Cnm kahve oranı az da olsa frappucino kahveCok tüketmiyorum kuzum arada bi bardak türk kahvem var o da hergün olmuyor bile. Bu ictigim süt bazlı zaten cok az kahve var icindekremalı soslu bişey
Ayyy linkle beni
Bunu su katarak kullanıyorsun fis fis bir şişeye koy evin süpürgelik vs heryerine sık. Hamam böceği vurarak öldürünce oraya yumurta bırakırmış malesef ki. O yüzden bu çok iyi çözüm çocuklara vs. De zararı yok. Tüm köşe bucak sık. Gördüğün sadece ölüsü olurIsmini ogrenebilirsen cok sevinirim aşiri büyükleri de öldüruyor dimi ustune sinek ilaci sıkıp dönmemesi icin agladim esim dukkandan gelene kadar kabus gibiydi
Kiz herkesin evinde cikiyormus olcak gibi degildi anasi biter danasi baslardi buyuk buyuk nerden geliyo bilmiyorumda heryerin deligide kucuk nasil geciyosun ordan evler temizlenmedi yok bina ici ve bodrum komurluk olan yerler temizlendi sonra bi kac gun kadar yavrulari geldi onlarda bitti öldüler ama napalim cocuklrda cok korkuyodu vitrinimi cekerdim orda ölmüs kalmis haberim yok goren olsa pasakli derBen ilac firmasiyla görüştum adam bana sadece evi degil tüm dairelerle birlikte apartmanin ilaclanmasi gerektigini soyledi gecen yildan onceki yıl yönetici herkesle gorustu ama apartmanin cogu kabul etmedi evimizde kimyasal istemiyoruz dediler sadece apartman mi ilaclandi sizin eger oyleyse yönetime bile soylemeden kendim ilaclaticam artik
Henüz ölçüm yapmadım evdeki makineye iğneleri bitti. Fakat tatlı yedipimde gün boyu ağız kuruluğum oluyor muhtemeeln bunda da şeker çıkarBunda yaptıracak misin ayni devam mo
Benimde ilk oğlumun ismi Görkem Arslan şimdi bunuda Pars Yaman koymak istiyorumBana soran danisan yok Alparslan koydular ablasi abisi o kadar sesleniyo ki gun icinde bebisim duyduca tepki vermeye basladi artik
En tiksindiğim hayvandır gerçekten. Allah sabır versin. Okurken bile midem bulandı.Kizlar yaklaşik bir saat önce mutfak toplarken lavabonun altindan işaret parmagimin yarisi kadar bir hamam böcegi düştü nöbet geçirdim korkudan en çok korktugum ve igrendigim şeydir o kirkuyla bastim sinek ilacini ama asla ölmüyor dev gibi aglama krizine girdim o korkuyla eşimi aradim ta dükkandan kalkip geldi yazik ömrümden ömür götürdün nasil korktum diyor Allah rizasi için soyleyin ben bunlari görmek istemiyorum ilac firmasi tüm apartman ilaclanmasi gerek dairelerle diyor apartmandaki uyuzlar kabul etmiyor napacagim ben surekli cikmaz tek tük ama dev gibi olurlar gecen yıl hiç yoktu çok sevinmiştim ya binada eski degil yani 7 8 yıllık bina en üst katta oturuyorum yani insan bi üşenir 3. Kata cikmaya bizim cephede herkeste var neden kabul etmiyorlar anlamiyorum saatlerce agladim elim yüzüm şişti oglum korkmuştur yazik karnimda napacagim ben ya çok moralim bozuk
Yeminle bende sürekli bu rüyayı görüyorum korkumdan kapıya yakın yerde yatıyodum eşime dedim sen o tarafta yat ben diğer tarafa geçeyim dedim korkudan oturdum ağladım geceynenbu gece rüya gördüm hatta kabustu. kalkıp su içecektim yataktan çıkmaya korktum eşime de kıyamadım kaldıramadım. eve hırsız giriyor onla cebelleşiyorum filan yüzü korkunç biriydi
