Video çektirmedi bana gıcık adam çok sinir oldum onun verdiği görüntüye muhtaç kalıyoruz nasıl çekerse artikYada nub sandıgımız sey direk pipisiydi. Ultrason fıtosuna tekrar baktımda görüntü kalitesi cok düsük yanılma payı olması cok normaldoğru acıyla %95 tutuyor nub cunku ama açının ve atılan fotoğrafın tam olması lazım diğer türlü yanıltıyor evet
Bende öğretmenim hocam mobing uyguluyor resmen haddini bilsin ifadelerinden rahatsız olduğunuzu dile getirin yoksa şikayet edin hocam hoş bir uslüp değil terbiyessizlik etti. Bir de müdür olmuş makama yazık.Galiba öyle bi beklentiye girmiş bu 2 oluyo şahsıma yaptığı şikayet mi etsem diye düşünüyorum artık cimere falan
Kiz anaaa dün ankarada bir kar firtinasi vardi anlatamam goz gözü görmüyordu birde ye ekşiyi cikar ayşeyi diyen kimse yalanci o ben asla tatli yiyemiyorum ya ver ekşiyi ver ekşiyi limon doğurcam ben bu gidişleKızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Canim ben yeni atlattim sicak suya limon sık 1 ç.k. bal azcik karabiber tirnak kadar zencefil koy ama zencefili günde bir kez tüketebilirsinKızlar, boğaz ağrısı yaşıyorum sizce ne yapmalıyım?
Bana da para almadilar o parali alan arkadaşin raporunda mi bi degisiklik var acaba12 kilo almış biri olarak şu 0-5 kg arası akanları hatta almayanları doğrayasım var
Neyse tamam kıskanmıyorum.
Bende dondurma , vs yemedim degil bugünün günahıda camlıca portakal ve küçük kek
Elimde olsa herseyi yerim. Midem büyümüş doymuyorum bir türlü
Bu arada kan sulandırıcı iğnelerimi eczabeden az önce aldım hiç para vermedim. Bence doktorunuzla konuşun venöz yetmezlik mi yazıyor raporda bir bakın
Ahah canim bisey olmaz alma bosver ben 12 kilo verdim sordum bebek kilosu iyi senin tahlillerin iyi sorun yok dedi bu haftalardan sonra hiźla alcaz zatenkuzular bir de linç yemek istemediğim bi konu daha var ama :/bana kızmayın olur mu ben hala 0 kg almış durumdayım bikaç yerde okuduğuma göre 5 kg 20. haftaya kadar alınması gereken alt sınır diye gösteriyo .. sizce normal mi ben daha kontrole de gidemedim kilo almayıp doktoru ile bu konuyu konuşan ve her şey normal olan var dimi aranızda :/
Ahah bende hergun cikolata ve kahvem var icmeden duramiyorum heledw cikolataAhhsjsjs cok masummm. Ben dün kek yedim ondan önceki gün helva kavurdum dondurmayla yedim. Bugün frappucino iciyorumhergünümde tatlı var maşallah burda ısındı havalar izmir burasıı
Canim naptın çiktınmiBugün ayrıntılı ultrasonumuz var. Çok heyecanlıyım.En son 3 hafta önce görmüştüm kızçemi.
