- 17 Aralık 2018
- 2.322
- 3.208
- 133
Çok geçmiş olsun probiyotik kullanın ilk bebeğimde aşırı ishal oluyordum 15 gün falan sürüyordu kabızlık da cok kötü ishaldeKızlar sabahtan beri cok kötü ishalim afedersiniz icim dısıma cıktı. Muz yedim su iciyorum bana mısın demiyor. En son arkadasım bi çay kasıgı türk kahvesne biraz limon sıkıp yedirdi. İşe yarar mı? Bebeğe bi zararı olmaz herhalde dimi
Olmamak lazım aslında da ben biraz sert bir mizaca sahibim bir yandan da iyi oluyor ama kırınca da üzülüyor insan :/ onların bizi anlaması kırmadan ve kırılmadan hamileliği ve sonrasını geçirmek duası ileBen de anneme bile bırakmam öyle takıntılıyım. Kırıcı olamıyorum fazla naifimama doğum öncesi konuscam yavaş yavaş birşeyler söylemeye başladım yani yaş aldıkça.
Burada bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım. Avent serisi çok kaliteli. Vodafone yanımda uygulamasıyla 70 tl ye geldiama sende tatlis diyon bize atmiyon kim ne alirsa atsin fikir oluyor bize
burda gordum 1 kac seyi aldim mesela ben
Aminnn inşallah ❤Ayyy asla böyle düşünme. Ben kimseyi umursamıyorum bu konularda. Kim ne deme hakkına sahip ki yani. Sayfa bana ait sonuçta. Bir de bu cümleyi söyleyecek birileri var ise zaten iletişimini koparma zamanın gelmişte geçiyor bile bence.oku üfle sonra istediğini yap. Allah fırsat vermesin kem gözlülere inşallah. ❤
Eltiler neden böyle anlamadim gittiAmin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺
Cok güzeller sende bebisimizde güle güle kullanin inşCinsiyeti öğrenir öğrenmez lcw dan bu zıbınları aldım aşık oldum :) trenyoldan bu lohusa takımını aldımbir sonraki hedefim kendime pijama takımı almak. Nisanda toplu para bekliyorum, onlarla da diğer eksiklerimi almayı planlıyorum. Benim şimdilik aldıklarım bunlar güzel anneler ❤
Ya hiç duymadım onu, Dr a sorunca kullanılabiliyorsa burdan yazabilirseniz ben de yaparım bol duacınız olurum.. :)Buhusepti diye bişey vardı sıcak suya birkac damla damaltiliyordu onu yapınca sinüzit akıyordu bildiginiz ama hamileyken yapilirmi bilmiyorum doktora cikicam sorucam yapılır derse çok iyi geliyor resmen
Öyle mi, tamam araştırırm ben de ama hiç riske atmiyim o zaman olabilecek şeyleri denerim.. Teşekkürler..Viks zararlıymış canım burdan biri söylemişti. Bi arastır istersen
Inş olmaz sizde xd çok kötü çekilmiyor, herkes de öyle mi bilmiyorum ama akıyo ya bide ağrı ağrılık verdiğimiz yöne çok berbat bi şey.. Teşekkürler papatya suyunu deneyim biraz bile olsa rahatlamak çok iyi gelir, günlerdir geçmedi..Papatya suyuda iyi olur viks yerine papatya ile yap biraz olsa rahatlatir suan icin yok ama bende cok cektim sinuzittten oda cok burun tikanikligi yapiyor
Güle güle kullanın zibinlarda lohusa takımıda çok güzel lohusa takımı pamuklu kumaş mi acaba bende alacağım ama internette geldiğinde polyester olur diye çok cesaret edemiyorumCinsiyeti öğrenir öğrenmez lcw dan bu zıbınları aldım aşık oldum :) trenyoldan bu lohusa takımını aldımbir sonraki hedefim kendime pijama takımı almak. Nisanda toplu para bekliyorum, onlarla da diğer eksiklerimi almayı planlıyorum. Benim şimdilik aldıklarım bunlar güzel anneler ❤
Tesekkur ederim pamuklu tiril tiril çok hoş bir kumaşı varGüle güle kullanın zibinlarda lohusa takımıda çok güzel lohusa takımı pamuklu kumaş mi acaba bende alacağım ama internette geldiğinde polyester olur diye çok cesaret edemiyorum
Şu kaleruferleri bi kapataydik gececekti benceGece yatınca daha çok tıkanıyor burnum yapıyım ama anlık iyi geliyor ya
Lohusa takiminin kalitesi nasil canim güzel mi ben hala bulamadimCinsiyeti öğrenir öğrenmez lcw dan bu zıbınları aldım aşık oldum :) trenyoldan bu lohusa takımını aldımbir sonraki hedefim kendime pijama takımı almak. Nisanda toplu para bekliyorum, onlarla da diğer eksiklerimi almayı planlıyorum. Benim şimdilik aldıklarım bunlar güzel anneler ❤
mamas papastan dolayı değil genel olarak her markadan sonra çocuklar bastonu tercih ediyor sanırım. daha rahat oldukları için heralde, kesin fikrim yok :)Mamas papasları büyüyünce kullanamıyorlar mı neden bastona geçiliyor bilginiz var mı?
Aminn..Olmamak lazım aslında da ben biraz sert bir mizaca sahibim bir yandan da iyi oluyor ama kırınca da üzülüyor insan :/ onların bizi anlaması kırmadan ve kırılmadan hamileliği ve sonrasını geçirmek duası ile
Yazmasın daha iyi böyle kötü düşünceli kötü gözlü insanlar hayatımızdan uzak olsun..Amin kem gozluler cok bendede var bi tane .. bende cakma eltiye bebegin cinsiyetini soyledigimden beri yazan insan yazmaz oldu Allah herkesin gonlune gore versin baska bisey demiyorum .. herkes kalbinin ekmegini yesin ☺
Tesekkur ederim pamuklu tiril tiril çok hoş bir kumaşı var,Güle güle kullanın zibinlarda lohusa takımıda çok güzel lohusa takımı pamuklu kumaş mi acaba bende alacağım ama internette geldiğinde polyester olur diye çok cesaret edemiyorum
Güzel ben çok beğendim yumuşacık, çok araştırdım, pişman olmadım, kalıpları geniş yazıyordu yorumlarda, doğru m beden aldım. Şimdi de kırmızı bir taç alicam kombinlemek için doğurduğumuz belli olsun dimi amaLohusa takiminin kalitesi nasil canim güzel mi ben hala bulamadim
linkleri bekliyorumBen aldım canım. Bu ikisini bir tane daha aldım ama onu ekleyemiyorum. Bu da yeter zaten herhalde
Yok yani ne biliyim kalbini neden bozuyosun demi .. o hamileyken arar halini hatrini sorardim gider yoklardim falan .. tamam bebegin oldu musait olamiyosun onuda anlarim .. 2 defa cinsiyetini sordu ilkinde soylemedim 3 kizi var cok istiyodu arada kaldim soylesem mi soylemesem mi diye yine sorunca biraz dusundukten sonra soyledim .. ama hayir artik anlamam bebeginin 40i cikmadan kış gunu gezmeye cikti bulundugum ilceye kadar geliyo ayak ustu ugramiyoYazmasın daha iyi böyle kötü düşünceli kötü gözlü insanlar hayatımızdan uzak olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?