2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa ben 4 ayda 4 kilo almışım, doktor bana bir şey söylemedi 2 kilocuk fark var aramızda

Ahahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar defi napalim canimiz cekiyo
Ahahha şaka gibi ya aynı benimki işte resmen bütün kaçamaklarımı döktü ortayasinir oldum trip attım doktordan cıkınca ahsjsjjaja
Benımkıde bana uygulayacak artık herhalde zaten kötü beslendigimde diyodu askım kilo alcan düzgün beslen diye ohh şimdi tam eline fırsatta geçti

Doğumdan sonra görsünler bakalım bir de

Sende mi ben normalde zayif oldugumdan esim ses cikarmiyo hosuna gidiyo tam aksine senelerce kemik bi kadinlaydi simdi bıngıl bıngıl tık yok dogum yonunden ben kendim kendimi dusunuyorum artik

Ayy benimki evlenmeden önce sevgililik döneminde bacağıma laf etmişti yine böyle espirili. Onun anasından emdiği sütü burnundan getirdim, Bir hafta konuşmadım, beğenmiyorsan kapı orda git ince bacaklı birini bul kendine demiştim nasıl korkuttuysam şimdi asla bedenime bir şey söyleyemiyor, biliyorum çok fenayım

Kayınvalideme geçen yemeğe gittik salonda gelinlikli fotom asılı dügünden eşimle birlikte. Orda da cok zayıfım 51 kiloydum. Baktı ah kızım ne kadar zayıfmıssın dedi ben dumur oldum bi anda görümce girdi araya anne kız hamile ne bicim laf ettin suan anaa kaynanalık yaptı herhalde diyo bozuldum ama niyetikötü olmadığını bildiğim için bir şey demedim. Sadece gene veririm sorun yok dedim

Benım kilolar bacağa gitmiyor göbek,meme ve yüzüme gider birazda popoma. E göbek suan hamilelikten torpilli oldu o yüzden fazla kilo almıs gibi durmuyorum tek avantajım bu oldu…

Keşke senin gibi iştahım açık olsa da yesem ben hala -2deyim kilo alamadım burger yemeyi o kadar severdim ki bence canın cekiyorsa hafta bir de olsa ye canım doğumdan sonra zaten şakır şakır veriliyor kilolar emzirirken

Bende bi hısımla geldim ekmek arasi makarna yedim aman atın ölümü arpadan

Son düzenleme:
Allah razı olsun kuzu haftada 1 e doktorda izin verdi ahdjsjsjsj sen sanırım cok kusanlardandın. Yok öylede olmak istemezdim ya Allah güç versin

Bende bi hısımla geldim ekmek arasi makarna yedim aman atın ölümü arapadan
Allah seni napmasın askmskdks bende cıkar cıkmaz bi sandvic yedim ama cok actım kahvaltı yapmamıstım mecburen yedim şimdi diyete başladım

Ahahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar defi napalim canimiz cekiyo
Bende 2 cocukta 30la doguma girdim ama 5. Ayimdan sonra alirdim simde 5i doldurmadan 9 10 kilom taş .. 5. Aydan sonrada 30 alirsam yine 40 rekor

Ay benim ki de çok enteresan yemeyi çok severim ama hamilelikte midem küçülüyor sanki gariptir az yiyorum doyuyorum. Eskisi gibi değilim

Sende mi ben normalde zayif oldugumdan esim ses cikarmiyo hosuna gidiyo tam aksine senelerce kemik bi kadinlaydi simdi bıngıl bıngıl tık yok dogum yonunden ben kendim kendimi dusunuyorum artik
Bende normalde zayıfım kız. Kollarım bacaklarım incedir. Memem var allahtan yoksa hiç kadınsı gözükmezdim muhtemelen şimdide biraz yanaklarım cıktı göbegin zaten bahanesi belli malum yanı 6 kilo almıs gibi durmuyorum hala S bedenlere giriyorum… ama söylenilenler insanın moralini bozuyor malesef

İlk doğumda emzirme dönemi hızla kilo verdim 45 e kadar düştüm emzirme bitti takviyelerle kilo aldım bunda nasıl olcak bilmiyorum ama daha yeni diyet yaptım yani hamilelk öncesi almış başını gidiyordu 65 i geçmiştim ki boyum 1 60 frenledim 60la hamile kaldım şimdi de iştah yok sanki garip haller

Her yerime orantili aldim ben gozle gorulur belli oluyo arka arkadan ön önden ..bide şişeriz artik ne kadar yurusekte su icsekte cok şişiriyo ben basladim bile sabahlari ayakkabi cok sıkıyo mesela ayagimi hepsi kilo olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…