Ayyy hayatımda en korktuğum şey böcek ve hamam böceği burda anlatıp da huylandırmayim siziKizlar yaklaşik bir saat önce mutfak toplarken lavabonun altindan işaret parmagimin yarisi kadar bir hamam böcegi düştü nöbet geçirdim korkudan en çok korktugum ve igrendigim şeydir o kirkuyla bastim sinek ilacini ama asla ölmüyor dev gibi aglama krizine girdim o korkuyla eşimi aradim ta dükkandan kalkip geldi yazik ömrümden ömür götürdün nasil korktum diyor Allah rizasi için soyleyin ben bunlari görmek istemiyorum ilac firmasi tüm apartman ilaclanmasi gerek dairelerle diyor apartmandaki uyuzlar kabul etmiyor napacagim ben surekli cikmaz tek tük ama dev gibi olurlar gecen yıl hiç yoktu çok sevinmiştim ya binada eski degil yani 7 8 yıllık bina en üst katta oturuyorum yani insan bi üşenir 3. Kata cikmaya bizim cephede herkeste var neden kabul etmiyorlar anlamiyorum saatlerce agladim elim yüzüm şişti oglum korkmuştur yazik karnimda napacagim ben ya çok moralim bozuk
Ne bilim ben kese nub anlamam once erkek dedin ya onu diyom iste bendeKız yalancı ben senın nubuna erkek dedim onu niye söylemiyonkeseye göre cinsiyetin tutma ihtimli asıırı düsük
Oy ben olem 4 hafta 6 gun sonra gorucem bebemiiBugün ayrıntılı ultrasonumuz var. Çok heyecanlıyım.En son 3 hafta önce görmüştüm kızçemi.
Ağlaya ağlayaKızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Benim evdede vardi gece birden onume cikardi benim icin buyuk kucuk fark etmiyor her turlu bocegi gorunce kendimden gecerim birde yumurtluyorlar kendileri yetmez gibi veletleride gelirdi eve ne ilaclar sıktım binada bayanlarla toplanip gorustuk bendede var diyenler olunca ilaclandi bodrum kat ozellikle bidha olmadiKizlar yaklaşik bir saat önce mutfak toplarken lavabonun altindan işaret parmagimin yarisi kadar bir hamam böcegi düştü nöbet geçirdim korkudan en çok korktugum ve igrendigim şeydir o kirkuyla bastim sinek ilacini ama asla ölmüyor dev gibi aglama krizine girdim o korkuyla eşimi aradim ta dükkandan kalkip geldi yazik ömrümden ömür götürdün nasil korktum diyor Allah rizasi için soyleyin ben bunlari görmek istemiyorum ilac firmasi tüm apartman ilaclanmasi gerek dairelerle diyor apartmandaki uyuzlar kabul etmiyor napacagim ben surekli cikmaz tek tük ama dev gibi olurlar gecen yıl hiç yoktu çok sevinmiştim ya binada eski degil yani 7 8 yıllık bina en üst katta oturuyorum yani insan bi üşenir 3. Kata cikmaya bizim cephede herkeste var neden kabul etmiyorlar anlamiyorum saatlerce agladim elim yüzüm şişti oglum korkmuştur yazik karnimda napacagim ben ya çok moralim bozuk
ah seni öyle iyi anlıyorum ki. ben de taşınıcam ama bir yandan da evden hamam böceği çıkmıyor her yıl ilaçlanıyor diye çıkmak istemiyorum. yoksa burda bir sürü hamam böceği var. hele bir de buradakiler uçuyor. önceki evimizde sinekliksiz camı açık bırakmıştık da girmişti günlerce ağladım uyuyamadım. sonra ilaçlama şirketi çağırdım. ilaçlatınca, gelebilecekleri delikleri kapayınca kurtulabiliyorsun. resmen korkulu rüyam. okuyunca bile huylandım. Allah yardımcın olsun.Kizlar yaklaşik bir saat önce mutfak toplarken lavabonun altindan işaret parmagimin yarisi kadar bir hamam böcegi düştü nöbet geçirdim korkudan en çok korktugum ve igrendigim şeydir o kirkuyla bastim sinek ilacini ama asla ölmüyor dev gibi aglama krizine girdim o korkuyla eşimi aradim ta dükkandan kalkip geldi yazik ömrümden ömür götürdün nasil korktum diyor Allah rizasi için soyleyin ben bunlari görmek istemiyorum ilac firmasi tüm apartman ilaclanmasi gerek dairelerle diyor apartmandaki uyuzlar kabul etmiyor napacagim ben surekli cikmaz tek tük ama dev gibi olurlar gecen yıl hiç yoktu çok sevinmiştim ya binada eski degil yani 7 8 yıllık bina en üst katta oturuyorum yani insan bi üşenir 3. Kata cikmaya bizim cephede herkeste var neden kabul etmiyorlar anlamiyorum saatlerce agladim elim yüzüm şişti oglum korkmuştur yazik karnimda napacagim ben ya çok moralim bozuk
