- 10 Temmuz 2016
- 676
- 529
- 103
Yaa ben 4 ayda 4 kilo almışım, doktor bana bir şey söylemediKızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırımMoralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedikendimi obez gibi hissettim bugün
Ahahha şaka gibi ya aynı benimki işte resmen bütün kaçamaklarımı döktü ortayaAhahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar definapalim canimiz cekiyo
Benımkıde bana uygulayacak artık herhalde zaten kötü beslendigimde diyodu askım kilo alcan düzgün beslen diye ohh şimdi tam eline fırsatta geçtiEvet eşler zaten bir doktor kesiliyor hamileyken neden anlmadım benim eşim normal doğum yaparsın heralde falan demişti cok istiyorsan sen yap demiştim yani yazık onlarda kendilerini böyle tatmin ediyor galibaşuan kilo alan arkadaşıma eşi diyet uyguluyor o derece
2 kilo cok şey değistiriyo keske bende 3-4 kilo almıs olsaydımYaa ben 4 ayda 4 kilo almışım, doktor bana bir şey söylemedi2 kilocuk fark var aramızda
Doğumdan sonra görsünler bakalım bir deAha benden bi adet daha6 kiloda beni topa tuttular taşladılar valla bugün hajajsjs oturdum ağladım sinirden
Ya niye bizim kocalar böyle ben anlamadımbazı kocalara bakıyorum resmen dut yemiş bülbül gibiler bizimkinin her seye lafı var ahhshsjs banada diyo yanakların cıkmıs anne moduna girmissin bu gidisle ben filinta gibi kalcam yanında valla sen bilirsin diyo bitane patlatcam ağzına
Sende miAha benden bi adet daha6 kiloda beni topa tuttular taşladılar valla bugün hajajsjs oturdum ağladım sinirden
Ya niye bizim kocalar böyle ben anlamadımbazı kocalara bakıyorum resmen dut yemiş bülbül gibiler bizimkinin her seye lafı var ahhshsjs banada diyo yanakların cıkmıs anne moduna girmissin bu gidisle ben filinta gibi kalcam yanında valla sen bilirsin diyo bitane patlatcam ağzına
Ayy benimki evlenmeden önce sevgililik döneminde bacağıma laf etmişti yine böyle espirili. Onun anasından emdiği sütü burnundan getirdim, Bir hafta konuşmadım, beğenmiyorsan kapı orda git ince bacaklı birini bul kendine demiştimAha benden bi adet daha6 kiloda beni topa tuttular taşladılar valla bugün hajajsjs oturdum ağladım sinirden
Benım kilolar bacağa gitmiyor göbek,meme ve yüzüme gider birazda popoma. E göbek suan hamilelikten torpilli olduAyy benimki evlenmeden önce sevgililik döneminde bacağıma laf etmişti yine böyle espirili. Onun anasından emdiği sütü burnundan getirdim, Bir hafta konuşmadım, beğenmiyorsan kapı orda git ince bacaklı birini bul kendine demiştimnasıl korkuttuysam şimdi asla bedenime bir şey söyleyemiyor, biliyorum çok fenayım
Keşke senin gibi iştahım açık olsa da yesem ben hala -2deyim kilo alamadım burger yemeyi o kadar severdim ki bence canın cekiyorsa hafta bir de olsa ye canım doğumdan sonra zaten şakır şakır veriliyor kilolar emzirirkenAhahha şaka gibi ya aynı benimki işte resmen bütün kaçamaklarımı döktü ortayasinir oldum trip attım doktordan cıkınca ahsjsjjaja
Benımkıde bana uygulayacak artık herhalde zaten kötü beslendigimde diyodu askım kilo alcan düzgün beslen diye ohh şimdi tam eline fırsatta geçti
Şanslısınız, dogumdan sonra veririz inşallah bi kilolarıBenım kilolar bacağa gitmiyor göbek,meme ve yüzüme gider birazda popoma. E göbek suan hamilelikten torpilli olduo yüzden fazla kilo almıs gibi durmuyorum tek avantajım bu oldu…
Bende bi hısımla geldim ekmek arasi makarna yedim aman atın ölümü arpadanKızlar korktuğum basıma geldi
Doktor cok hızlı gittin artık daha dengelş beslenmelisin makarna, pilav ,fast food ,hamur işi ve tatlı yok dedi.
4 ayda 6 kilo alarak zirveyi ben kucaklıyorum sanırımMoralim bozuldu agladım baya doktordan cıkınca. Ama şimdi daha iyiyim. Artık diyet şekilde beslenerek hamileliğimi sürdüreceğim.
Yazında bol bol yüzüp yürümeyi planlıyorım. Yürüyüşü şimdiden havalar güzel oldukça yapacağım tabi .
Kendı basıma yaptıgım beslenme düzeni işe yaramazsa diyetisyene yönlendirmem gerek dedikendimi obez gibi hissettim bugün
Allah razı olsun kuzu haftada 1 e doktorda izin verdi ahdjsjsjsjKeşke senin gibi iştahım açık olsa da yesem ben hala -2deyim kilo alamadım burger yemeyi o kadar severdim ki bence canın cekiyorsa hafta bir de olsa ye canım doğumdan sonra zaten şakır şakır veriliyor kilolar emzirirken
Allah seni napmasın askmskdks bende cıkar cıkmaz bi sandvic yedim ama cok actım kahvaltı yapmamıstım mecburen yedimBende bi hısımla geldim ekmek arasi makarna yedim aman atın ölümü arapadan
Bende 2 cocukta 30la doguma girdim ama 5. Ayimdan sonra alirdim simde 5i doldurmadan 9 10 kilom taş .. 5. Aydan sonrada 30 alirsam yine 40Ahahaa 2 hamileligimdede 30 30 aldim bundada istahim acik esim doktora sikayet etti benide cips yiyo hep diye doktorda yerken benide cagar definapalim canimiz cekiyo
Valla gunde 7 ögünüm var sabah 8de basliyorum iste gece 11 bucukta kapatiyorum napim midem kaziniyoAllah seni napmasın askmskdks bende cıkar cıkmaz bi sandvic yedim ama cok actım kahvaltı yapmamıstım mecburen yedimşimdi diyete başladım
Ay benim ki de çok enteresan yemeyi çok severim ama hamilelikte midem küçülüyor sanki gariptir az yiyorum doyuyorum. Eskisi gibi değilimKızlar korktuğum basıma geldi
Bende normalde zayıfım kız. Kollarım bacaklarım incedir. Memem var allahtan yoksa hiç kadınsı gözükmezdim muhtemelenSende miben normalde zayif oldugumdan esim ses cikarmiyo hosuna gidiyo tam aksine senelerce kemik bi kadinlaydi simdi bıngıl bıngıl tık yok dogum yonunden ben kendim kendimi dusunuyorum artik
Her yerime orantili aldim ben gozle gorulur belli oluyoBende normalde zayıfım kız. Kollarım bacaklarım incedir. Memem var allahtan yoksa hiç kadınsı gözükmezdim muhtemelenşimdide biraz yanaklarım cıktı göbegin zaten bahanesi belli malum yanı 6 kilo almıs gibi durmuyorum hala S bedenlere giriyorum… ama söylenilenler insanın moralini bozuyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?