2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet bana 12. haftada da baktı. sorun görmemişti. rahim ağzı da kapalı demişti. 16. haftada biraz riskli gördü ama çokta korkutmadı.

aa böyle artabiliyo muymuş. ben gebelik sürecinde giderek kısalıyodur giibi düşünmüştüm

Tup bebek surecini bilmiyorum ben :) genel süreci paylaştım, zaten bahsettiğiniz diger kontroller varsa gerek kalmamış olabilir
Ben onu söylemek istemiştim ama ben eksik anlattım siz kusuruma bakmayın tüp bebek süreci çok farklı spontan hamilelik gibi değil kızımda oğlumda tüp bebek o yüzden kızımda da 21. ya da 22. haftalarda ölçülmüştü tam hatırlamıyorum

Hayirlisiyla yazı görüp minnoslari kollarımıza sağlıkla alalım inşallah

C caglaus sanırım karından rahim ağzına bakabiliyorlar ultrasonla mesane doluyken ama pek güvenilir bir yöntem değilmiş. vajinal yoldan bakılması öneriliyor.

Transabdominal USG • Bu tekniğin güvenirliliği ve geçerliliği azdır – Serviksi görmek için mesane dolu olmalıdır. • Dolu mesane serviksi olduğundan daha uzun gösterir, • Funneling (hunileşme) var ise onu oblitere eder – Fetal kısımlar serviksin görülmesini engelleyebilir (özellikle 20. haftadan sonra) – Probın serviksten uzak olması görüntü kalitesini düşürür – Obesite ve manuel basınç görüntü kalitesini bozabilir

Pek bi şey anlamadım çok bilimsel olmuş. Ama açıklama için teşekkür ederim

Selam kizlar. Nasiliniz? Ben Sonunda evin tum isini hallettim pazar gunu tasiniyorum. Bi tek nakliye ayarlamak kaldi. Evi topladim zamana yaydigim icin sandiim kadar bitkin degilim. Cuma internet falan icin gidicem cumartesi temizlik yapacak ablalar gelicek pazar da artk tasincam. Ha bu hafta ha obur hafta derken ben nerdeyse 2 aydir doktora gitmiyorum. Ayin 24 une ayrintiliya girip sonrasinda kendi doktoruma gidicem insallah. Iki gundur cok siddetli hareket hissediorum canimi acitiyo yani midemin oralarda. Bu haftalarda normal mi bilemedim.

benim de ayakları aşağıda. aşağıdan tekme yemek tuhaf bir duygu. nahoş bir duygu. işleri halletmene sevindim, yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun. biz de ya doğumdan önce ya da doğumdan 2 ay sonra taşınıcaz inşallah.

Ikisi de cok zor olmaz mi. Ben smdi bile zirlaniyorum. Ozellikle bacak agrim yuzunden

Ikisi de cok zor olmaz mi. Ben smdi bile zirlaniyorum. Ozellikle bacak agrim yuzunden
Kızıma Ekim öncesinde açık kontenjanı olan kreş bulamadım taşınacağımız yerde. evi ayarlasan kreşi oluyor. kreşi bulsan evi dertoluyor. ikisini aynı anda bulmak deveye hendek atlatmaktan zor. bacak bel ağrısı, açık olayım direkt oturma kemiklerim ağrıyor. oturduğum yerden kalkamadığım topalladığım oluyor. çok ağrılı geçiyor bu hamilelik

İkidir doktor söyleyince acaba mı dedirtti. Ama içimi ferahlattınız her zamanki gibi teşekkür ediyorum
Benim görümcemin çocukları ikisi de sancısı ve açılma başlayınca makat pozisyonundan normal başağı pozisyona dönmüşler.. Ben de baya şaşırmıştım ilkini bilmiyorum da ikinci çocuğun doğumunda durumu bizzat duydum.. Bizim için çoookk erken bu pozisyon durumları:) içiniz rahat olsun inş

Benim de mideme mideme vuruyor baya hareketlendi normaldir sanırım

Benim de aynen oyle cok topalliyorum gecmiyo o agri

Bebekleri haraketlenenleri gördükçe özeniyorum gerçekten. Çok hafiften hissetmiştim 2 gün önce. Şimdi o da yok. Anlamıyorum niye ses seda yok ya da neden net değil tatlı bir şeyler de yiyorum ama hareketlenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…