Cok tüketmiyorum kuzum arada bi bardak türk kahvem var o da hergün olmuyor bile. Bu ictigim süt bazlı zaten cok az kahve var icindeKahveyi çok tuketme cnm hem kafein var hem tansiyon ozellikle yaza doğru daha kolay yükselir, kahve de destek atmasın:)
İçin rahat olsun, pazartesi 5 dakika asm de yaptırmak bence. Ben sabah hemen yaptırdım:)
Ayyy linkle beniAğlaya ağlayabal ile pekmez ile birkaç sağlıklı tarifim var onları linkleyeyim size. Yaz için de dondurma tarifim
Benim doktorum gebelikte biraz düşük olması normal, asıl yüksek olması tehlikeli diyor.Benim tansiyon hep 10 . 7 cikiyo bi sorun olmadi simdiye kadar oncekilerde hep 12.9 mus benimde niye dusuk diye bana soruyodu
Yardım edecek birileri var mı? Temizliğe falan bir yardımcı tutarsın bir kaç gün zaten kendin temizleyemezsin.Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Biz bi cesaret evimizi satışa koyduk. Yeni bir inşat var karşımda gözümüzü oraya diktik. Haziran-Temmuzda teslim ediyorlarmıs. Sizce oldu da evimizi sattık orayı aldık Temmuzda hamile halimle taşınabilir miyim?
Istahim yok bu aralar nedenseKızlar nasıl yani ya ben mesela havalar güzeldi soguk caramel frappucino icmeden duramıyorum ya da be bileyim dondurma yiyorum şekerden nasıl uzak durabiliyosunuz
Ismini ogrenebilirsen cok sevinirim aşiri büyükleri de öldüruyor dimi ustune sinek ilaci sıkıp dönmemesi icin agladim esim dukkandan gelene kadar kabus gibiydiAyyy hayatımda en korktuğum şey böcek ve hamam böceği burda anlatıp da huylandırmayim sizibaya mücadele ettim Adana'da Kıbrıs'ta. Bı ilaç var gelen ölüyor. Biliyor musun bilmiyorum adını öğrenirim gerekirse en azından ölüsünü görürsün. Yoksa hayatta öldüremem ben Adana'da evde kertenkele ile yaşadığımi bilirim . Nerde nereye gitti bilmemek aşırı sinir bozucu idi.
Ben ilac firmasiyla görüştum adam bana sadece evi degil tüm dairelerle birlikte apartmanin ilaclanmasi gerektigini soyledi gecen yildan onceki yıl yönetici herkesle gorustu ama apartmanin cogu kabul etmedi evimizde kimyasal istemiyoruz dediler sadece apartman mi ilaclandi sizin eger oyleyse yönetime bile soylemeden kendim ilaclaticam artikBenim evdede vardi gece birden onume cikardi benim icin buyuk kucuk fark etmiyor her turlu bocegi gorunce kendimden gecerim birde yumurtluyorlar kendileri yetmez gibi veletleride gelirdi eve ne ilaclar sıktım binada bayanlarla toplanip gorustuk bendede var diyenler olunca ilaclandi bodrum kat ozellikle bidha olmadi
Ayyy ben ucmayani gorunce aklımı yitiriyorum bir de uçsa timarhaneye kaparlar beni heraldeah seni öyle iyi anlıyorum ki. ben de taşınıcam ama bir yandan da evden hamam böceği çıkmıyor her yıl ilaçlanıyor diye çıkmak istemiyorum. yoksa burda bir sürü hamam böceği var. hele bir de buradakiler uçuyor. önceki evimizde sinekliksiz camı açık bırakmıştık da girmişti günlerce ağladım uyuyamadım. sonra ilaçlama şirketi çağırdım. ilaçlatınca, gelebilecekleri delikleri kapayınca kurtulabiliyorsun. resmen korkulu rüyam. okuyunca bile huylandım. Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?