2022 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar belim 5 aya girdiğimden beri agriyor şuan 22 haftama girdim hala işte öğlen saatlerinde başlayıp akşam yatana kadar bitmeyen ağrım var. Sizde durum nasil

E herhalde değil o kadar kahveninde bir zararı olacağını sanmıyorum doktorum bile diyor günde bir bardak icebilirsin diye
Yazın sıcaktan için yandığında 2.bardak frappucinoya elin giderken hatırla bunu

Kızlar belim 5 aya girdiğimden beri agriyor şuan 22 haftama girdim hala işte öğlen saatlerinde başlayıp akşam yatana kadar bitmeyen ağrım var. Sizde durum nasil
İse gittiğim ve evden calistigim günler arasında dehşet fark var. Bacak uzatamamak belde bacakta yer yer kasikta ağrı yapıyor ne yazık ki.

Yazın sıcaktan için yandığında 2.bardak frappucinoya elin giderken hatırla bunu
Ay yok gitmez cok kalorili suan bile 1-2 haftada bir iciyorum ama kahve delisiydim benım asıl yaz icecegim cold brew yada ice americano ve yanında sigaramdı benım gibi birisi bile kahveyi bu kadar bitirdiyse zaten her gün 5-6 bardak kahve icerdim sek hemde

E herhalde değil o kadar kahveninde bir zararı olacağını sanmıyorum doktorum bile diyor günde bir bardak icebilirsin diye
yok yok olmaz. günde 1 tane içmekle bir şey olmaz. benim de her gün bir adet cappuccino keyfim var, muhakkak içiyorum. bak birazdan içicem mesela. sabahtan beri bu anı bekledim sdfdsfsd içinde 150 mg kahve var.

welcome to my world. insanın tüm hayatı değişiyor. ben de çılgınlar gibi kahve içerdim 2019 Kasım'a kadar. Kızımda hamileliğimde hiç kahve içmedim. Emzirirken kafeinsiz içmeye başladım. Şimdi bir tane cappuccino içiyorum her gün. Bu sefer her konuda olduğu gibi bu konuda da saldım

Çok ayakta kalinca benimde agriyor avde falan cok agriyor

Ayy bu yaz cold brewsiz nasil yaşayacagiz ya şuan çöktüm üzüntüden ben bundan sonra refresha cool lime aşkima döneyim tamamen

yok yok olmaz. günde 1 tane içmekle bir şey olmaz. benim de her gün bir adet cappuccino keyfim var, muhakkak içiyorum. bak birazdan içicem mesela. sabahtan beri bu anı bekledim sdfdsfsd içinde 150 mg kahve var.
Ben hergün icmesemde genelde bi türk kahvesi iciyorum haftada 3-4 gün hatta benım kız kahve ictikten sonra oynamaya baslıyor o da sevdi

Bahsettiginiz kahvelerin sadece kahve oldugunu biliyorum nasi iciyonuz ya aci aci
+1 valla tatlı sütlü bişe varsa bana da deyin adını içeyim acı kahve asla sevemiyorum türk kahvesi de icemem ben . Bana yumuşak içim lazm

Sana latte gider, flat White belki

Çocukluğumun anam.babam.usulu sutlu kahvesi bir de :)
Ahaha aynen bı latte içiyorum öyle çok çikolatalı da sevmem mesela hafif ve sütlü. Dediğin gibi bi de sütlü anam babam usulü

Ben isimlerini biliyorum bazilarinin ama tadini hic bilmem kahvenin. Sadece cok aci kokuyo bana midem kalkiyo
Evet acı oluyorlar nedense. Genel olarak kahveyi sevmiyorum bende. O yüzden isimlerini falanda bilmem dikkatimi çekmediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…