Valla bende öyleydim ilk defa yaşıyorum. Hatta ilk hissediyorum dediğim bağırsak hareketi çıktı. Çok üzülmüştüm. Ama şunu öğrendim gerçekten farklıymış bağırsak hareketleri ile bebek hareketleri. 20+0 da net hissettim ben. Hatta burda baya debelendim neden hissetmiyorum diye. Azcık zaman tanımak gerekiyormuş bebişlere ❤Benim mide tarafımda kafası olduğuna göre ben hissettiğim şey başka bisey o zaman. Baya da hissediyorum halbukikafasiyla yada elleriyle yapiyo olabilir mi? Çünkü daha önce bilmediğim bi his yaşıyorum.ne zaman hissedicem acaba
Neeee kayınvalidesi emzirince mutlu mu olmuş? Pardon da neden? Ay bu kadar saçma bir şey duymadım. Emzik alacak paraları yokmuş da kayınvalidedi mrmintoları feda mı etmiş ne olmuş da sevinmişBence de net şekilde katılıyorum. Sustum noldu saygısız oldum yılda 2 3 kere toplasan gidiyorum yemeklerini yedim diye bana hizmet ediyor oldu benim gelinlik anlayışımi anlamamış örf adet bilmez oldumBundan sonra bam bam bammmm doğum öncesi iyi oldu vallahi sınırlarıma saygı duyacak. Bebeğimi emzirdi onu bile şimdi söyledim diyor ki ben tiksinc bı kadın miyim benim k.v de de yaptı mutlu oldum filan sanki aynı nesiliz sanki ben onun adetleri ile büyüdüm bla bla blaaaa..
Ben biooil kullanıyorum. İlk hamileliğimde de aynısını kullanmıştım. Ama genel olarak herhangi bir şekilde nemlendirmek yeter. Zeytinyağı sürenler var ama tüyleri besliyor, kakao yağı da derinin rengini koyulaştırıyor diyorlar. Bebek yağı iş görür bence.çatlak kremi ne kullanıyorsunuz kızlar? ben bebek yağı sürüyorum şimdilik. Gerçi naparsan yap gene de çatlıyor diyorlar ama yine de bi umut :)
Seneye de bebekle zor oluyor, düzeni bozulunca huursuz oluyor gelemem dersinAynen bu şekilde eşime söyledim. Benimle plan yapan kim, eşime söylüyorlar. Bir kere eş ailesiyle tatile gittik, burnumdan geldi. İki senedir bahane uydurup gitmiyorum. Sorun şu ki bu durumu her sene yasicam gibi
Gobegimin hemen altinda pit pit vuruyo bazen akli gelince sert vuruyo ama cok nadir baloncuk diyor ya bazilari oyle bisey bazen oyle guclu vuruyo ki rahmime sanki vajinadan geliyor gibi hareket birde bagirsakta gaz dolasirken yaptigi ani hareketler var ya ona benziyor kasiklarimda ve gobek altimda hissediyorum sertligini ne tarafimda oldugunu elimi degdigimde baya hissediyorum.. disaridan goruncek kadar degil henuz bizde 19+0 olduk biraz daha gucunu artirdi bakalim seninde hissetmen lazim gaz ile falan diye mi durmuyosun uzerinde cinsiyeti ne birde bebegininYa arkadaşlar hareketlerini hissediyorum falan diyosunuz ya Nasıl bisey hissediyosunuz. Benim midemin altından sanki kanat cirpiliyomus gibi bi his vuruyo o kadar sanki. Bebeğin yerini falan hissedemiyorum doktorun dediği kadar biliyorum. Ayakları aşağıda ama kasiklarimda bisey hissetmiyorum ben
Bende anama cekmeyeydim iyiydi 30 kilo fazlalikla girdim dogumlara sislik bebegin suyu esi bebek 10 kilo oyle gidiyordu abartisiz .. kaliyodu 20 kilo onuda azar azar emzirerek 6 7 aya kalmiyo veriyorum bunda nolcak bakalim simdiden 10 kilo cepteEğer anacığıma çektiysem süper olur7-8 kilo aldı 3.5 kilosu kardeşimdi Allahım nasip et
Demi onceden ultrason mu varmis nere denk gelirse dogum yapiyolarmis benim kaynana esimi hastanenin wcsinde dogurmus iyiki deligine dusmemis canim herifim ❤Kafa dağıtmaya ihtiyacım var, bebek alışverişi, doğum hazırlığı gibi torpikler varsa forumda oraya bakayım diyorum.
