2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar aile hekiminden gecen hafta persembe mi ne aramisti hemsire pazartesi grev var persembe gel dedi bugun wpden yazmis bekliyorum gelmediniz gelin diye tamam dedim cocuk okulda aliyim gelicem diyorum hala bekliyorum diyo ne isi var bu kadinin benle ne yapiliyordu ki 18 haftalikken

Tetenoz aşısı olmuşmuydun cnm onun için çağırıyor olabilir

Aslında benim ekru lohusa takımım var kızımda almıştım ama giymek nasip olmadı kızım erken doğdu 32. haftalık taç ve terlik setimde lila bir diyorum oğlumda almayayım sadece 2 ya da 3 takim pijama takımı alayım yaz olacağı için çok terleyecegiz terlik ve taç alayım ya da bir tane mavi lohusa alayım belki albüm yaptırırım diyorum normalde hiç kararsız değilimdir ama ileride acaba kızım üzülür mü bana yapmadınız kardeşime neden yaptınız diye

Rutin kontroldur başka bir işi olduğunu düşünmüyorum

Urfa kavurucu sıcağında doğurmuşken transparan bile giymek hakkım

Aynen esin kurtulmus ay ben yeni gectim bu asm ye evime yakin diye bebek doguncada boyle yapacaksa isimiz var fazla ilgiyi sevmem basarim engeli arasin dursun esimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…