Ayyy yerinde olsam umrum olmaz. Çok önce bıraktım ben insanları. Hayatıma herkesi alırdım sonra anladım ki gereksizler çok fazla bir bir eledim.. Ne olursa olsun kıskançlık bu. Seninle mutlu olamıyorsa bu insan hayatında olmasa da olur mesafe iyidir.Yok yani ne biliyim kalbini neden bozuyosun demi .. o hamileyken arar halini hatrini sorardim gider yoklardim falan .. tamam bebegin oldu musait olamiyosun onuda anlarim .. 2 defa cinsiyetini sordu ilkinde soylemedim 3 kizi var cok istiyodu arada kaldim soylesem mi soylemesem mi diye yine sorunca biraz dusundukten sonra soyledim .. ama hayir artik anlamam bebeginin 40i cikmadan kış gunu gezmeye cikti bulundugum ilceye kadar geliyo ayak ustu ugramiyogoruntulu arardi onuda kesti falan filan ben mi ince dusunuyorum karsimda ki fesat anlamadim☺ kafami onunla hic mesgul edemem valla esimde kiziyo bosver diye esimin kuzeninin esi benim öz eltim bile degil hepsi bi uzak tavirli anlayamadik
Kesinlikle mesafemi koydum ne arar ne sorarim ne yazarim herkes ederi kadar evimin ici yeterli bana Allah herkesin kalbine gore versin ne diyim..Ayyy yerinde olsam umrum olmaz. Çok önce bıraktım ben insanları. Hayatıma herkesi alırdım sonra anladım ki gereksizler çok fazla bir bir eledim.. Ne olursa olsun kıskançlık bu. Seninle mutlu olamıyorsa bu insan hayatında olmasa da olur mesafe iyidir.
Hahaha aynen öyle valla. Her gün bugün daha iyi olacağım diyip kalıyorum bir önceki günden daha kötü oluyorumAllah buyuk diyip gececez biz kalbimizi kör etmeyelim onlar gibi yeterince agriyo bi yerlerimiz bosver
Link nasıl ekleniyor ki burayalinkleri bekliyorum
lohusa takım tükenmişHahaha aynen öyle valla. Her gün bugün daha iyi olacağım diyip kalıyorum bir önceki günden daha kötü oluyorum
Link nasıl ekleniyor ki burayaisimlerini yazayım en azından
Artış Ekru Lohusa Viskon 3'lü Sabahlık Pijama Takım -10302 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu lohusa takımı
LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da gecelik takımı
Sanırım doğru ekledim.
Aaa evet hiç dikkat etmemiştim. Bende çok beğendim böyle dantelli şeyleri sevmiyorum biraz değişik olsun istedim. Yalnız kumaşı ince iç gösterir bilgin olsun. Bana Antalya da çok işe yarar diye sorun yapmadım benlohusa takım tükenmiş
çok teşekkürler hemen takibe aldım gelir gelmez alacağım bayıldım
Gözün aydın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallahŞimdi doktordan çıktım benim de kızım oluyor.
Ben tesettürlüyüm o yüzden iç gostermesin istiyorum malum işin içine tesettür ibaresi girince fiyat 2 3 katina cikiyorTesekkur ederim pamuklu tiril tiril çok hoş bir kumaşı var,
Güzel ben çok beğendim yumuşacık, çok araştırdım, pişman olmadım, kalıpları geniş yazıyordu yorumlarda, doğru m beden aldım. Şimdi de kırmızı bir taç alicam kombinlemek için doğurduğumuz belli olsun dimi ama
Ay çok da güzelmiş lohusa takımııı kaydettimHahaha aynen öyle valla. Her gün bugün daha iyi olacağım diyip kalıyorum bir önceki günden daha kötü oluyorum
Link nasıl ekleniyor ki burayaisimlerini yazayım en azından
Artış Ekru Lohusa Viskon 3'lü Sabahlık Pijama Takım -10302 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu lohusa takımı
LİKAPA Penye Önden Düğmeli Hamile Lohusa Kısa Kol Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bu da gecelik takımı
Sanırım doğru ekledim.
Sağlıkla gelsin pireemseeessŞimdi doktordan çıktım benim de kızım oluyor.
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin prensesŞimdi doktordan çıktım benim de kızım oluyor.
Ay çok şeker hangi marka.cnmKuzular hm de %70 indirim başladı kalıbı geniştir genelde ben bunları aldım minnoşuma
H&M kuzum bakın bi bedenler bitmedenAy çok şeker hangi marka.cnm
Ya sitede sorun var herhalde bende ürünleri listelemiyorH&M kuzum bakın bi bedenler bitmeden
Yaz gelir bu sefer sıcaktan uyuyamiyoruz diye şikayet ederizŞu kaleruferleri bi kapataydik gececekti bencenisan başinda kaptirdik hep bu yıl mayisa kadar yakacağız bu ayazla
gümüş kapağı ben de aldım çok övdüler. emzikleri vodafonedan nasıl aldınız acabagümüş göğüs ucu kapağı aldım kendime, çiçek sepetinde silver moon adlı satıcıda ucuzdu.
geçen arkadaşların bahsettiği emzikleri aldım vodafonedan, çok tatlılar.
trendyolda andy wawa organik hastane çıkışını aldım.
ablam 40 gün önce ikiz erkek doğum yaptı, benimki de erkek zaten. onunkilerden alıcam, o ikiz diye bol bol almıştı herşeyden. hem de bana almam gerekenler hakkında fikir veriyor, kendisi çok araştırdı. e bebekte hello baby markasını önerdi. trendyoldan andy wawayı önerdi. telefona e bebek indirdim indirimler oldukça bildirim geliyor. öyle takip edebilirsiniz. müslin battaniyeleri beğendiklerime ekledim indirime girdikçe alırım dedim. english homedan nevresim takımı bakacağım. süt saklama kabları, poşetleri, penye ağız bezleri vs. bunları alacağım zamanla.
aaa hadi ya bir daha girip bakmadım ama hm de çok olmaz sorun yaaaYa sitede sorun var herhalde bende ürünleri listelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?