2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz aklı erince diyebilir ilk çocukta daha özeniliyor

Biraz aklı erince diyebilir ilk çocukta daha özeniliyor
İlk çocuk aceleci kuş olunca erken doğduğu için çok stresliydim yaşar mı diye o yüzden aklımıza hiçbir şey gelmiyordu zaten 10 gün hastanede kuvezde kaldı inşallah bu bebeğim gününde dogarda varsın albüm olmasın sağlıkli olsunlarda kızım çok duygusal üzülmesin diye yapmam

İlaç kullanıyor musunuz aynısını suan ben yaşıyorum başımı kaldıramıyorum bir de akıntı var çok mide bulantısı yapıyor doktora bile gidemedim

Benim iki arkadaşım vardı ikisinin oğlu oldu benim kızım kadınlarda bir hava bir hava neymiş onların oğlu varmış benim kızım cinsiyet ayrımcılığı annelerde başlıyor şimdi hamileyim sordular sağlıkla gününde gelsin cinsiyeti fark etmez dedim sonra erkek dedim benimle görüşmuyorlar şimdi üstelik benim kızım onların oğluyla yaşıt ama kızım çok şükür aşırı zeki ama oğullarını benim kızımdan üstün görüyorlar o kadınların yüzünden erkek çocuk sevemiyorum istemiyordum eşime diyorum ki acaba oğlumu sevebilir miyim üstelik aşırı sevecen biri olmama rağmen bir kızım değil 10 tane kızım da olsa kimsenin çocuğunu kiskanmadim çünkü biz bu çocuğa çok zor şartlarda sahip olduk 3 yıl tüp bebek için uğraştık doktorlar hep paramızı yedi bir r sürü ilaçları vücuduma aldım o ilaçlardan hasta oldum Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti kiz erkek ne farkeder sağlıklı hayırlı olsun sadece Rabbim o kadar büyük bir lütuf daha sundu ikinci çocuğu nasip etti kiz olsa biz yine aşırı mutlu olurduk o hastanelerde ne kadar uğraşan insan var bir yavrum olsun diye hiç biri kız ya da erkek diye cinsiyet ayrımcılığı yapmadan o yüzden böyle insanlara çok sinirleniyorum canından can oluyor neymiş kız diye az mı sevelim daha çok seviyorum vallahi gözünden bir damla yaş düşse benimki sel oluyor Allah'ın güzel emanetleri inşallah Allah onlara erkek evlat veripte onunla sınav etmez

Kızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırım Moralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedi kendimi obez gibi hissettim bugün

Yok üzülme ben 10 kilo aldım doktor 24 e kadar bekleyelim böyle giderse diyetisyene yönşendireceğim dedi. İlk hamileliğimdede 33 kilo almıstım

Yok üzülme ben 10 kilo aldım doktor 24 e kadar bekleyelim böyle giderse diyetisyene yönşendireceğim dedi. İlk hamileliğimdede 33 kilo almıstım
Tek doktor dese neyse de eşimde sinir etti beni. Gitmiş doktora şikayet ediyor hocam bi haftada 3 kere fast food burger yedi akşamları jelibon yiyo diye ay sinir oldum orda ağlayamadım cıkınca ağladım obez muamelesi gördüm resmen absjajaj

Bence sen gayet iyisin arkadaşım 1 ayda 5er kilo suan 7aylık 13kilo almış durumda

Merhaba kızlar uzun zamandır yoğunluktan yazamadım buraya 16. Haftamda üçlü taramaya gittiğimde doktor bebeğin kafasının sol tarafında kist var amniyosentez yaptır demişti. 19 haftalığım şimdi dün gittim tekrar sonuçları göstermeye kist yok dedi çok şükür ama bu sefer de ense kalınlığı 5.4 çıktı 19. Haftada en fazla 6mm olması gerekiyormuş hafif fazla görünüyor üst sınıra yakın amniyosentez yaptır dedi yine illa delecekler bebeğimin kesesini çok şükür ki herhangi bir sorun yok her şey yolunda hareketlerini de net bir şekilde hissediyorum bayadır harika bir his cinsiyeti yine öğrenemedim perinatoloji de cinsiyet bakmıyoruz cınım dedi yarın başka bir hastaneye gidicem inşallah gösterir de öğrenirim artık çatladım meraktan bu arada burda bir arkadaşın yazdığını gördüm geçen sayfalara göz gezdirirken bebekle bağ kuramadım gibi bir şey yazmış bende aynı durumdayım hareket ettikçe çok seviniyorum ama hala karnımı seveyim onunla konuşayım bir şeyler dinleteyim gibi şeyler yok bende de sadece bebeğimiz olacağı için çok mutluyum ama iletişime geçemedim hala kendisiyle çok garip geliyor karnımla konuşmak falan hareketleri güçlenip arttığında dışardan hissedilmeye başlayınca gelir belki o güncelleme

Bence sen gayet iyisin arkadaşım 1 ayda 5er kilo suan 7aylık 13kilo almış durumda
Banada dedi bu hızla devam edersen 20.haftadan sonra daha hızlı alınıyo doguma kadar bi 12 kg alırsın 18-20 kiloyla doguma girersin diye… eşim doktordan beter zaten doktor daha yumuşak konuştu yazık sinirim bozılmasın diyeeşim tam kaynana ya anası kılıklı annsjans

Ahahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar defi napalim canimiz cekiyo

Evet eşler zaten bir doktor kesiliyor hamileyken neden anlmadım benim eşim normal doğum yaparsın heralde falan demişti cok istiyorsan sen yap demiştim yani yazık onlarda kendilerini böyle tatmin ediyor galiba şuan kilo alan arkadaşıma eşi diyet uyguluyor o derece

H&M indirimi bildiren arkadaştan Allah razı olsun kızlar hem bebeğe hem ilk kızıma ufakta olsa bişeyler aldım cocuk ürünleri de iyiydi taytlar uyguna geliyor ben h&mim taytlarını seviyorum kız çocuk İçin tavsiye ederim

Eklentiler

• 0D5D241E-6517-4F96-9068-9A28FED552BB.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
Ne sinavlardan geciyo insan oglu dedigin gibi valla kendileri bilir benim gibi bir insani kaybeder o olur benim kiz kardesim yok oyle insanlarada bacim gozuyle bakiyorum o yuzdende oturuyorum boyle totomun ustune ben degilim ki cinsiyet belirleyen onu oraya koyan ne blim ya insanlar cok nankor Allah bilsin ne diyim

Eşimde beni şikaywt ediyor . Hepsi aynı. Geçen aşkım bebek poponamı kaydı oralarında sismis senin dedi. Ama altında kalmadım lafın

Asm den geldim de 63 kilo olup 9 kilo almisim ne guzel demiii .. bu hizla gidersem masallah bana artik bazi seylerden kesmem lazim doguramadan catlarim yoksa .. birde kalp sesimizi dinledk sol tarafimda hala anasi kurbann
Aha benden bi adet daha 6 kiloda beni topa tuttular taşladılar valla bugün hajajsjs oturdum ağladım sinirden
Eşimde beni şikaywt ediyor . Hepsi aynı. Geçen aşkım bebek poponamı kaydı oralarında sismis senin dedi. Ama altında kalmadım lafın
Ya niye bizim kocalar böyle ben anlamadım bazı kocalara bakıyorum resmen dut yemiş bülbül gibiler bizimkinin her seye lafı var ahhshsjs banada diyo yanakların cıkmıs anne moduna girmissin bu gidisle ben filinta gibi kalcam yanında valla sen bilirsin diyo bitane patlatcam ağzına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…