Eskiden bu kadar çok kontrol mü varmış, annecim ben doğunca öğrenmiş kız bebek olduğumu :))
Cinsiyetimiz erkek. Ya aslında ufak dokunma gibi şeyler hissediyorum sanki ama asla emin olamıyorum. En son doktora gittiğimde arkası dönüktü sırtını gördüm sadece acaba ondan mi hissetmiyorum. Ama bu midemin altındaki his o kadar çok oluyo ki o zannettim aslında.ama çok yukarda bebek için henüz. Bizde 19+3u3ugaliba.uzmarim hissedebilirim insan korkuyo. Bide herkes duyuyo hissediyo ben neden hissedemiyorumGobegimin hemen altinda pit pit vuruyo bazen akli gelince sert vuruyo ama cok nadir baloncuk diyor ya bazilari oyle bisey bazen oyle guclu vuruyo ki rahmime sanki vajinadan geliyor gibi hareket birde bagirsakta gaz dolasirken yaptigi ani hareketler var ya ona benziyor kasiklarimda ve gobek altimda hissediyorum sertligini ne tarafimda oldugunu elimi degdigimde baya hissediyorum.. disaridan goruncek kadar degil henuz bizde 19+0 olduk biraz daha gucunu artirdi bakalim seninde hissetmen lazim gaz ile falan diye mi durmuyosun uzerinde cinsiyeti ne birde bebeginin
Aslinda belli olmaz bugun hemsire el doppleri ile dinledi kalbini. Gobek deliginin sag yanindan 3 parmak yukardan bakti baya yukarda yani benceCinsiyetimiz erkek. Ya aslında ufak dokunma gibi şeyler hissediyorum sanki ama asla emin olamıyorum. En son doktora gittiğimde arkası dönüktü sırtını gördüm sadece acaba ondan mi hissetmiyorum. Ama bu midemin altındaki his o kadar çok oluyo ki o zannettim aslında.ama çok yukarda bebek için henüz. Bizde 19+3u3ugaliba.uzmarim hissedebilirim insan korkuyo. Bide herkes duyuyo hissediyo ben neden hissedemiyorum
Uyuyordur canım merak etme iyidir beben inşallahBenimkinede nazar ettim heralde bebem bi durdu o durus dün cok yorulmustum sadece az once hareket etti 1 defa o kadar hala ses seda yok dunden beri acaba bisey mi oldu diye aklim hep onda
Bende dün çok yordum kendimi temizlik yaptım kızım yerde bir toz bulsa ben namaza başladığımda koşaa koşa getiriyor al al diyor özellikle namazda yapıyor o yüzden baya yoruldum evde büyük oğlumda maşallah her dakika vurup durdu dur demek istedi galiba yoruluyor minnakimDun cok yordum kendimi cocuklarin bazasini birde dolabinin yerlerini degistim o yuzden kotu dusunuyodum sukur 1 2 saattir hareketli .. aynen canlari isterse oynuyolar cok fenalar olan bize oluyo
Her bebek her bunye bir olmuyor belkide o hissettigin midenin altindaki bebeginin hareketi ben ilk oglumda daha guclu ve daha erken hissetmistim bunda gec ve ciliz cani icinde olsunda illaki hareket eder ne uyuyabilirsin ne oturur yatarsin hareketten icin ferah olsunCinsiyetimiz erkek. Ya aslında ufak dokunma gibi şeyler hissediyorum sanki ama asla emin olamıyorum. En son doktora gittiğimde arkası dönüktü sırtını gördüm sadece acaba ondan mi hissetmiyorum. Ama bu midemin altındaki his o kadar çok oluyo ki o zannettim aslında.ama çok yukarda bebek için henüz. Bizde 19+3u3ugaliba.uzmarim hissedebilirim insan korkuyo. Bide herkes duyuyo hissediyo ben neden hissedemiyorum
Bende cok salmistim kendimi uzun zmandir benimde kiz pek dillidir alir gelir buranin hali ne, hic mi gormedin buralari neler duyarim neler lqf duymaktansa kalkar yaparim isimiBende dün çok yordum kendimi temizlik yaptım kızım yerde bir toz bulsa ben namaza başladığımda koşaa koşa getiriyor al al diyor özellikle namazda yapıyor o yüzden baya yoruldum evde büyük oğlumda maşallah her dakika vurup durdu dur demek istedi galiba yoruluyor minnakim
Benim kız birde arayıp buluyor bulamazsa elbiselerin üzerindeki tuylenmeleri koparıp getiriyor yeni yeni dilleniyor erkenci bıdıgımm kuşummBende cok salmistim kendimi uzun zmandir benimde kiz pek dillidir alir gelir buranin hali ne, hic mi gormedin buralari neler duyarim neler lqf duymaktansa kalkar yaparim isimi
Kizlar bende berbat bi aliskanlik kaldi mide bulantilari sonrasi 7 24 sakiz cigniyorum.. biraz almayim hemen sanki midem bulancak gibi hissdiyorum nasil birakcam ben bunu sigarayi gecti cenem agridi ya iyice.. birde her dis fircalamamda fena kan geliyor dis etlerim sisti nasil olcak boyle simdiden dökülüyorum
He valla ya birakmam lazim ama olmaz boyle surekli surekliahahaah ben de önceden sigara gibi sakız hastası idim hamile olunca ağzıma alasım gelmedi. Hamilelik işte ne getireceği ne götüreceği belli değil. Ana olmak zor arkadaş.
Bak o kötüHe valla ya birakmam lazim ama olmaz boyle surekli surekliaciktiriyoda isin kotu tarafi
Şekerine felan dikkat et canım sağlıklı doğsunlarda Kilo felan verilir Allahın izniyleBende anama cekmeyeydim iyiydi 30 kilo fazlalikla girdim dogumlara sislik bebegin suyu esi bebek 10 kilo oyle gidiyordu abartisiz .. kaliyodu 20 kilo onuda azar azar emzirerek 6 7 aya kalmiyo veriyorum bunda nolcak bakalim simdiden 10 kilo cepte
Hahaha sakızı çok çiğneyenin çocuğu çok konuşkan olurmuşKizlar bende berbat bi aliskanlik kaldi mide bulantilari sonrasi 7 24 sakiz cigniyorum.. biraz almayim hemen sanki midem bulancak gibi hissdiyorum nasil birakcam ben bunu sigarayi gecti cenem agridi ya iyice.. birde her dis fircalamamda fena kan geliyor dis etlerim sisti nasil olcak boyle simdiden dökülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?