Canım starbucksta 2 cesit oluyor biri kahve bazlı biri süt bazlı ben süt bazlısını iciyorumCnm kahve oranı az da olsa frappucino kahve
Canım ben bahçeli evde oturuyorum ve bahçemde hamam böceği ilaçlamadığım zaman çıkıyor. Hemde bahçede dolu oluyorlar resmen. İlaç yapınca 4-5ay gelmiyorlar. Oturduğunuz ilde Bauhause isimli yapı marketi varsa orada ‘Chreysamed Yüksek etkili haşere ilacı’ isimli bir ilaç var belki farklı yerlerdede satılıyordur. Bu ilacı alıp lavabona banyo giderlerine süpürgeliklerine mıtfak dolabı altlarına cam kenarlarına sıkarsan asla gelmiyorlar. Biz direk bahçeden evin dış duvarlarına ve kapı eşiklerine sıkıyoruz eve giremiyorlar. Bahçeyede sıkınca koca bahçede 1tane bile olmuyor. Çok memnunuz bu ilaçtan 80tl bişeydi fiyatı. Önlem almazsanız çok çabuk çoğalıyorlar canımKizlar yaklaşik bir saat önce mutfak toplarken lavabonun altindan işaret parmagimin yarisi kadar bir hamam böcegi düştü nöbet geçirdim korkudan en çok korktugum ve igrendigim şeydir o kirkuyla bastim sinek ilacini ama asla ölmüyor dev gibi aglama krizine girdim o korkuyla eşimi aradim ta dükkandan kalkip geldi yazik ömrümden ömür götürdün nasil korktum diyor Allah rizasi için soyleyin ben bunlari görmek istemiyorum ilac firmasi tüm apartman ilaclanmasi gerek dairelerle diyor apartmandaki uyuzlar kabul etmiyor napacagim ben surekli cikmaz tek tük ama dev gibi olurlar gecen yıl hiç yoktu çok sevinmiştim ya binada eski degil yani 7 8 yıllık bina en üst katta oturuyorum yani insan bi üşenir 3. Kata cikmaya bizim cephede herkeste var neden kabul etmiyorlar anlamiyorum saatlerce agladim elim yüzüm şişti oglum korkmuştur yazik karnimda napacagim ben ya çok moralim bozuk
Canım iğnen kaçlık 4 binlikmi 6 binlikmi12 kilo almış biri olarak şu 0-5 kg arası akanları hatta almayanları doğrayasım var
Neyse tamam kıskanmıyorum.
Bende dondurma , vs yemedim degil bugünün günahıda camlıca portakal ve küçük kek
Elimde olsa herseyi yerim. Midem büyümüş doymuyorum bir türlü
Bu arada kan sulandırıcı iğnelerimi eczabeden az önce aldım hiç para vermedim. Bence doktorunuzla konuşun venöz yetmezlik mi yazıyor raporda bir bakın
Ağız kuruluğu, şu isteği ve ayak altı yanması. Genelde şeker belirtisi ama olmayabilir de. Sen şeker sticklerini alıp kontrol etmeye devam edersinHenüz ölçüm yapmadım evdeki makineye iğneleri bitti. Fakat tatlı yedipimde gün boyu ağız kuruluğum oluyor muhtemeeln bunda da şeker çıkar
Ahahhaha ilahi Janna, içmedik değil biliyoruz :) süt oranı yüksek ama yaparken kahve koyuyorlar icini onu diyorym. Tabi ki bir americano değilCanım starbucksta 2 cesit oluyor biri kahve bazlı biri süt bazlı ben süt bazlısını iciyorumonda kahve tadı olmuyor yani muhtemelen icine kahve bile koymuyorlar
Ayy canim allah razi olsun hemen alacagimBunu su katarak kullanıyorsun fis fis bir şişeye koy evin süpürgelik vs heryerine sık. Hamam böceği vurarak öldürünce oraya yumurta bırakırmış malesef ki. O yüzden bu çok iyi çözüm çocuklara vs. De zararı yok. Tüm köşe bucak sık. Gördüğün sadece ölüsü olur
