2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olasılıkları düşünmek bizi gereksiz yere strese sokuyor. Odagini değiştirmeye calis sadece. Doktor kasılma demiş ama takiple önemli mi önemsiz mi olduğunu anlayacak bilgiler de vermiş. Yani yapabilecegin bseyler var, farkindalik mevcut. Yasina fazla takıyorsun bence, ben ilk hamileligime 35 yaş altında kaldım yine kasılma oldu yaşla bagdastirma demek istedigim. Kolay değil anlıyorum, hatta kayıpları olan 36 yasinda bir anne adayı olarak seni en iyi anlayanlara biriyim belki de emin ol. Güzel şeyler düşün, her şey zamanında güzel bu dönemin de tadini çıkar inşallah

Rekorla gelmişsin bu haftaya kadar ama rekorun bitecek, sen almasan da Bebek kilo alacak büyüdüğü için artık

Ah ah ben de keyifli keyifli geçiremiyorum bu hamileliğimi, ilk hamileliğimde 25 yaşındaydım, aşırı rahattım, keyifle bekledim.
Şimdi 37, her kontrol benim için büyük bir sınav gibi. Bazen karbonhidratı kaçırıyorum, şeker çıktı mı acaba, kasılmamı var vs vs

İnşallah şu detaylı ultrason güzel geçer de biraz rahat ederim.

Kasılmalarda şeyi hatırlıyorum, göbek yumuşak olmuyor, kasılıyor, sert oluyor. Korkarsanız ya hissetmiyor muyum diye dokunup yumuşaklığına bakabilirsiniz.

Benimkinede nazar ettim heralde bebem bi durdu o durus dün cok yorulmustum sadece az once hareket etti 1 defa o kadar hala ses seda yok dunden beri acaba bisey mi oldu diye aklim hep onda
Benimki canı isterse oynuyor artık anladım ben. İşlerine akıl sır ermez bebeişlerin. Hemen kötü düşünme.

Benimki canı isterse oynuyor artık anladım ben. İşlerine akıl sır ermez bebeişlerin. Hemen kötü düşünme.
Dun cok yordum kendimi cocuklarin bazasini birde dolabinin yerlerini degistim o yuzden kotu dusunuyodum sukur 1 2 saattir hareketli .. aynen canlari isterse oynuyolar cok fenalar olan bize oluyo

Dun cok yordum kendimi cocuklarin bazasini birde dolabinin yerlerini degistim o yuzden kotu dusunuyodum sukur 1 2 saattir hareketli .. aynen canlari isterse oynuyolar cok fenalar olan bize oluyo
Aman dikkat et ya. Ben hiç bi şeyi ellemşuorum gerçekten eşim yapıyor sağolsun. Yorulursam Bi bahar temizliğinde yorulacağım onda da kaynanam yardım edecek inşallah.

Aman dikkat et ya. Ben hiç bi şeyi ellemşuorum gerçekten eşim yapıyor sağolsun. Yorulursam Bi bahar temizliğinde yorulacağım onda da kaynanam yardım edecek inşallah.
Ya benimki nazlaniyo gelip basima hasta yatiyo o yuzden hic gel demem kaynanaya.. annemede anca oructan sonra gel dicem yardima esimin saatleri uymuyo bende aklima koymayim yeterki kizdi dun birsuru haftasonu yapardik diye ne bilim bidha ellemem

Ya benimki nazlaniyo gelip basima hasta yatiyo o yuzden hic gel demem kaynanaya.. annemede anca oructan sonra gel dicem yardima esimin saatleri uymuyo bende aklima koymayim yeterki kizdi dun birsuru haftasonu yapardik diye ne bilim bidha ellemem
Elleme tabi kalsın hiç Bi şeyden önemli değil. Benim eşimde kızıyor Bi tın konuşur şuram ağrıyor dersen o yüzden hiiiiiiiiç ellemem kaynanam hareketli maşallah Benim ya temizlik hastası gelsin kendi kırklar evimi kendi evi gibi

Ya arkadaşlar hareketlerini hissediyorum falan diyosunuz ya Nasıl bisey hissediyosunuz. Benim midemin altından sanki kanat cirpiliyomus gibi bi his vuruyo o kadar sanki. Bebeğin yerini falan hissedemiyorum doktorun dediği kadar biliyorum. Ayakları aşağıda ama kasiklarimda bisey hissetmiyorum ben

Benim kendi doktorum yapiyor yda center çukurambarda ismi doç dr ümit korucuoğlu asla net olmayan bisey hakkinda yorum yapmaz kendisi ve hacetettepe ingilizce tip mezunu ankaranin en iyi doktorlarından biridir.tavsiye ederim
Benimde lazer yaptirdigim yerimde tüy cikti bi de göbegim tüylendi zaten

Amaaan artık saldım çayıra

Ben göbek deliğinden 2 ya da 3 parmak aşağıda ya da kasık bölgesinde hissediyorum. Bildiğin güb diye tekme atıyor. Derinden gelen bir şey. Nasıl tarif edeceğimi bulamadım.

Ben göbek deliğinden 2 ya da 3 parmak aşağıda ya da kasık bölgesinde hissediyorum. Bildiğin güb diye tekme atıyor. Derinden gelen bir şey. Nasıl tarif edeceğimi bulamadım.
Benim mide tarafımda kafası olduğuna göre ben hissettiğim şey başka bisey o zaman. Baya da hissediyorum halbuki kafasiyla yada elleriyle yapiyo olabilir mi? Çünkü daha önce bilmediğim bi his yaşıyorum.ne zaman hissedicem acaba

Çok teşekkür ederim canım. Seninle ilgili güzel duygularım var bu defa herşey istediğinden çok daha iyi olacak
Ya işde benim kaç gündür birkaç saat sert oluyordu hatta bebeğin tüm vücudunu hissediyordum birazda baş ağrısı oldu ondan korkup kontrol sürem bitmeden gittim şimdi kontrol edicem bakalım ne yaptığımda ne zaman ne kadar oluyor inşallah geçici önemsiz birşeydir sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza
Kız hep aynı yerde durmuyorki bunlar dönüyor ayaklar kafa yer değiştiriyor alt üst oluyor ön arka dönüyor o dönmeker ve hıçkırıklar daha çok hissediliyor şuan zaten şuan ayağı kolu dışardan hissedilmez ve rahim daha yeni göbek deliğimize yaklaştı öyle düşün. Sen içeriden hissedersin daha çok ama çok hareketli anında elini karnına koyduğunda o vuruş gibi hareketi de hissedersin. Ayakla tekmesi daha minik çok hassas olanlar daha iyi hissediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…