sayfan ne paylasacagin sana kalmis. Herkesin evladi da kendine kiymetli. Yiyosa gok gormemis diyenler acikca yuzune soylesinler. Bosver milleti icinden nasi geliyosa oyle davran. Ilkinde dunyaya yayin yapmistim bunda kmseye soyleyesim yok arkadaslarim bile bilmiyo dusukten sonra onlar aramadilar ben de soylemedim mesela. Icinden geleni yap gitsin
Geçmiş olsun kahve ve limon bana çok iyi gelmişti ishal olduğum zaman ama hamile değildim kullandığımda, kötü bir etkisi olacağını pek sanmıyorum bebek için, bilen varsa yazar.. Leblebi de çok etkili onu deneyebilirsiniz sizde de etkili olur inş herhangi biri..Kızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi
Benim de baş ağrım var 2 haftadır falan son 1 haftadır da sinüzit e döndü kaşlarım göz - burun etrafım ağrıyor çok fazla.. Annem sıcak suya minicik viks koyup buharını solu diyor onu bi denicem...Kızlar baş ağrısı yaşayan varmı ya sinüzit var bende burun tikanikligindan sağ Kaş çevres ağrı oluyor elleyemiyorum bileyani hiç böyle olmamıştı sinüzit var ama bu derece yaşamadım hiç birkaç gündür böyle sanki orası çürük gibi
Gece yatınca daha çok tıkanıyor burnum yapıyım ama anlık iyi geliyor yaBen asla nefes alamiyorum bazen zonklatiyor buhar makinasi kullan bence yoksada sicak suyla buhar yap canim
Aynen ya burnumu günde mikyon kere temizliyorum hala tikali yara olmuş kenarlari temizkemekten krem sürmekten yıldim bugün
Buhusepti diye bişey vardı sıcak suya birkac damla damaltiliyordu onu yapınca sinüzit akıyordu bildiginiz ama hamileyken yapilirmi bilmiyorum doktora cikicam sorucam yapılır derse çok iyi geliyor resmenGeçmiş olsun kahve ve limon bana çok iyi gelmişti ishal olduğum zaman ama hamile değildim kullandığımda, kötü bir etkisi olacağını pek sanmıyorum bebek için, bilen varsa yazar.. Leblebi de çok etkili onu deneyebilirsiniz sizde de etkili olur inş herhangi biri..
Benim de baş ağrım var 2 haftadır falan son 1 haftadır da sinüzit e döndü kaşlarım göz - burun etrafım ağrıyor çok fazla.. Annem sıcak suya minicik viks koyup buharını solu diyor onu bi denicem...
Güzel yorumun için çok teşekkür ederimSekerden kaynaklidir.
bende de seker cikti hamilelikte. bugünkü kontrolümde suyun cok fazla dendi . diyetine dikkat et dedi doktorum.
sekerini kontrol etmen gerek. kan tahlilini o yüzden vermistir. aclik sekerin yüksek cikarsa seker takibine alinacaksin.
Korkma..
Viks zararlıymış canım burdan biri söylemişti. Bi arastır istersenGeçmiş olsun kahve ve limon bana çok iyi gelmişti ishal olduğum zaman ama hamile değildim kullandığımda, kötü bir etkisi olacağını pek sanmıyorum bebek için, bilen varsa yazar.. Leblebi de çok etkili onu deneyebilirsiniz sizde de etkili olur inş herhangi biri..
Benim de baş ağrım var 2 haftadır falan son 1 haftadır da sinüzit e döndü kaşlarım göz - burun etrafım ağrıyor çok fazla.. Annem sıcak suya minicik viks koyup buharını solu diyor onu bi denicem...
Ayyy asla böyle düşünme. Ben kimseyi umursamıyorum bu konularda. Kim ne deme hakkına sahip ki yani. Sayfa bana ait sonuçta. Bir de bu cümleyi söyleyecek birileri var ise zaten iletişimini koparma zamanın gelmişte geçiyor bile bence.Bugün vodafonedan inidirimli aldığım ezikler gelmiş. O kadar tatlılar ki dayanamadim instangramda paylaştim. Sonradan pişman oldum sanki insanlar gök görmedik gibi paylaşmış der diye düşünürken buldum kendimi. Nazardan da korkuyorum okuyup üflüyorum kendimi. Ne yapayım rabbime emanet sonuçta...
Var mı benim gibi düşünen
Amin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺Ayyy asla böyle düşünme. Ben kimseyi umursamıyorum bu konularda. Kim ne deme hakkına sahip ki yani. Sayfa bana ait sonuçta. Bir de bu cümleyi söyleyecek birileri var ise zaten iletişimini koparma zamanın gelmişte geçiyor bile bence.oku üfle sonra istediğini yap. Allah fırsat vermesin kem gözlülere inşallah. ❤
Tam diyecektim herkes kalbinin ekmeğini yer diye. Sen son cümle olarak yazmışsın ❤Amin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺
Papatya suyuda iyi olur viks yerine papatya ile yap biraz olsa rahatlatir suan icin yok ama bende cok cektim sinuzittten oda cok burun tikanikligi yapiyorGeçmiş olsun kahve ve limon bana çok iyi gelmişti ishal olduğum zaman ama hamile değildim kullandığımda, kötü bir etkisi olacağını pek sanmıyorum bebek için, bilen varsa yazar.. Leblebi de çok etkili onu deneyebilirsiniz sizde de etkili olur inş herhangi biri..
Aynen oyle bende artik onemsemiyorum fesatlasmis seytanlasmis insanlari evim esim coluk cocuk yeterli gerisi kapi disi onemsiz ❤☺ strese gerek yok bencede saldim gittiTam diyecektim herkes kalbinin ekmeğini yer diye. Sen son cümle olarak yazmışsın ❤öyle gerçekten. Ben o yüzden hi. Umursamıyorum. Ne gerek var kendimi strese sokmaya
En iyisiAynen oyle bende artik onemsemiyorum fesatlasmis seytanlasmis insanlari evim esim coluk cocuk yeterli gerisi kapi disi onemsiz ❤☺ strese gerek yok bencede saldim gitti
Aynen bende dedim şişkinlik gibi midenin gurulduma hareketleri gibi dedim ciddi ciddi dinledi beni içinden ne geçirdi bilmiyorum tabiBen de salı günü gitmiştim hissediyor musun diye sordu bişeyler hissediyorum ama gaz mı bebek mi bilmiyorum demiştimAma dün ve bugün biraz daha gaz gibi değil de bebek gibi gelmeye başladı, göbek deliğinin alt tarafında yanlara doğru oluyor genelde sanki bi kabarcık gibi, kas seğiriyormuş gibi
Allah buyuk diyip gececez biz kalbimizi kör etmeyelim onlar gibi yeterince agriyo bi yerlerimiz bosverEn iyisibende öyle düşünüyorum. Yoksa insanı hasta ediyorlar
Bardak büyük galibaBen üç bardak zor içiyorum. Ona ragmen tuvaletten cıkmıyorum . Suyu arttırmam lazım
ama sende tatlis diyon bize atmiyon kim ne alirsa atsin fikir oluyor bizeAynen haklısınız yüzüme söyleyecek cesaretleri olduğunu sanmıyorumİlk bebeğim olduğu için içimden paylaşmak geldi, o emzikleri tatlılığına bittim Sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah hayırlı evlat olsunlar
Ben de korkudan dışarı çıkamıyorum her dakika WC arayıp duruyorum normalde de su icmesemde çok cikiyorumBen üç bardak zor içiyorum. Ona ragmen tuvaletten cıkmıyorum . Suyu arttırmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?