- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
Biraz aklı erince diyebilirAslında benim ekru lohusa takımım var kızımda almıştım ama giymek nasip olmadı kızım erken doğdu 32. haftalık taç ve terlik setimde lila bir diyorum oğlumda almayayım sadece 2 ya da 3 takim pijama takımı alayım yaz olacağı için çok terleyecegiz terlik ve taç alayım ya da bir tane mavi lohusa alayım belki albüm yaptırırım diyorum normalde hiç kararsız değilimdir ama ileride acaba kızım üzülür mü bana yapmadınız kardeşime neden yaptınız diye
İlk çocuk aceleci kuş olunca erken doğduğu için çok stresliydim yaşar mı diye o yüzden aklımıza hiçbir şey gelmiyordu zaten 10 gün hastanede kuvezde kaldı inşallah bu bebeğim gününde dogarda varsın albüm olmasın sağlıkli olsunlarda kızım çok duygusal üzülmesin diye yapmamBiraz aklı erince diyebilirilk çocukta daha özeniliyor
Telefondan denemiştim birazdan pc den deneyeceğim bakalımaaa hadi ya bir daha girip bakmadım ama hm de çok olmaz sorun yaaa
Hahahah valla aynen öyle bende Antalya yı düşünerekten böyle bir karara vardimUrfa kavurucu sıcağında doğurmuşken transparan bile giymek hakkım
İlaç kullanıyor musunuz aynısını suan ben yaşıyorum başımı kaldıramıyorum bir de akıntı var çok mide bulantısı yapıyor doktora bile gidemedimKızlar baş ağrısı yaşayan varmı ya sinüzit var bende burun tikanikligindan sağ Kaş çevres ağrı oluyor elleyemiyorum bileyani hiç böyle olmamıştı sinüzit var ama bu derece yaşamadım hiç birkaç gündür böyle sanki orası çürük gibi
Benim iki arkadaşım vardı ikisinin oğlu oldu benim kızım kadınlarda bir hava bir hava neymiş onların oğlu varmış benim kızım cinsiyet ayrımcılığı annelerde başlıyor şimdi hamileyim sordular sağlıkla gününde gelsin cinsiyeti fark etmez dedim sonra erkek dedim benimle görüşmuyorlar şimdiYok yani ne biliyim kalbini neden bozuyosun demi .. o hamileyken arar halini hatrini sorardim gider yoklardim falan .. tamam bebegin oldu musait olamiyosun onuda anlarim .. 2 defa cinsiyetini sordu ilkinde soylemedim 3 kizi var cok istiyodu arada kaldim soylesem mi soylemesem mi diye yine sorunca biraz dusundukten sonra soyledim .. ama hayir artik anlamam bebeginin 40i cikmadan kış gunu gezmeye cikti bulundugum ilceye kadar geliyo ayak ustu ugramiyogoruntulu arardi onuda kesti falan filan ben mi ince dusunuyorum karsimda ki fesat anlamadim☺ kafami onunla hic mesgul edemem valla esimde kiziyo bosver diye esimin kuzeninin esi benim öz eltim bile degil hepsi bi uzak tavirli anlayamadik
Yok üzülme ben 10 kilo aldımKızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırımMoralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedikendimi obez gibi hissettim bugün
Tek doktor dese neyse de eşimde sinir etti beni. Gitmiş doktora şikayet ediyor hocam bi haftada 3 kere fast food burger yedi akşamları jelibon yiyo diyeYok üzülme ben 10 kilo aldımdoktor 24 e kadar bekleyelim böyle giderse diyetisyene yönşendireceğim dedi. İlk hamileliğimdede 33 kilo almıstım
Bence sen gayet iyisin arkadaşım 1 ayda 5er kilo suan 7aylık 13kilo almış durumdaKızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırımMoralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedikendimi obez gibi hissettim bugün
Banada dedi bu hızla devam edersen 20.haftadan sonra daha hızlı alınıyo doguma kadar bi 12 kg alırsınBence sen gayet iyisin arkadaşım 1 ayda 5er kilo suan 7aylık 13kilo almış durumda
Ahahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar defiTek doktor dese neyse de eşimde sinir etti beni. Gitmiş doktora şikayet ediyor hocam bi haftada 3 kere fast food burger yedi akşamları jelibon yiyo diyeay sinir oldum orda ağlayamadım cıkınca ağladım obez muamelesi gördüm resmen absjajaj
Evet eşler zaten bir doktor kesiliyor hamileyken neden anlmadım benim eşim normal doğum yaparsın heralde falan demişti cok istiyorsan sen yap demiştim yani yazık onlarda kendilerini böyle tatmin ediyor galibaBanada dedi bu hızla devam edersen 20.haftadan sonra daha hızlı alınıyo doguma kadar bi 12 kg alırsın18-20 kiloyla doguma girersin diye… eşim doktordan beter zaten doktor daha yumuşak konuştu yazık sinirim bozılmasın diye eşim tam kaynana ya anası kılıklı annsjans
Ne sinavlardan geciyo insan oglu dedigin gibi valla kendileri bilir benim gibi bir insani kaybeder o olur benim kiz kardesim yok oyle insanlarada bacim gozuyle bakiyorum o yuzdende oturuyorum boyle totomun ustune ben degilim ki cinsiyet belirleyen onu oraya koyan ne blim ya insanlar cok nankor Allah bilsin ne diyimBenim iki arkadaşım vardı ikisinin oğlu oldu benim kızım kadınlarda bir hava bir hava neymiş onların oğlu varmış benim kızım cinsiyet ayrımcılığı annelerde başlıyor şimdi hamileyim sordular sağlıkla gününde gelsin cinsiyeti fark etmez dedim sonra erkek dedim benimle görüşmuyorlar şimdiüstelik benim kızım onların oğluyla yaşıt ama kızım çok şükür aşırı zeki ama oğullarını benim kızımdan üstün görüyorlar o kadınların yüzünden erkek çocuk sevemiyorum istemiyordum eşime diyorum ki acaba oğlumu sevebilir miyim üstelik aşırı sevecen biri olmama rağmen bir kızım değil 10 tane kızım da olsa kimsenin çocuğunu kiskanmadim çünkü biz bu çocuğa çok zor şartlarda sahip olduk 3 yıl tüp bebek için uğraştık doktorlar hep paramızı yedi bir r sürü ilaçları vücuduma aldım o ilaçlardan hasta oldum Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti kiz erkek ne farkeder sağlıklı hayırlı olsun sadece Rabbim o kadar büyük bir lütuf daha sundu ikinci çocuğu nasip etti kiz olsa biz yine aşırı mutlu olurduk o hastanelerde ne kadar uğraşan insan var bir yavrum olsun diye hiç biri kız ya da erkek diye cinsiyet ayrımcılığı yapmadan o yüzden böyle insanlara çok sinirleniyorum canından can oluyor neymiş kız diye az mı sevelim daha çok seviyorum vallahi gözünden bir damla yaş düşse benimki sel oluyor Allah'ın güzel emanetleri inşallah Allah onlara erkek evlat veripte onunla sınav etmez
Eşimde beni şikaywt ediyor . Hepsi aynı. Geçen aşkım bebek poponamı kaydı oralarında sismis senin dedi. Ama altında kalmadım lafınTek doktor dese neyse de eşimde sinir etti beni. Gitmiş doktora şikayet ediyor hocam bi haftada 3 kere fast food burger yedi akşamları jelibon yiyo diyeay sinir oldum orda ağlayamadım cıkınca ağladım obez muamelesi gördüm resmen absjajaj
Yaaaa canımdır kıyamam sanaofff bu hormonlar nickinizi ne kadar cileli bi hayat okudum dikat etmemisdim once
kadin neler yasadi kim bilir diye agladim
Aha benden bi adet dahaAsm den geldim de 63 kilo olup 9 kilo almisim ne guzel demiii .. bu hizla gidersem masallah bana artik bazi seylerden kesmem lazim doguramadan catlarim yoksa .. birde kalp sesimizi dinledk sol tarafimda hala anasi kurbann
Ya niye bizim kocalar böyle ben anlamadımEşimde beni şikaywt ediyor . Hepsi aynı. Geçen aşkım bebek poponamı kaydı oralarında sismis senin dedi. Ama altında kalmadım lafın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?