2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kiz hissediyodum bu bebekte tutmadi malesef diger 2 cocugumu bildim bunda bilemedim

Ay kıskandım antepteyz kış bu sene 15 ay gibi geldi bana ben böreğe çok düşkünüm ya hiç hayır diyemediğim tek şeydir
O değil de giriyorum nefis yemek tariflerine orda ne güzel yemekler çıkıyor şimdi Antep de ne güzel yemekler vardır oy oy

Bende kiz hissediyodum bu bebekte tutmadi malesef diger 2 cocugumu bildim bunda bilemedim
Hahaha bende oğluma hep kız dedim erkek çıktı ondan buna kız demeue korkuyorum
Ikrayla janna kiz dedi banada ikraya inanmadim ama janna ilk keseye gore erkek demisti ordan yirtti
Amann sağlıklı olsun da hiç fark etmez

Tersi cıkcak diye dimi adjsjskjak
İkra meyra da kıza benzetti kuzucum sende kız demiştn
Ayyy hadi inşallah bide kızı tattırsın rabbim

Ben de hic almadim. Ilk gebelikte 7. Aydan sonra almaya baslamistim. Gobegim buyuyo ama kilo yok. Ilkinde cok dikkatliydim bunda dikkat de etmiorum ne gorsem yiyotum homini girtlak allah sonumu hayir etsin. Doktor dun kiloyla ilgili bisey demedi. Ilkinde de almadigima bisey dememisti. Hic almadan doguranlar da var bebek kilo aliyo illa ki seninkiyle orantili degil

12 kilo almış biri olarak şu 0-5 kg arası akanları hatta almayanları doğrayasım var

Neyse tamam kıskanmıyorum.

Bende dondurma , vs yemedim degil bugünün günahıda camlıca portakal ve küçük kek

Elimde olsa herseyi yerim. Midem büyümüş doymuyorum bir türlü

Bu arada kan sulandırıcı iğnelerimi eczabeden az önce aldım hiç para vermedim. Bence doktorunuzla konuşun venöz yetmezlik mi yazıyor raporda bir bakın

Demek ki her yöntemin bir yanıltma payı var minnosum
Yada nub sandıgımız sey direk pipisiydi. Ultrason fıtosuna tekrar baktımda görüntü kalitesi cok düsük yanılma payı olması cok normal doğru acıyla %95 tutuyor nub cunku ama açının ve atılan fotoğrafın tam olması lazım diğer türlü yanıltıyor evet

6 kilo alarak doğranmaktan kıl payı kurtuldumm galiba

Ayy benimde annem herşeye karışır kızar durur lohusaligimi zehir eder beni strese sokar bir damla sütüm gelmedi kızımin erken doğumunun üzerine annemin kaprisleri laf sokmaları artık kriz geçiriyordum kayınvalidem karismaz yardım eder bebeğe bakar yemek yapar bana kahve bile yapar temizlik yapar bende anneme gelme dedim kayınvalideme gel dedim

Ben hiç almamıştım en sonki kontrole gittiğimde sormuştum. Almamak çok önemli değil ama alınması gerekir anneyi zayıf düşürür biz kilo alınmasından yanayız falan demişti. 1 ay oldu gideli doktora bende sadece 2 kilo aldım hamile kaldığımdan bu yana. Kilo almak beni korkutuyor. Psikolojik olarak iyi hissetmiyorum.

Aynen öyle en güzeli vallahi

Kızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz

Kahveyi çok tuketme cnm hem kafein var hem tansiyon ozellikle yaza doğru daha kolay yükselir, kahve de destek atmasın:)

1 haftayi gecti onada canim ya yok 2 gundur var dun 1 defa bugun 1 defa geldi normal akintim var hergun ama azar azar sut beyazi derler ya oyle bu dediklerim yogun geldi
İçin rahat olsun, pazartesi 5 dakika asm de yaptırmak bence. Ben sabah hemen yaptırdım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…