- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- 133
Bende kiz hissediyodum bu bebekte tutmadi malesef diger 2 cocugumu bildim bunda bilemedimYaaa üzmesin o kadar güzel ki koca gobuslu olmak bide hareketlerini hissetmek insan en çok onu özlüyor kıpır kıpır
Aklımda kuzucum çok sağol bakalım neler olacak meraktayim kız hissediyorum demeye korkuyorum- Janna - anladı beni hahahah
O değil de giriyorum nefis yemek tariflerine orda ne güzel yemekler çıkıyor şimdi Antep de ne güzel yemekler vardır oy oyAy kıskandımantepteyz kış bu sene 15 ay gibi geldi bana ben böreğe çok düşkünüm ya hiç hayır diyemediğim tek şeydir
Ikrayla janna kiz dedi banada ikraya inanmadim ama janna ilk keseye gore erkek demisti ordan yirttiİkra meyra da kıza benzetti kuzucum sende kız demiştn
Hahaha bende oğluma hep kız dedim erkek çıktıBende kiz hissediyodum bu bebekte tutmadi malesef diger 2 cocugumu bildim bunda bilemedim
Amann sağlıklı olsun da hiç fark etmezIkrayla janna kiz dedi banada ikraya inanmadim ama janna ilk keseye gore erkek demisti ordan yirtti
Yaz mutlaka ogrenince aynen onemli olan saglik hayirlisi neyse o olsun cinsiyet bi merak isteHahaha bende oğluma hep kız dedim erkek çıktıondan buna kız demeue korkuyorum
Amann sağlıklı olsun da hiç fark etmez
Tersi cıkcak diye dimi adjsjskjakYaaa üzmesin o kadar güzel ki koca gobuslu olmak bide hareketlerini hissetmek insan en çok onu özlüyor kıpır kıpır
Aklımda kuzucum çok sağol bakalım neler olacak meraktayim kız hissediyorum demeye korkuyorum- Janna - anladı beni hahahah
Ayyy hadi inşallah bide kızı tattırsın rabbimİkra meyra da kıza benzetti kuzucum sende kız demiştn
Kız yalancı ben senın nubuna erkek dedim onu niye söylemiyonIkrayla janna kiz dedi banada ikraya inanmadim ama janna ilk keseye gore erkek demisti ordan yirtti
Aynen öyle canim her ayın bir merakı güzelliği oluyor iste yoksa 9 ay nasıl geçecekYaz mutlaka ogrenince aynen onemli olan saglik hayirlisi neyse o olsun cinsiyet bi merak iste
Ben de hic almadim. Ilk gebelikte 7. Aydan sonra almaya baslamistim. Gobegim buyuyo ama kilo yok. Ilkinde cok dikkatliydim bunda dikkat de etmiorum ne gorsem yiyotum homini girtlakkuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Ahaha aynennn tersi çıkacak diye kime ne desem tersi çıktıTersi cıkcak diye dimi adjsjskjak
Ayyy hadi inşallah bide kızı tattırsın rabbim
Ihlamur için, taze zencefil rendeleyip balla karıştırın sabah-akşam 1 çay kaşığı yiyin. ama zencefili abartmayın.Kızlar, boğaz ağrısı yaşıyorum sizce ne yapmalıyım?
Demek ki her yöntemin bir yanıltma payı var minnosumAna kız dur dayanamadım bidaha baktım 11+3 ultrasınuna senınkı harbiden kız nubuymus ahjdjsjsj kız demisim zaten-- Blabla --
Yada nub sandıgımız sey direk pipisiydi. Ultrason fıtosuna tekrar baktımda görüntü kalitesi cok düsük yanılma payı olması cok normalDemek ki her yöntemin bir yanıltma payı var minnosum
6 kilo alarak doğranmaktan kıl payı kurtuldumm galiba12 kilo almış biri olarak şu 0-5 kg arası akanları hatta almayanları doğrayasım var
Neyse tamam kıskanmıyorum.
Bende dondurma , vs yemedim degil bugünün günahıda camlıca portakal ve küçük kek
Elimde olsa herseyi yerim. Midem büyümüş doymuyorum bir türlü
Bu arada kan sulandırıcı iğnelerimi eczabeden az önce aldım hiç para vermedim. Bence doktorunuzla konuşun venöz yetmezlik mi yazıyor raporda bir bakın
Ayy benimde annem herşeye karışır kızar durur lohusaligimi zehir ederBen de çok ağladımLohusalığı bildiğim için bi annem olcak k valide filan istemiyorum söyledim kendisine sen sonra gel diye 2 tarafla da ayrı şehirlerdeyiz biz k valide daha yakın tabi ama asla yanımda istemiyorum ayyyy yok süt gelmiyor mu unutmamış mesela ben unuttum o unutmaz bir göğsümden daha çok emzirdim biri küçük kaldı doktora sordun mu iki göğsünden de emzir filan sanane ya ben çok irite oluyorum. Sonra bizim gelin kocaman olmuş doğum sonrası odada ya beni hep gördü çok kötü hissettim onun görmesini istemezdim. Baya zor bı zamanlardı. Şimdi kafa dank ediyor da sınırlarımi korumaaya başladım.
Ben hiç almamıştım en sonki kontrole gittiğimde sormuştum. Almamak çok önemli değil ama alınması gerekir anneyi zayıf düşürür biz kilo alınmasından yanayız falan demişti. 1 ay oldu gideli doktora bende sadece 2 kilo aldım hamile kaldığımdan bu yana. Kilo almak beni korkutuyor. Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum.kuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Aynen öyle en güzeli vallahiAnnemde 40 yasinda torun sahibi oldu hem bana hem anneme erken oldu aynen ya simdi sagligim sihhatim yerindeyken 1 tane daha yapalim dedik sonra ugrasamam coluk cocukla 30umdan sonra sira bende gezip tozar yasarimoglum askere giderken nasip olursa 40 yasinda olucam ben 19 yasimda severek evlendim ama onlar ne zman isterse o zman evlensinler
Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
İçin rahat olsun, pazartesi 5 dakika asm de yaptırmak bence. Ben sabah hemen yaptırdım:)1 haftayi gecti onada canim ya yok 2 gundur var dun 1 defa bugun 1 defa geldi normal akintim var hergun ama azar azar sut beyazi derler ya oyle bu dediklerim yogun geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?