Ayyy lanet olası igne deliginden bile geçiyir sanirim puffinin önerdigi ikaci alip apartmani kendim ilaclicam yoksa salak yönetici elimde kalacak artikKiz herkesin evinde cikiyormus olcak gibi degildi anasi biter danasi baslardi buyuk buyuk nerden geliyo bilmiyorumda heryerin deligide kucuk nasil geciyosun ordan evler temizlenmedi yok bina ici ve bodrum komurluk olan yerler temizlendi sonra bi kac gun kadar yavrulari geldi onlarda bitti öldüler ama napalim cocuklrda cok korkuyodu vitrinimi cekerdim orda ölmüs kalmis haberim yok goren olsa pasakli der
Sagol canim önerilen tüm ilaçlari alicam vallahi bahçeli evde ciktigini hic duymamistim benim ailemde bahceli evde oturdu olan tek böcek örümcekti onu öldürebiliyorum bak ama bu çatirdiyo resmen ve kocaman neresine buyuyor o kadar bilemiyorumCanım ben bahçeli evde oturuyorum ve bahçemde hamam böceği ilaçlamadığım zaman çıkıyor. Hemde bahçede dolu oluyorlar resmen. İlaç yapınca 4-5ay gelmiyorlar. Oturduğunuz ilde Bauhause isimli yapı marketi varsa orada ‘Chreysamed Yüksek etkili haşere ilacı’ isimli bir ilaç var belki farklı yerlerdede satılıyordur. Bu ilacı alıp lavabona banyo giderlerine süpürgeliklerine mıtfak dolabı altlarına cam kenarlarına sıkarsan asla gelmiyorlar. Biz direk bahçeden evin dış duvarlarına ve kapı eşiklerine sıkıyoruz eve giremiyorlar. Bahçeyede sıkınca koca bahçede 1tane bile olmuyor. Çok memnunuz bu ilaçtan 80tl bişeydi fiyatı. Önlem almazsanız çok çabuk çoğalıyorlar canım
E herhalde değil o kadar kahveninde bir zararı olacağını sanmıyorum doktorum bile diyor günde bir bardak icebilirsin diyeAğız kuruluğu, şu isteği ve ayak altı yanması. Genelde şeker belirtisi ama olmayabilir de. Sen şeker sticklerini alıp kontrol etmeye devam edersin
Ahahhaha ilahi Janna, içmedik değil biliyoruz :) süt oranı yüksek ama yaparken kahve koyuyorlar icini onu diyorym. Tabi ki bir americano değil
Belki plesenta öne gecmiş olabilir arkadaşima doktoru plesenta göbegine gelmiş bebegi hissedemeyebilirsin demiş benimle ayni günüKızlar merhababen 20+4 teyim bikaç gündür bebek hareketleri azaldı sanki öncekine göre daha az hissediyorum. Göbek deliğinin üstüne çıktı biraz rahim yeri genişledi de ondan mı az hissediyorum acaba anlamadım ki endişelendiriyor beni. Bu durumu yaşayan var mı?
Benim aklimdada Göktuğ Asaf vardi dinleyen olmadigi icin fikir bile veremedimBenimde ilk oğlumun ismi Görkem Arslan şimdi bunuda Pars Yaman koymak istiyorum
Bende kapıyı açıyorum üzerime cüsseli bi adam geliyor hamileyim bişey yapamıyorum, gece uyuyamadım gözümü kapattığımda adamın yüzünü görüyordumYeminle bende sürekli bu rüyayı görüyorum korkumdan kapıya yakın yerde yatıyodum eşime dedim sen o tarafta yat ben diğer tarafa geçeyim dedim korkudan oturdum ağladım geceynen
Valla benimde canım kahve çekiyor espresso Frappuccino cok guzel oluyor Starbucks ta :) Ben alinca kafeinsiz diyorum icim rahat oluyorCanım starbucksta 2 cesit oluyor biri kahve bazlı biri süt bazlı ben süt bazlısını iciyorumonda kahve tadı olmuyor yani muhtemelen icine kahve bile koymuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?