2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy yerinde olsam umrum olmaz. Çok önce bıraktım ben insanları. Hayatıma herkesi alırdım sonra anladım ki gereksizler çok fazla bir bir eledim.. Ne olursa olsun kıskançlık bu. Seninle mutlu olamıyorsa bu insan hayatında olmasa da olur mesafe iyidir.

Kesinlikle mesafemi koydum ne arar ne sorarim ne yazarim herkes ederi kadar evimin ici yeterli bana Allah herkesin kalbine gore versin ne diyim..

Allah buyuk diyip gececez biz kalbimizi kör etmeyelim onlar gibi yeterince agriyo bi yerlerimiz bosver
Hahaha aynen öyle valla. Her gün bugün daha iyi olacağım diyip kalıyorum bir önceki günden daha kötü oluyorum
linkleri bekliyorum
Link nasıl ekleniyor ki buraya isimlerini yazayım en azından
Artış Ekru Lohusa Viskon 3'lü Sabahlık Pijama Takım -10302 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu lohusa takımı
LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da gecelik takımı

Sanırım doğru ekledim.

lohusa takım tükenmiş
çok teşekkürler hemen takibe aldım gelir gelmez alacağım bayıldım

lohusa takım tükenmiş
çok teşekkürler hemen takibe aldım gelir gelmez alacağım bayıldım
Aaa evet hiç dikkat etmemiştim. Bende çok beğendim böyle dantelli şeyleri sevmiyorum biraz değişik olsun istedim. Yalnız kumaşı ince iç gösterir bilgin olsun. Bana Antalya da çok işe yarar diye sorun yapmadım ben

Ben tesettürlüyüm o yüzden iç gostermesin istiyorum malum işin içine tesettür ibaresi girince fiyat 2 3 katina cikiyor

Ay çok da güzelmiş lohusa takımııı kaydettim

Ben bu ikisini sipariş ettim, 200 tl ye 50 tl de indirim var. Dantelli şaşalidan pek hoşlanmıyorum sade severim, bunlar da çok şeker göründü gözüme Gelsin kalitesini paylasirim

Eklentiler

• Screenshot_20220315-115702_Trendyol.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20220315-115710_Trendyol.webp
    17 KB · Görüntüleme: 80
gümüş kapağı ben de aldım çok övdüler. emzikleri vodafonedan nasıl aldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…